- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Evet canım ama bu sefer çok değişik bir Bat başladı, 30unda leke 31inde leke geldi, dün normal adet oldum1917pinkterest naptın kuzum bat geçti galiba hastalandın mı? mrssoydas sen neler yapıyorsun hiç ilgilenmiyosun bizimle ❤
Canım ben Ramazan dolayisiyla kapalıydımEvet canım ama bu sefer çok değişik bir Bat başladı, 30unda leke 31inde leke geldi, dün normal adet oldumbu ayda umutlar yerle bir nasip diğer aya inşallah. Sen napıyorsun durumlar nasıl
Ramazanda ben yumurtalama dönemlerini değerlendirdim ama sor bana ne kadar zor olduCanım ben Ramazan dolayisiyla kapalıydımbir nevi nadas a bıraktım diyebilirim şu an yumurtlama dönemlerimdeyim sanırım bayramın ikinci günü de Ankara ya gidicem o yüzden bu aydan da umut yok diyebilirim nasip tabiki hayırlısı olsun kuzum
Allahım gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eylesin canımRamazanda ben yumurtalama dönemlerini değerlendirdim ama sor bana ne kadar zor oldu☺ Bu bayram adetli geçecek bayramdan sonra elimden geldikçe değerlendircem bu ay da olmazsa 2 ay dinlenme zamanı çünkü okullar tatile giriyor biz de biraz annemler biraz kaynanamlar derken tatili bitiririz☺
Sen çook yaşa canımAllahım gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eylesin canıminşallah tez zamanda mutlu haberleri veririz hepimiz tabiki fırsat buldukça çalışmalara devam bamm bammm bammmm
Aminnnm canımmm çokkk çokkk çok aminnSen çook yaşa canım☺ İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
1917pinkterest naptın kuzum bat geçti galiba hastalandın mı? mrssoydas sen neler yapıyorsun hiç ilgilenmiyosun bizimle ❤
Hadi bakalım bebişimm bekliyoruzkuşumm sorma, memleketteyiz. hiç bakamadım ne zamandır döner dönmez tüm ilgim ve şefkatimle sizinle olcam bol hamile haberi bekliyorum bu ay nedense
Yok yapmadim adetim bitsin yapcam sonkez cikmazsa hamilelik konusu kapatcam beynimdeİdrar testi yaptın mı bakalım koyumu
Hadi hayırlısı canım en beklemedik anda geliyor zaten. Tarçın çörek otu bala başla bence çok iyi geliyormus ben de denedim bu ay bakalım ne olacsk. Tabi her şey nasipYok yapmadim adetim bitsin yapcam sonkez cikmazsa hamilelik konusu kapatcam beynimde
Bilmiyorum canim hicbisey yapmicam denemicem biraktim kendi haline gelecek olan herturlu tasin icinden cicek cikaran Allah nelere kadir hayirlisini dilemek lazim cok zorlayinca biseyi olmuyoHadi hayırlısı canım en beklemedik anda geliyor zaten. Tarçın çörek otu bala başla bence çok iyi geliyormus ben de denedim bu ay bakalım ne olacsk. Tabi her şey nasip
Bilmiyorum canim hicbisey yapmicam denemicem biraktim kendi haline gelecek olan herturlu tasin icinden cicek cikaran Allah nelere kadir hayirlisini dilemek lazim cok zorlayinca biseyi olmuyo
Şuan seninle aynı ruh halindeyim canım. İki sene oldu ama en ufak bir tık Yok. Bıraktım kendi haline bende.Bilmiyorum canim hicbisey yapmicam denemicem biraktim kendi haline gelecek olan herturlu tasin icinden cicek cikaran Allah nelere kadir hayirlisini dilemek lazim cok zorlayinca biseyi olmuyo
Nebilim canim ya bildiğin adet oluyorum 4. Gunum adet bitsin yinede bi test yapcam uzerine gorme durumu var mi yokmu iyice kafam rahatlasin ama 3 defa et parcasi gibi bisey geldi en son gelen baya büyükdü bende anlamadim bu ay adetmi oldum düşükmü yaptim ayni gecen ay gibi oldum kimyasal yasamisdim ama busefer ne üstune dusdum ne doktora gittim hemen doktora smear testi sonucu icin randevu almisdim ayin 11 inde ozman anlatirim bole bole oldu diye bakalim ne dicek olmadi bi kan daha verrimOrası öyle tabi canım şuan ki durumun nasıl
Nebilim canim ya bildiğin adet oluyorum 4. Gunum adet bitsin yinede bi test yapcam uzerine gorme durumu var mi yokmu iyice kafam rahatlasin ama 3 defa et parcasi gibi bisey geldi en son gelen baya büyükdü bende anlamadim bu ay adetmi oldum düşükmü yaptim ayni gecen ay gibi oldum kimyasal yasamisdim ama busefer ne üstune dusdum ne doktora gittim hemen doktora smear testi sonucu icin randevu almisdim ayin 11 inde ozman anlatirim bole bole oldu diye bakalim ne dicek olmadi bi kan daha verrim
Benden 1 ay sonra evlenen arkadasim hemen gebe kaldi dogurdu suan yine hamileymis yanlislikla olmus oyle diyo biz dogrusuyla bulamadik millet yanlislikla dogurdum diyo mslh ne hiz elaleminde dedigi gibi bizmi tembel cikdik neŞuan seninle aynı ruh halindeyim canım. İki sene oldu ama en ufak bir tık Yok. Bıraktım kendi haline bende.
Ilk gunum kalbime vurdu resmen klabim agzimda atti ve cok siddetliydi 2 buscopan 1 agri kesiciyle yatakta gozumu acdimBen düşük yaşadım çok sancılı ve ağrılı geçiyor canım varmıydı öyle bi durum
Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
�
Yaş Bat Son Durum@tuce_tuce 27 18.04 @Yarenimi 29 23.04 Nurrhanm 23 20.05Canparcamm 23.05@duyguyigitemre 26 25.05hayaksii 25 26.05@Nurov 27 29.051917pinkterest 28 30.05@busra89ist 30.05@HtcL53 38 01.06@Semaes 01.06@Begonya92 25 01.06@Emine dilek 38 03.06@Oslemgvn 23 06.06@SelesX 26 10.06@Eceee16 30 11.06Eylullum1 28 12.06mrssoydas 32 14.06@wox_90 28 15.06@dlkkydlntpl 15.06@Semipermeable 30 16.06@Denizyildizi_444 17.06@Peripellas 26 17.06Ebrulipapatya 34 19.06@sukufenazz 21.06@Ipek8006 30 16.06
Benimle beraber evlenenlerin çocuğu yaşına girdi canım çok kötü bir durum birde etrafta hep hamilelik haberi almak insanı ister istemez üzüyorBenden 1 ay sonra evlenen arkadasim hemen gebe kaldi dogurdu suan yine hamileymis yanlislikla olmus oyle diyo biz dogrusuyla bulamadik millet yanlislikla dogurdum diyo mslh ne hiz elaleminde dedigi gibi bizmi tembel cikdik ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?