- Emoji Skoru
- 2.324
- Puanlar
- 133
Amin canım benim inşallahHayırlı olsun canımm kucağına da salıkla almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin hayırlısıyla.hayaksii sukufenazz maşallah canım ikinizide tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bizlerede dua edin kızlar
Kızlaaar çok hızlı ilerliyor sayfalar, yetişemiyorummaşallah bu ay pek bereketli oldu, tüm hamilelerimizi tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşallah
İlk sayfadaki listeye bakarak adet olanlar ya da hamile olup keseyi, bebeği görenler bana özelden yazabilir misiniz?
Henüz kese görmeyenlerden de en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum ❤❤
Haftaya görürsün inşallah canımCanım kan da pozitif bakalım kese görüldüğünde haber edicem
Teşekkür ederiz canım sende sağlıcakla kucapıbau alırsın inşallah.sukufenazz hayaksii tebrik ederim canlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bu gün doktora gittim. Bebisi göremedik çok küçük olduğu için haftaya görürüz dedi doktor. Bir de misafir var rahminde, kist varmış onu gördük. Gebelikte normal dedi, sıkıntı yapalicak bir sey yok dedi. Beta hcg degerim de 161e yükselmiş
4.gün adet günüm yani 28 haziranKızlar tek çizgi cıktı... 3 gün var. Değişir mi???
Değişmez. Bu kadar erken yapmak sizi yipratir. Mutlaka 1 gun de olsa adet gününüz gecsin.4.gün adet günüm yani 28 haziran
Teşekkür ediyorum canım. Aynen keseyi göremedi yaniTeşekkür ederiz canım sende sağlıcakla kucapıbau alırsın inşallah.Bebişi derken keseyi mi göremediniz?
4.gün adet günüm yani 28 haziran
Kızlar tek çizgi cıktı... 3 gün var. Değişir mi???
Onu da görürsünüz inşallah canım.Teşekkür ediyorum canım. Aynen keseyi göremedi yani
Arsizliga vuruyorum şu an.. aldırmıyorum gibi sanki sonuca. Yinede bir kac gun sonra olumlu sonuc alicem diyorum . Senin mesajında daha çok umut oldu diyebilirim. Teşekkür ederim yorumun icinCanım benim 4 gun önce yaptığım yemiz çıkmıştı 3 gun önce yaptigimda yani bir gün sonra coook silik çıkmıştı o gün hemen kan vermeye gidince öğrendim. Sen de umudunu kaybetme herkesin durumu farklı regl olana kadar umutlu ol bence
TeşekkürlerDeğişmez. Bu kadar erken yapmak sizi yipratir. Mutlaka 1 gun de olsa adet gününüz gecsin.
Canımmm tebrik ederimRabbim bu gördüğümü doğru çıkarsın nolur
Ben yaşadım canım ve ertesi gün adet oldum üstelik adetim 5 gün geçmesine rağmenKızlar pko olduğum için bat günüm belli olmuyor. Ama yumurtlama üzerinden 9-10 gün geçti gibi. Hiç bir belirtim de yok. Merakımdan duramadım erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı. 12 saat kadar sonra silik çizgi çıktı. Ne dersiniz umutlanmalı mıyım. Var mı böyle yaşayan
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canımVeeeee 5 haftalık hamileyimmm keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmmsenden ne haber varrr
İnşallah katlanarak artar canımYaaaaaaaaa68. 64 çıkmış şimdi baktım ne demek bu ne kadar oluyo
Amin canım benimAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?