Testtt yapsaanaaaa nee duruyorrrsunnnnOy mşlh sana kuzum eger bende hamileysem 4+6 haftalik oluyom senle ayni gidiyoz ve bugun dort gun gecikdi reglim
Kızz yok biz aynı binada oturuyoruz bir kaç çıkmıyor kadın grip oldum 1 haftadır iyileşemedim nasıl oldun demeye çıkmıyor kadın yemek mi versin. Kiiim benim kaynanam kadın hamile olduğuma sevinmedi bile. Kocamdan Allah razı olsun herşeyime yardım ediyor işten bide yorgun gelip ev işi yapıyorOyle kaynananin gözü ciksin yeride geldimi torun sevmeyi torun istiyoz demeyi her halta müdahele olmayi biliyolar ama icraaata gelince fissssss bi tabak yemek verse yada kizim gel bizimle kal bikac ay bebemiz tutuna kadar dese yardimci olsa ölürler demi ama lafa geldimi hic eksik kalmazlar
Ahahha aynenBenim çocuğumun rıskını sanki onlar verecekmiş gibi konuşmuyorlar mı deli oluyorumbebeğimi de alıp gidicem buralardan
Arabanın bize büyük kazığı yoksa cuma günü gidicektik biz bebeğimle de gidemedikAhahha ayneneşim de öyle dedi ben cok takıyordum ama hiç umrumda değil kim ne derse desin. İnşallah bizim de tutar da alıp başımızı gideriz
Hadii yaa hiç anlamam böyle insanları senin çocuğunsa onun torunu. Her şeyi geçtim onlarda gelin oldular bu yollardan geçtiler. Ama diyorum ya insanlar hiç belli olmuyor. En iyisini yapmıssın o zaman git rahat rahat geçir hamileliğini.doğuncada torun torun diye ayrılmazlar yanındsnArabanın bize büyük kazığı yoksa cuma günü gidicektik biz bebeğimle de gidemedikkızlar şuan dolabım bomboş hiçbir şey yok gidicem diye boşalttım kaldım gidemedim günlerdir yemeği dışardan söylüyoruz ama gün içinde acıkıyorum kaynanam bi tabak yemek getirmiyor Allah onu nasıl biliyorsa yapsın uyuz karı neyse ki eltimle çocukluktan beri beraberiz de bana yardımcı ediyor bu yüzden anneme gidiyorum ❤
İlk ay geciktiriyor sonra düzeldi tabi ama adetlerim uzadı canım sende pko falan varmı ki bende yoktu yapmış olmak için yaptım canım inşallah sana şifa olur ama ben bidaha yapmam gibi geliyorBenim testm de negatif canım malesef. Daha sonra duzeldi mi peki döngün
Yok be sevmezler onlar. Öyle cinsler tuhaf insanlaeHadii yaa hiç anlamam böyle insanları senin çocuğunsa onun torunu. Her şeyi geçtim onlarda gelin oldular bu yollardan geçtiler. Ama diyorum ya insanlar hiç belli olmuyor. En iyisini yapmıssın o zaman git rahat rahat geçir hamileliğini.doğuncada torun torun diye ayrılmazlar yanındsn
Benim adetler cok duzenli pko da yok ama enfeksıyon vardı o yuzden de yapayım ne kaybederim dedım de keske de yapmasaydım :)İlk ay geciktiriyor sonra düzeldi tabi ama adetlerim uzadı canım sende pko falan varmı ki bende yoktu yapmış olmak için yaptım canım inşallah sana şifa olur ama ben bidaha yapmam gibi geliyor ☺
Anladım canım enfeksiyon için yapılıyor evet iç temizleme özelliği var zaten ama enfeksiyon için süt maydanoz buharı yapabilirsinBenim adetler cok duzenli pko da yok ama enfeksıyon vardı o yuzden de yapayım ne kaybederim dedım de keske de yapmasaydım :)
Aynenn öyle yapıyorlar canım bide kendileri doğurmuş gibi herşeye müdahale ediyorlar tabi iş koca da bitiyor allah kocalarımıza akıl versin gerçekten eğer arkandaysa sırtın yere gelmez ama arkanda diilse vay haline off ne konuştum beeeHadii yaa hiç anlamam böyle insanları senin çocuğunsa onun torunu. Her şeyi geçtim onlarda gelin oldular bu yollardan geçtiler. Ama diyorum ya insanlar hiç belli olmuyor. En iyisini yapmıssın o zaman git rahat rahat geçir hamileliğini.doğuncada torun torun diye ayrılmazlar yanındsn
Benim kocada saolsun Allah razi olsun ilgilidir sennhayat arkadasina bak kapini kapattin mi bosver gerisini cok snir bozucu durum ama biz gelinlerin kaderi cogumuz ayni durumdayiz isdeKızz yok biz aynı binada oturuyoruz bir kaç çıkmıyor kadın grip oldum 1 haftadır iyileşemedim nasıl oldun demeye çıkmıyor kadın yemek mi versin. Kiiim benim kaynanam kadın hamile olduğuma sevinmedi bile. Kocamdan Allah razı olsun herşeyime yardım ediyor işten bide yorgun gelip ev işi yapıyor
Yapamiyom elim varmiyo umudum yok negatifi gorcem yine biliyorum offffTesttt yapsaanaaaa nee duruyorrrsunnnn ❤❤❤
Manyak karıBenim kocada saolsun Allah razi olsun ilgilidir sennhayat arkadasina bak kapini kapattin mi bosver gerisini cok snir bozucu durum ama biz gelinlerin kaderi cogumuz ayni durumdayiz isde
Yaaa üzülme bak bende kaç tane gördüm öyle negatif ama sonunda hiç beklemediğim ayda çift olduYapamiyom elim varmiyo umudum yok negatifi gorcem yine biliyorum offff
Yürüüü beeeeAynenn öyle yapıyorlar canım bide kendileri doğurmuş gibi herşeye müdahale ediyorlar tabi iş koca da bitiyor allah kocalarımıza akıl versin gerçekten eğer arkandaysa sırtın yere gelmez ama arkanda diilse vay haline off ne konuştum beee
Aynenn öyle yapıyorlar canım bide kendileri doğurmuş gibi herşeye müdahale ediyorlar tabi iş koca da bitiyor allah kocalarımıza akıl versin gerçekten eğer arkandaysa sırtın yere gelmez ama arkanda diilse vay haline off ne konuştum beee
Yapamiyom elim varmiyo umudum yok negatifi gorcem yine biliyorum offff
Bacım 3 gündür sağ böbreğim oule agriyo ki hamilelik akkima bile gelmiyo belirtiler arasinda olur mu hamilelikde bobrek agrir mi carsamba randevu aldim gitcem kanda cikar zaten sonuc ama hic umudum yok ve bi sakinlik var bende bebe diye kendini parcalayan karı yani ben bu ay pesss ettim galiba artik psikolojimiz bozuldu tabi 2 senelik evliyim 24 aydir test baslarinda omrum gectiYaaa üzülme bak bende kaç tane gördüm öyle negatif ama sonunda hiç beklemediğim ayda çift oldu ❤ Şaşırdım hatta olduğuna yine olmadı diye testi yapıp yemeği ocağa koyup gelmiştim kii bidee ne göreyim ❤❤
Bacım yapcam da uc gundur yatyom bana biseyler oldu bobrek agrisiyla kivranip duruyom carsamba randevu aldim hem smear testim sonuc cikmistir onada gitcem ay hep uykum geliyo benim sizlerede yazamiyom neyse hadi bi eczaneye gidimde test alim carsambayi beklemeyimCanım bence de yap iki ihtimalede hazırla kendini tabi ama geçmiş sonuçta reglin. Yap ki kafan rahatlasın, stresi at üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?