Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 5 haftalık hamileyim 5 gün önce pembe lekeyle başladı kahverengiye çevirdi doktora gittim yerleşme kanaması olabilir taze kan değil öyle olursa düşük olabilir dedi. İlaç kullanıyorum hala leke geliyor. Beta en son 1000 den 6000’e çıkmıştı
Maalesef benimde o yoğun kanamanın sonunda küçük 1 cm’lik keseyi pedin üzerinde gördüm, kanamam 4 çok aşırı yoğun bi şekilde devam etti az önce doktorda muayene oldum herhangi bi kalıntı vs var mı diye yokmuş temizlenmiş. Kanamam daha bugün azaldı..
Ilk gebeliklerin düşükle sonuçlanması çok olağan ama size şöyle söyleyeyim önceden gerekli testleri yapın belki sizde de kan pıhtılaşması vardır ya da rahim anomalisi tekrardan düşünüyorsanız gerekli taktikleri yapın bence
Merhabalar
Ben 5 haftalık hamileyim dün sabah kahverengi lekelenmen olmuştu doktora gittim bana kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor, boş gebelik olabilir dedi. Bu gece de leke kanamaya döndü acile gittim iğne yaptılar progestan verdiler ama yine de biraz biraz kanamam oluyor biraz da sancı oluyor arada çok tedirgin olmaya başladım benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
Bugün bende aynı durumu yaşadım. 6 haftalık hamileyim yoğun kırmızı kanamayı görmemle apart topar doktora gittim. Önceki kontrolde de Bebek görünmemişti zaten bu defa da görünmedi ama kese duruyordu. Doktor böyle kanamalar görüp bebeği doğanlar da var ama düşük riski de var dedi iğne ve hap başlandı. Akşamına yine kanamam oldu şuan hiç umudum kalmadı sanırım düşük yapıyorum. Sizin durumunuz nasıl
Bugün bende aynı durumu yaşadım. 6 haftalık hamileyim yoğun kırmızı kanamayı görmemle apart topar doktora gittim. Önceki kontrolde de Bebek görünmemişti zaten bu defa da görünmedi ama kese duruyordu. Doktor böyle kanamalar görüp bebeği doğanlar da var ama düşük riski de var dedi iğne ve hap başlandı. Akşamına yine kanamam oldu şuan hiç umudum kalmadı sanırım düşük yapıyorum. Sizin durumunuz nasıl
Merhabalar
Ben 5 haftalık hamileyim dün sabah kahverengi lekelenmen olmuştu doktora gittim bana kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor, boş gebelik olabilir dedi. Bu gece de leke kanamaya döndü acile gittim iğne yaptılar progestan verdiler ama yine de biraz biraz kanamam oluyor biraz da sancı oluyor arada çok tedirgin olmaya başladım benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
Ah ah benim ilk gebeligimde 12 hafta dolmustu. Heyecanla 2li teste gidecegim gunu bekliyordum. Aynı hafta karnıma hafif ağrılar girmeye başladı. Bebek buyuyor sanıyordum. Ta ki o hafta sonuna kadar. Boyle bir lekelenme oldu. Hemen doktora gittik kalbi atmıyor dedi. Megerse gelisimi zaten 8. Haftada durmus oyle duruyormus icerde. Birde doktora gitmemiz aksamıştı o aralarda sagolsun tatile çıkmıştı. Kurtaja yonlendirdi eger dusmezse dedi. Ertesi gun de hemen dustu. Kotu gunlerdi vesselam insan umut edince o umutlar da yıkılınca uzuluyor. Kan gelmesi normal bisey degil ama kesinlikle yani
Ek not: o keseyi kavanoza koyup genetik doktoruna gonderdik! Pinpirikli biriyim malesef. Ama ogrenmek istedim. Sonuc genetik problem cikti. Monozomi x varmis o yuzden dusmus. Ama o 2 ay esimle aramiz asiri bozulmustu vay senin yuzunden benim yuzumden dustu kavgası sonuc gelince aramız duzeldi. Bu da kucuk bir anımdır
Duracağı varsa bir şekilde duruyor şakır şakır Kanasa da birsey olmazmış şu ana kadar olmadıysa daha da olmaz Allahin izniyle stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin