Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 9-10.gün başlıyorum normalde. Testin varsa biraz daha erken başlayabilirsin belki canım, ki daha önce 16.gün yumurtlaman olmuştu dimi?
Hamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorum

Alıyım ben de labaquick buldum internette. Teşekkür ederim belki ateşölçrr de alırım yapabilir miyim ki düzenli senin yumurtada başlamış inşallah güzel güzel büyür.

Hamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorum
Belki de canım, hiç Progestan kullanmadım araştırmadım da o yüzden sadece progesteron hormonunun 10’un üzerinde olmasının yumurtlamayı gösterdiğini, yüksek devam etmesinin de hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum

Şimdi şöyle bir baktım da adet döngüsünü düzenlemek için de kullanılıyormuş

Evet ya hep bu sabırsızlık zaten Tamam canım ben birazcık daha bekleyim En azından 28ine kadar

28. Gününde bence gebelık cıkar ılıskıden 10 11 gun sonra cıkıyor testte duphaston u neden kullanıyosun sut hormonun mu yuksek dr verırken gebelıge zararı olup olmıcanı soylemedımı cnm
Canım galiba bana cevap olarak yazdın bu mesajı. Olası bir hamilelikte bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bu ilaç. En son ilişki bu pazardı. İlk ilişkiye göre de bugün 1 hafta oldu Ben 5 gün daha bekleyim bari

Evet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacı

Evet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacı
İnşallah değerlendirmeler tutmuştur da bebeğim tutunuverir canım Rabbim herkes için en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Oyle yapcam daha görünürde kirmizilar yok hayirlisi bakalim bikacgun daha bekleyim

Yok demi hayirlisi olsun kuzum biraz daha bekleyim adet olmadim yine testi tekrarlarim
Aynen canım adetinin gelmesine ne kadar kaldı? Hem olmasa da üzülme her ay yeni bir umut bizim için napalım Rabbim zamanını biliyordur demek lazım Duphaston diye bir ilaç canım progesteron gibi birşey sanırım çook detaylı bir bilgim yok ama bana sadece rahim duvarını hazırlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor dedi doktor. Bakalım yumurta zamanımı kaçırmadım çok şükür bu sefer iniallah tutunmuştur minnağım

Aiyprum excsllde grafik yapiyprum :

Cok tatlisin amin ins. Sen de var mi bebis ? Hayirlisiyla insallah
Yok kuzuum nerde, bu ay değerlendirmeleri hallettik çok şükür şimdi beklemeye geçtik İnşallah hayırlısıyla bu ay olur da geliverir annesine kuzucuğum Ben de ilk defa kullandım umarım hem sana hem bana şans getirsin bu testler ve bir de isteyennn herkeslere Senin yeni mi bitti regl canım?

Evey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim. ay insallaaah yaaa Allah isteyen herkese hayirli ise versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…