- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorumBen 9-10.gün başlıyorum normalde. Testin varsa biraz daha erken başlayabilirsin belki canım, ki daha önce 16.gün yumurtlaman olmuştu dimi?
Ben de laboquick kullanıyorum, pcos olduğundan daha kullanışlı bizler için ovulasyon testleri. Ama imkan bulduğun zaman doktor takibi ile bir arada götürmeni tavsiye ederim canım. Ben üç aydır doktor takibindeyim, aynı zamanda ovulasyon testi kullanıp ateş ölçüyorumovulasyon da ateş de gayet doktorla uyumlu gidiyor ❤
Bugün de kontrolüm vardı, solda 13mm folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakalım dedi. Geçen ay lh düşük çıkınca çatlatma iğnesi vermişti ama olmadı. Cumartesi yine bakar sanırım ama ben yine de ovulasyon yapıyorum, koyulaşma var gibi. Galiba bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmaz, inşallahh
Belki de canım, hiç Progestan kullanmadım araştırmadım da o yüzdenHamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorum
Amin amin aminAlıyım ben de labaquick buldum internette. Teşekkür ederim belki ateşölçrr de alırım yapabilir miyim ki düzenlisenin yumurtada başlamış inşallah güzel güzel büyür.
teşekkür ederim canım cevabın için :)Uygulamalara pek güvenme canım. Ya ovulasyon testi kullan ya da iki günde bir düzenli ilişki ile tutturmaya çalış, ihtimal yükselsin. Yumurtlama erken olur geç olur belli olmaz. Stresten havalardan her şeyden etkilenebilir
Canım galiba bana cevap olarak yazdın bu mesajı. Olası bir hamilelikte bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bu ilaç. En son ilişki bu pazardı. İlk ilişkiye göre de bugün 1 hafta oldu28. Gününde bence gebelık cıkar ılıskıden 10 11 gun sonra cıkıyor testte duphaston u neden kullanıyosun sut hormonun mu yuksek dr verırken gebelıge zararı olup olmıcanı soylemedımı cnm
Evet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacıCanım galiba bana cevap olarak yazdın bu mesajı. Olası bir hamilelikte bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bu ilaç. En son ilişki bu pazardı. İlk ilişkiye göre de bugün 1 hafta oldu☺ Ben 5 gün daha bekleyim bari☺
İnşallah değerlendirmeler tutmuştur da bebeğim tutunuverir canımEvet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacı
Oyle yapcam daha görünürde kirmizilar yok hayirlisi bakalim bikacgun daha bekleyimCanım ben de göremedimdediğin gibi eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla testi, varsa çıkar muhtemelen yoksa da hayırlısı diyip Haziran ayına giriş yaparız
Canım onun belli bir derecesi yok ama yumurtlama gerçekleştikten sonra ateş yükseliyor. Yani 0,1-0,2 derece gibi bir düşüş olduktan sonra 0,5 derece gibi bi artış olması be yüksek devam etmesi yumurtlamanın göstergesi.
Ama her sabah aynı saatta aynı dakikada, yataktan kalkmadan, dil altından ölçüyorsun dimi? Bir de deftere kağıda falan not et her gün ölçümünü tarih tarih ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz ❤
Günaydııııın ❤ 17.gün yumurtlama oldu dedin ya, ne zamandı o gün? Eğer yumurtlamaya göre 1 haziransa bugün 7.gündesin 7 gün var yani ortalama.. daha erken gibi canım, varsa bile negatif görme olasılığın daha fazlaen azından 10.günü bekle derim test için..
değerlendirmeler çok güzel olmuş bu aradahadi azıcık sabret de güzel haberler ver bize
Yok demi hayirlisi olsun kuzum biraz daha bekleyim adet olmadim yine testi tekrarlarimCanım günaydın göremedim ben sanki amayine de siyah beyaz çeksen bir de öyle anlaşılıyo felan denilmişti bir yerde.
Canim ne ilaci bu doktormu veriyo tam takip edemiyom konulariİnşallah değerlendirmeler tutmuştur da bebeğim tutunuverir canım☺☺Rabbim herkes için en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Aynen canım adetinin gelmesine ne kadar kaldı? Hem olmasa da üzülme her ay yeni bir umut bizim için napalım Rabbim zamanını biliyordur demek lazımYok demi hayirlisi olsun kuzum biraz daha bekleyim adet olmadim yine testi tekrarlarim
Aiyprum excsllde grafik yapiyprum :Canım ben de göremedimdediğin gibi eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla testi, varsa çıkar muhtemelen yoksa da hayırlısı diyip Haziran ayına giriş yaparız
Canım onun belli bir derecesi yok ama yumurtlama gerçekleştikten sonra ateş yükseliyor. Yani 0,1-0,2 derece gibi bir düşüş olduktan sonra 0,5 derece gibi bi artış olması be yüksek devam etmesi yumurtlamanın göstergesi.
Ama her sabah aynı saatta aynı dakikada, yataktan kalkmadan, dil altından ölçüyorsun dimi? Bir de deftere kağıda falan not et her gün ölçümünü tarih tarih ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz ❤
Günaydııııın17.gün yumurtlama oldu dedin ya, ne zamandı o gün? Eğer yumurtlamaya göre 1 haziransa bugün 7.gündesin 7 gün var yani ortalama.. daha erken gibi canım, varsa bile negatif görme olasılığın daha fazla en azından 10.günü bekle derim test için..
değerlendirmeler çok güzel olmuş bu aradahadi azıcık sabret de güzel haberler ver bize
Aynı seti ben de almıştım canımOvulasyon kitlerim geldi kizlar Gg da 29 tl. Yaninda 2 gebelik testi ve erken gebelik testi var. Reglm bugun bitti.
Cok tatlisin amin ins. Sen de var mi bebis ? Hayirlisiyla insallahAynı seti ben de almıştım canımUmarım ovu testlerinin hepsi bitmeden bir melek haberiyle mutluluktan uçarsın Rabbim hayırlısını versin inşallah
Yok kuzuum nerde, bu ay değerlendirmeleri hallettik çok şükür şimdi beklemeye geçtikCok tatlisin amin ins. Sen de var mi bebis ? Hayirlisiyla insallah
Evey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim.Yok kuzuum nerde, bu ay değerlendirmeleri hallettik çok şükür şimdi beklemeye geçtikİnşallah hayırlısıyla bu ay olur da geliverir annesine kuzucuğum Ben de ilk defa kullandım umarım hem sana hem bana şans getirsin bu testler ve bir de isteyennn herkeslere Senin yeni mi bitti regl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?