• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll hamilelikte kanama

Merhaba, durumunuz şu an ne oldu acaba? Ben de benzer bir durum yaşıyorum benim de 4+6 gebeliğim. Kalp atışını duymayı beklerken bir anda kanamam oldu dün akşam progestan iğne yaptılar ve hapını verdiler. Beta hcg artışınıza da bakıldı mi benim son artış değeri diğerlerine göre düşük çıktı biraz, korkuyorum ama hayırlısı olsun artık.
Merhaba, bende adet olmam gereken günde soluk pembe akıntılar yaşamaya başladım sonraki 4 gün pembe ve kahve bazen sulu bazen devam etti. 4.günün akşamı yani dün akşam erken gebelik testi yaptım ilk 5 dk silik çıktı. Ama bugün öğleden beri gittikçe yoğunlaşan adete benzeyen kanamam başladı. Kimseyle de paylaşamıyorum boşuna heyecan yaşamak yaşatmak istemiyorum. 🙄 son durumunuzu öğrenince yazarsanız sevinirim 🥰

Eklentiler

• E167B5BE-5EFC-4C71-8F80-1BA86CA26596.webp
    E167B5BE-5EFC-4C71-8F80-1BA86CA26596.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar
Ben 5 haftalık hamileyim dün sabah kahverengi lekelenmen olmuştu doktora gittim bana kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor, boş gebelik olabilir dedi. Bu gece de leke kanamaya döndü acile gittim iğne yaptılar progestan verdiler ama yine de biraz biraz kanamam oluyor biraz da sancı oluyor arada çok tedirgin olmaya başladım benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
Progestan çok iyi özellikle fitil 200 mg olanı kanamayı durdurur eğer dış gebelik değilse durdurur

Merhaba, bende adet olmam gereken günde soluk pembe akıntılar yaşamaya başladım sonraki 4 gün pembe ve kahve bazen sulu bazen devam etti. 4.günün akşamı yani dün akşam erken gebelik testi yaptım ilk 5 dk silik çıktı. Ama bugün öğleden beri gittikçe yoğunlaşan adete benzeyen kanamam başladı. Kimseyle de paylaşamıyorum boşuna heyecan yaşamak yaşatmak istemiyorum. 🙄 son durumunuzu öğrenince yazarsanız sevinirim 🥰
Merhaba tabi paylaşırım, çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz sizinledir. Ben de adetten 2 gün önce 112 değeri ile öğrendim artışlarım iyiydi 2 gün arayla 112-269-508 çıktı en son doktor bu cuma günü keseyi görmek için randevu verdi ama dün akşam saatlerinde aniden kanamam başladı. Beta hcg 896 çıktı, doktor artışın yavasladığını ama sebebini anlayamadığını söyledi benim de ilk gebeliğim bu. Progestan başladılar ama yarınki artışa bakılacak artış yoksa düşük olacak büyük ihtimalle.

Bu arada benim düne kadar hiç kanama hatta akıntı bile olmadı o yüzden anlayamadım. Hayırlısı olsun artık herkes için, herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

aslında 2gün arayla 112-224-448-896 olduğunda son günün değeri normal gibi. Yanlış bilgi vermek istemem ama bi yerde okuduğum kadarıyla kan testi verilen saatlerde önemliymiş. Belki önce sonra olduğu için son değer düşük gibi görünebilir tabi o da 2 gün arayla olan değerse

aslında 2gün arayla 112-224-448-896 olduğunda son günün değeri normal gibi. Yanlış bilgi vermek istemem ama bi yerde okuduğum kadarıyla kan testi verilen saatlerde önemliymiş. Belki önce sonra olduğu için son değer düşük gibi görünebilir tabi o da 2 gün arayla olan değerse
Evet ben de sizin gibi düşündüm ama en son değeri baz alıyormuş doktorlar, yine de doktorum bekleyip göreceğiz dedi inşallah yükselme devam eder ama kanama biraz moralimi bozdu, hayırlısı olsun artık 🙏🏻 son durumu haber veririm mutlaka.

Evet ben de sizin gibi düşündüm ama en son değeri baz alıyormuş doktorlar, yine de doktorum bekleyip göreceğiz dedi inşallah yükselme devam eder ama kanama biraz moralimi bozdu, hayırlısı olsun artık 🙏🏻 son durumu haber veririm mutlaka.
Umarım güzel haberler veririz 💕

Back