Canım valla bende bekleniyordum bu ay yine umudum yoktu ama çok şükür ki hamişimBacım 3 gündür sağ böbreğim oule agriyo ki hamilelik akkima bile gelmiyo belirtiler arasinda olur mu hamilelikde bobrek agrir mi carsamba randevu aldim gitcem kanda cikar zaten sonuc ama hic umudum yok ve bi sakinlik var bende bebe diye kendini parcalayan karı yani ben bu ay pesss ettim galiba artik psikolojimiz bozuldu tabi 2 senelik evliyim 24 aydir test baslarinda omrum gecti
Kız naptın aldın mı test canımBacım yapcam da uc gundur yatyom bana biseyler oldu bobrek agrisiyla kivranip duruyom carsamba randevu aldim hem smear testim sonuc cikmistir onada gitcem ay hep uykum geliyo benim sizlerede yazamiyom neyse hadi bi eczaneye gidimde test alim carsambayi beklemeyim
Bacım yapcam da uc gundur yatyom bana biseyler oldu bobrek agrisiyla kivranip duruyom carsamba randevu aldim hem smear testim sonuc cikmistir onada gitcem ay hep uykum geliyo benim sizlerede yazamiyom neyse hadi bi eczaneye gidimde test alim carsambayi beklemeyim
Kizlar test yapamadim evden cikamadim daha dogrusu davete gittik bugunnkaldi yine carsamba doktor randevum var artik bekleyim diyorum benimdenhic icimden gelmiyo test yapmak nedense negatifi gorcem.diye ödüm patliyo iyice mala bagladim galiba bu ay neolduysa bana tovbe yarrabbim bu ben olamamGeçmiş olsun canım. Herkes nefesini tuttu senden gelecek haberi bekliyoryaptın mı test
Eğer Çarşamba randevun varsa yapma bencede vücudunda değişiklik var mı onlara bak canım inşallah hamilesindirKizlar test yapamadim evden cikamadim daha dogrusu davete gittik bugunnkaldi yine carsamba doktor randevum var artik bekleyim diyorum benimdenhic icimden gelmiyo test yapmak nedense negatifi gorcem.diye ödüm patliyo iyice mala bagladim galiba bu ay neolduysa bana tovbe yarrabbim bu ben olamam
Sunun surasinda carsambaya ne kaldi demiEğer Çarşamba randevun varsa yapma bencede vücudunda değişiklik var mı onlara bak canım inşallah hamilesindirbat ne kadar geçti
Yok tatlim ya cikamadim evden eczaneye gidemedim misafirlige gittik kaldi yaniKız naptın aldın mı test canım
Bende de aynı oldu bat gunu yaptım silik cizgı bile cıkmadı adet olsam da kurtulsam dıyorm ilk defa gecikiyorSunun surasinda carsambaya ne kaldi demicanim hamilelik belirtileri hepsi var midem bulanmaya basladi herseye su icerken bile ama yinede her ay bole oldugumu sandigim icin umudum yok 5 gun gecti adetim ilk gun batin test yaptim cikmadi cikmayinca bidahada yapmak istemedim umutsuzluk sardi heryanimi
Saolasin tatlim ay mslh seni bole gorumce acabalar gelmiyo deil aklima kimbilir belki bende hamisim ama umutsuzluk cok kotu bisey ya insani yerin dibine sokuyo ordan da cikarmiyo ben ole oldum 3 gundur gunde 10 bardak kesin su iciyom benim bobrekte tasda var mecburCanım valla bende bekleniyordum bu ay yine umudum yoktu ama çok şükür ki hamişimçoookk geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su iç
Bende de aynı oldu bat gunu yaptım silik cizgı bile cıkmadı adet olsam da kurtulsam dıyorm ilk defa gecikiyor
[/QUOsenin kac gun gecikme var belirtilerin var mi peki ben bide bu ay klomen kullanmisdim acaba diyorum ilac mi gecikdirdi hep acabalar carsamba doktora gideecem bakalim ozaman belli olcak ins
Acabalar içini kemirmisin yap gitsin be bacımSaolasin tatlim ay mslh seni bole gorumce acabalar gelmiyo deil aklima kimbilir belki bende hamisim ama umutsuzluk cok kotu bisey ya insani yerin dibine sokuyo ordan da cikarmiyo ben ole oldum 3 gundur gunde 10 bardak kesin su iciyom benim bobrekte tasda var mecbur
Hayırlısı olsun canımHayırlı haberler alın inşaallah kızlar
Peki daha önce hiç bu kadar geciktiği oldumu canım?aynen yarın Salı öbür gün Çarşamba tabi sabredebilirsenSunun surasinda carsambaya ne kaldi demicanim hamilelik belirtileri hepsi var midem bulanmaya basladi herseye su icerken bile ama yinede her ay bole oldugumu sandigim icin umudum yok 5 gun gecti adetim ilk gun batin test yaptim cikmadi cikmayinca bidahada yapmak istemedim umutsuzluk sardi heryanimi
Kizlar test yapamadim evden cikamadim daha dogrusu davete gittik bugunnkaldi yine carsamba doktor randevum var artik bekleyim diyorum benimdenhic icimden gelmiyo test yapmak nedense negatifi gorcem.diye ödüm patliyo iyice mala bagladim galiba bu ay neolduysa bana tovbe yarrabbim bu ben olamam
Inslhhh cok cok aminnnn hepinizin tüm isteyenlerin yuzunu guldursun rabbim tez zamnda❤Çarşambayı bekleyelim o zamanama baya geçti bat inşallah vardır
Heralde ederim komsularda bana oturmaya gelmis sirf hamilemiyim deilmiyim diye sormak icin kendimi dogum yapmisimda hayirli olsuna geldiler sandimPeki daha önce hiç bu kadar geciktiği oldumu canım?aynen yarın Salı öbür gün Çarşamba tabi sabredebilirsen
Yok bacım ben kararliyim carsambayi eger sel almazsa kan vercemAcabalar içini kemirmisin yap gitsin be bacımne olucak sanki bende her ay ağlıyordum hamile değilim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?