Gebelikte sebepsiz kanama

Biraz geç gördüm ama yazmak istedim, az önce acilden çıktım tam üstüne denk geldi. Aynı sizin haftalarınızda ben de aynı şikayetleri yaşadım. İlk gittiğimde kese bile görünmedi dış gebelik olabilir dediler çünkü baya erken öğrendim ben hemen regl geciktiği gün yaptım testi. Sonra kese gördük bebek gördük kalp atışı gördük 7 hafta 9 hafta derken 12.haftaya geldik elhamdulillah. Bi dönem kanama alanı vardı sonra kayboldu. Ara ara açık kahverengi akıntılarım oldu önemsemedim. Bu süreçte fitil progestan kullandım 5 gün de iğne oldum. 10-11-12.haftalar gayet iyiydi ama bu son 3 gündür koyu kahverengi akıntım oldu. Bugün işte acile gittim kanama alanı yok dedi bin şükür kalp atışı da gördüm. Ağır iş yapma cinsel ilişki yasak ve progestana devam et dedi bu kadar. Kendi doktorum da bu tarz kanamaların rahim büyüdüğü için normal olduğunu söylemişti ama insan dayanamıyor. Hatta kendi doktorum progestana gerek yok, düşecek bebeği pamuklara da sarsan düşer, düşmeyecekse amuda da kalksan düşmez dedi. Bu beni teselli ediyor. Sana da iyi gelir bence. Mübarek akşam hürmetine Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun hiç kimseyi evladıyla sınamasın 🫶🏻
Geçmişler olsun sizede , bem kahverengi akıntı görmeye hasretim , şuan adetten daha fazla kanamam var malesef :( yarın başka bir 3. Doktora gideceğim . Benim kanamam öyle leke gibi değil çünkü ama her gittiğim doktor birşey yok diyip duruyor , tıp çaresiz kaldı karşımda :))

ben de aynı durumdayım kızlar, çarşamba ve bugün kırmızı kanamam oldu. O gün doktora gittim kese etrafında bir şey yok dedi, bugün tam rahatladım demişken yine kanamam oldu. Çok kötü oldum. Benimki de tüp bebek, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Çok üzgünüm
Umarım atlatırız bu kanamayı .. benimki adetin ilk gününden beter . Düşse heralde karın ağrım olurdu diyorum , ama böyle 9 ay geçirenlerde varmış.. allah bize bağışlasın

Küçük kızımda 6 aylık olana kadar aynısını yaşadım şu an 5 yaşında ☺️ bol bol dinlenin stresten uzak durun.
Gerçekten mi🥳
Stres göbek adımız olmuş :)))
Deniyorum ama kan gördükce psikolojimi sağlam tutamıyorum ben kendimi dirayetli birşey sanırdım halbuki..

Gerçekten mi🥳
Stres göbek adımız olmuş :)))
Deniyorum ama kan gördükce psikolojimi sağlam tutamıyorum ben kendimi dirayetli birşey sanırdım halbuki..
Çok zor zaten dirayetli kalmak 🥹 bende çok korkardım tuvalete gitmek istemezdim.
Bool boool dua et .

Bugün aynısını ben de yaşadım. Reglden beter bi kan boşalması.. oksapar kullanmamın da etkisi sanırım korkunçtu.. şimdi hastanedeyim yatışım yapıldı. Çok şükür kesede sorun yok bebişin de kalbi atıyor ama insan çok tedirgin oluyor. Bana da söylenen bu haftalarda sebepsiz yere olabileceği ve kan sulandırıcı kullandığım için daha şiddetli kanama olduğu. Damar yolu açtıklarında bile kolumdan kan fışkırıyor resmen. 8+6 yım ben de

Geçmişler olsun sizede , bem kahverengi akıntı görmeye hasretim , şuan adetten daha fazla kanamam var malesef :( yarın başka bir 3. Doktora gideceğim . Benim kanamam öyle leke gibi değil çünkü ama her gittiğim doktor birşey yok diyip duruyor , tıp çaresiz kaldı karşımda :))
Ay ne desem bilemedim şifa dilerim en kısa zamandaa. Ya eğer kanama alanı ve risk görmüyorlarsa sanırım böyle olanlar varmış nerdeyse doğurana kadar kanaması olanlar. Ama gittiğin her doktor normal de dese eminim için rahat etmeyecektir 🥲 İnşallah en azından bi sebep bulunur da tedavi başlanır, sebepsiz çok yıpratıcı 😔

Ben de 6 haftalığım lekelenme bitmedi bugün de pembemsi gelince panik oldum. Sizin yazırınızı okumak biraz sakinleştirdi beni…. Yatmak dinlenmek lazm herhalde :( bugün de bayram acile gitsen ya da bayramda kadın Doğumcu bulamazsn

Back
X