Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydıııın şekerler Bugün klomende son günüm, Perşembe kontrolüm var, bakalım Günay neler bekliyor bizi

Kızlar ya adetime bir kaç gün kaldı ama üç gündür kremsi beyaz akıntı geliyor ara ara. Nedenini bilen varmi

Günaydıııın şekerler Bugün klomende son günüm, Perşembe kontrolüm var, bakalım Günay neler bekliyor bizi
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım Benim görümcemde klomenle hamile kalmıştı şimdi çok şükür 6 aylık bi kızı var inşallah sende de faydası olur hep birlikte halay çekerizburdatopiğimiz uğurlu gelmiştir inşallah

Merhaba kızlar benim de bat 25 Nisan ama hıc bir belırtm yok umudum da yok o nedenle mayıs ayında denemeye devam :),

Amin canım inşallah normalde geç yumurtluyorum, klomen öne çeker mi ki yumurtlamayı yoksa sadece kalitesini ve sayısını mi arttırır?
Hic bilmiyorum canim klomen kullanmadim. AMA adetin ikinci gunu corekotu kurune basladim bugun 4. Gunu oylesine ovu testi yapayim dedim testim pozitif hatta test cizgisi kontrol cizgisinden daha koyu simdi merak ediyirum corek yumurtami gelistirdi diye yoksa hormonlarimmi bozuldu Sen hic denedinmi corekotu kurunu

Yani dener gibi oldum diyeyim, geçen ay denemeye niyetlendim hazırladım ama iki gün yapabildim okuduğum kadarıyla yumurtayı hızlı büyütüyor o yüzden erken olmuş olabilir canım

Aaa bak bir de ne geldi aklıma, normalde e2 hormonu yüksek olan yapmasın deniyor bu kür için, hormonlarına baktırıp da başlasaydın keşke

Merhabalar benide ekleyebilir misiniz bat 10 mayıs

E2 hormone nedir benim herseyim normaldi baktirmistim ama tabi 6 ay falan oluyor
Esteadiol hormonu, rahim içi kalınlaşmasına etki eden hormon. Ama yüksekliği hamileliğe engel. Yüksek ya da sınırlarda olan kişilere bal tarçın çörekotu önerilmiyormuş çünkü e2yi yükseltebiliyormuş. Yani yüksek değilse sıkıntı yok

Bidaha tobe ettim bise yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…