Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn bugün idrarda ince bi silik ikinci gördüm ama kprkuyorum kan wermeyede
Bekkle derim ben 8 gun gecikdi tum belirtiler vardi ama bak sonuc 10 gun bekleyin en asai adet olmazsaniz bende 4 testimde de iki cizgiyi gordugum halde bidaha zaten asla umud etmicem de cabalamicam da su akar yatagini bulurmussss

Bekkle derim ben 8 gun gecikdi tum belirtiler vardi ama bak sonuc 10 gun bekleyin en asai adet olmazsaniz bende 4 testimde de iki cizgiyi gordugum halde bidaha zaten asla umud etmicem de cabalamicam da su akar yatagini bulurmussss
Senn cok ilginç olmuş kanda olmayan hormon idrarda nası war 1tanesi olsa bozuk dicem.sanki hersey biz delirelim die organize oluo

Senn cok ilginç olmuş kanda olmayan hormon idrarda nası war 1tanesi olsa bozuk dicem.sanki hersey biz delirelim die organize oluo
Ah ben bi anlasam gercekden anlasam yani doktor bile madem idrarda cikiyo gebelik vardir ama kanda sinirdaymis var gibide yok gibide dedi doktorda olayi cozemediyse belkide vardi cok yeniydi gec yumurtlamisdim tutunamadan rahme düsmeden kanamayla gitmistir diye dusunuyorum yada hic bole bisey yoktu hamile bile deildim ozaman deilsem idrar testlerinde niye cikti kanda 4 gozukdu beta bilmece gibi oldu benim bu ayki adetim yada suan üzerine mi goruyorum hamilelik olusuyor mu?? Ben adetim bitsin idrar testi yapcam yine eger cift cizgiyi gorursem kan verrim saglik ocagina ozaman belli olur

Üstüne olunca rengi ve miktarı herxamnkine göre farklılık gösterirmiş dikkat et bakalm yine

Kızlar ben adetimin bitiminden 3. Gün itibari ile ovülasyon testi yapmaya başladım üçüncü gün bugün ve çizgi gitgide silikleşiyor hiç nişey anlamadım

Eşinde hareket sorunu olan warsa eğer buralarda görmüştüm .incir saf zeytin yağda bi gece bekletip ilk ay hamile kalanlar ondan mı bilmiyorum ama bende ilk ayda oldu .keçi boynuzu hiç etki etmedi

Eşinde hareket sorunu olan warsa eğer buralarda görmüştüm .incir saf zeytin yağda bi gece bekletip ilk ay hamile kalanlar ondan mı bilmiyorum ama bende ilk ayda oldu .keçi boynuzu hiç etki etmedi
Merhaba canım, bana bu tarifini anlatır mısın rica etsem?

Kızlar hepinize hayırlı kandiller, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Benim size bir sorum olacak, ben dün okuldan geldim birkaç damla kahverengi leke vardı daha sonra akşam da birkaç damla bugün bir de sabah çok az aynı lekeden geldi. Ben dün adet oluyorum sandım ama kanamam olmadı. Yumurtlama takvimine göre yarın adet günüm, yumurtlama takvimini de güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?

Üstüne olunca rengi ve miktarı herxamnkine göre farklılık gösterirmiş dikkat et bakalm yine
Nebilem canim ya artik neyse ney ilgilenmicem cunki sinirlerim zipliyo busefer kocaya catiyom evde eniyisi dusunmemek takmamak ve istememek cok istersen olmazzzzz birseyin ustune cok dusmicen veren Allah her turlu verir kun fe yekun tasin icinden cicek cikaran rabbim o rahmede bigun embiriyoyu dusurur zaar

Yaaaa hayırlısı olsun canım üzme kendini çok napalım kısmet mübarek Kadir gecesinde bol bol dua etcez artık yapcak bişiy yok
Dua bile etmicem özel olarak cunki dua ettikce aklimdan gitmez.sadece herseyin hayirlisini dilicem yuvam icin inan bebem busefer cok net kararliyim hamilelik konusu bugunden itibaren kapanmisdir benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…