Geçmişler olsun sizede , bem kahverengi akıntı görmeye hasretim , şuan adetten daha fazla kanamam var malesefBiraz geç gördüm ama yazmak istedim, az önce acilden çıktım tam üstüne denk geldi. Aynı sizin haftalarınızda ben de aynı şikayetleri yaşadım. İlk gittiğimde kese bile görünmedi dış gebelik olabilir dediler çünkü baya erken öğrendim ben hemen regl geciktiği gün yaptım testi. Sonra kese gördük bebek gördük kalp atışı gördük 7 hafta 9 hafta derken 12.haftaya geldik elhamdulillah. Bi dönem kanama alanı vardı sonra kayboldu. Ara ara açık kahverengi akıntılarım oldu önemsemedim. Bu süreçte fitil progestan kullandım 5 gün de iğne oldum. 10-11-12.haftalar gayet iyiydi ama bu son 3 gündür koyu kahverengi akıntım oldu. Bugün işte acile gittim kanama alanı yok dedi bin şükür kalp atışı da gördüm. Ağır iş yapma cinsel ilişki yasak ve progestana devam et dedi bu kadar. Kendi doktorum da bu tarz kanamaların rahim büyüdüğü için normal olduğunu söylemişti ama insan dayanamıyor. Hatta kendi doktorum progestana gerek yok, düşecek bebeği pamuklara da sarsan düşer, düşmeyecekse amuda da kalksan düşmez dedi. Bu beni teselli ediyor. Sana da iyi gelir bence. Mübarek akşam hürmetine Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun hiç kimseyi evladıyla sınamasın![]()