Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle bi 80-85i zorlasam çok da fazlasında gözüm yok teşekkür ediyorum şekerler ❤❤ Denemeydi bu diyelim ek olarak YDS’de de kendimi bir denemem lazım (dil hiç yok desem yeridir)
Dene bencede canım en azından nelerde eksiğin var onu görmüş olursun Sende dil olmadığını düşünmüyorum o da vardır bence zehir gibisin Maşallah

Aaa kızlar aklıma ne geldi. Ben bu ay sogan kürü yapmıstm o adet gecikmesi yapar mı cunku erken geldıgi olurdu ama gecikmezdi gerci bugun bat günümde korktumm
Evet canım benim soğan kürüyle 28 günü şaşmayan döngüm 35 günü görmüştüm nasıl heveslenmiştim o ay kesin hamileyim diyodum tabi test yapıp negatifi görene kadar inşallah senin gebeliktendir

Biz herkesten saklıyoruz şuanlık en yakın arkadaşlarımız dahi bilmiyor Sende hepimize çifte bayram yaşat ❤
Rabbimin izniyle ins canim ben ilk gebeligimde düsukle sonuclanmisdi o şaşkinlikla herkese demisdim ama pisman oldum 3 ayi atlatana kadar dememek lazim simdinkac haftalik yavru

Biz herkesten saklıyoruz şuanlık en yakın arkadaşlarımız dahi bilmiyor Sende hepimize çifte bayram yaşat ❤

Söylememek en güzeli bence iyi göz var kötü göz var. Benm ilk gebeliğimde düşükle sonlandı maalesef moral bozucu bir sürü sey söylediler ve Suan o söyleyenleri ve söylenenleri asla unutamıyorum.

Söylememek en güzeli bence iyi göz var kötü göz var. Benm ilk gebeliğimde düşükle sonlandı maalesef moral bozucu bir sürü sey söylediler ve Suan o söyleyenleri ve söylenenleri asla unutamıyorum.
Kötü gözü olanların gözü çıksın benim eşimin babası bir kere bile olsun geçmiş olsun dememişti ki buna kaynanamda dahil. Bavulumu hazırladım 2 ay annemde kalıcam bebeğim iyice tutunana kadar. Çünkü burda bana bakan yok kaynanam bir tabak yemek getirmediği için biliyorsunuz ki bu zamanlar biraz sıkıntılı

Kesinlikle canım. Niye şimdi yaptın, sen de var ben de yok, acele ettin Vs. İnsanlardan soğudum resmen. 3 ay çok önemli canım git tabi kafan nerede rahat edecekse. İnsanların kalbi taş bağlamış gerçekten. Kendin ve bebeğin için en iyisi neyse onu yap.

Bizim seninle tarihler tam tersi Benim de takvime göre 30 Mayıs ovu testine göre 1Haziran. Rabbim çift çizgileri görmeyi beraber nasip etsin inşallah

Eniyisi bide milletin.lafini dinliyoz yok niye dustu ki agirmi kaldirdin dikkat etmedin.mi bi sorun mu var falan filan ay ne sinir bozucu.insanlar

Aynen öyle insanlar naısl böyle kötü oluyorlar bilmiyorum. Düştüyse bebekte sıkıntı vardır, senin sonrski hamileliğin de zor geçer o zaman. Zaten canımız yanmış bide bu lafları duydum. Allah herkesin kalbine göre versin

Kimyasal gebelikmis tatlim benim ki sıkıntı olmaz dedi doktorum bidahaki gebeligim icin normal.dvm.edebilirsin dedi

Oyle kaynananin gözü ciksin yeride geldimi torun sevmeyi torun istiyoz demeyi her halta müdahele olmayi biliyolar ama icraaata gelince fissssss bi tabak yemek verse yada kizim gel bizimle kal bikac ay bebemiz tutuna kadar dese yardimci olsa ölürler demi ama lafa geldimi hic eksik kalmazlar

Hmm anladim canim sandim ki bana diyon

Yok ya ben tam açıklayıcı yazamamışım sanırım aklıma geldikçe sinirleniyorum çünkü söylenen şeylere. Şimdide bebek yokmu diye soruyorlar dedim yok size bebek bikere yaptım demediğiniz laf kalmadı daha da yapmıyorum ama blöf tabi her gün dua ediyorum tutsun diye

Benim çocuğumun rıskını sanki onlar verecekmiş gibi konuşmuyorlar mı deli oluyorum bebeğimi de alıp gidicem buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…