Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla bende bekleniyordum bu ay yine umudum yoktu ama çok şükür ki hamişim çoookk geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su iç

Kız naptın aldın mı test canım

Geçmiş olsun canım. Herkes nefesini tuttu senden gelecek haberi bekliyor yaptın mı test

Geçmiş olsun canım. Herkes nefesini tuttu senden gelecek haberi bekliyor yaptın mı test
Kizlar test yapamadim evden cikamadim daha dogrusu davete gittik bugunnkaldi yine carsamba doktor randevum var artik bekleyim diyorum benimdenhic icimden gelmiyo test yapmak nedense negatifi gorcem.diye ödüm patliyo iyice mala bagladim galiba bu ay neolduysa bana tovbe yarrabbim bu ben olamam

Eğer Çarşamba randevun varsa yapma bencede vücudunda değişiklik var mı onlara bak canım inşallah hamilesindir bat ne kadar geçti

Eğer Çarşamba randevun varsa yapma bencede vücudunda değişiklik var mı onlara bak canım inşallah hamilesindir bat ne kadar geçti
Sunun surasinda carsambaya ne kaldi demi canim hamilelik belirtileri hepsi var midem bulanmaya basladi herseye su icerken bile ama yinede her ay bole oldugumu sandigim icin umudum yok 5 gun gecti adetim ilk gun batin test yaptim cikmadi cikmayinca bidahada yapmak istemedim umutsuzluk sardi heryanimi

Bende de aynı oldu bat gunu yaptım silik cizgı bile cıkmadı adet olsam da kurtulsam dıyorm ilk defa gecikiyor

Canım valla bende bekleniyordum bu ay yine umudum yoktu ama çok şükür ki hamişim çoookk geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su iç
Saolasin tatlim ay mslh seni bole gorumce acabalar gelmiyo deil aklima kimbilir belki bende hamisim ama umutsuzluk cok kotu bisey ya insani yerin dibine sokuyo ordan da cikarmiyo ben ole oldum 3 gundur gunde 10 bardak kesin su iciyom benim bobrekte tasda var mecbur

Acabalar içini kemirmisin yap gitsin be bacım ne olucak sanki bende her ay ağlıyordum hamile değilim diye

Bugün doktora gittim oda sıkıntı yok dedi yumurtalıkların iyi dedi bir ilaç. Verdi yumurtalık çatlaması için kullanan var mı kaçıncı haftada hamile kaldiniz acil cevap alabilirmiyim

Peki daha önce hiç bu kadar geciktiği oldumu canım?aynen yarın Salı öbür gün Çarşamba tabi sabredebilirsen

Çarşambayı bekleyelim o zaman ama baya geçti bat inşallah vardır

Peki daha önce hiç bu kadar geciktiği oldumu canım?aynen yarın Salı öbür gün Çarşamba tabi sabredebilirsen
Heralde ederim komsularda bana oturmaya gelmis sirf hamilemiyim deilmiyim diye sormak icin kendimi dogum yapmisimda hayirli olsuna geldiler sandim gecen ayda gecikmisdi ve hamileymisim ama ikinci gunde testde cikmisdi ama malesef kimyasal yasadim düsükle sonuclandi doktor korunmana gerek yok üzerine kalabilin deemisdi galiba dedigi mi oldu ne kaldimmi ki?? Aklimda deli sorular hemen kalinirmi ki?

Kizlar bide benim ikiz kardeslerim var abiminde ikiz bebeleri oldu yigenlerim acaba benimde olurmu teyzemde ikiz kuzenlerim var kuzenlerimde ikiz doguranlar var varda var mslhh aklimda yine deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…