- Emoji Skoru
- 683
- Puanlar
- 23
Kuzum senin yerleşme kanaması olmadı dimi?Tamam sonucu öğrenir öğrenmez yazarım
Yok canım olmadıKuzum senin yerleşme kanaması olmadı dimi?
Bana da az kaldı. ŞAFAK önümüzde ki CUMA InsAllah bende hamişimdirYok canım olmadı
Ay inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bende yarın kanda baktırcam sabırsızlanıyor um.Bana da az kaldı. ŞAFAK önümüzde ki CUMA InsAllah bende hamişimdir
Muhakkak haber edecegim canimmmm. Iyi geceler. Kendine dikkat etAy inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bende yarın kanda baktırcam sabırsızlanıyor um.
İyi geceler canım sağolasınMuhakkak haber edecegim canimmmm. Iyi geceler. Kendine dikkat et
Ay bilmiyorum ya gece uyuyamadım valla heyecandanBen öğrendiğim gibi koşarak lan testi yaptirmistimçok sabirsizim yaaa
Allah yardımcın olsun canım.. Kendine çok dikkat et.Çok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
Genel anlamda iyi olmaya çalışıyorum arada şiddetlenen ağrılarım oluyor.. doktor ağrı kesici verdi ama kullanmanı istemiyorum ağrıyı ayırt edebilmemiz açısından dedi.
Bu sabah bulantı kusma ve ağrıyla uyandım.. doktoruma yazdım, aradı. Gel hastaneye yatıralım gözümün önünde ol dedi, hala iç kanamaya sebep olma riski devam ediyor sonuçta.. şikayetlerim artarak devam ederse baş dönmesi eşlik ederse hastaneye gitmek üzere söz verdim.. ama sabaha göre daha iyiyim..
ama çok yıpratıcı bir süreç içindeyimaldığım ilaçları yaşadıklarımı atlatmam uzun sürecek sanırım, ikinci çocuk fikrini rafa kaldırıyorum bir süre.. kendimi toplamam lazım..
Hadi yaaa inşallah güzel haberler verirsin. Hadi bakalımKan verdim
Ayyy ne heyecanlı haber verHadi yaaa inşallah güzel haberler verirsin. Hadi bakalımBende hastane deyim 1 saat var randevuya erken geldim
Veeeee 5 haftalık hamileyimmm keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmm
Ayyy ne heyecanlı haber ver
ya kizlar ne tatlisinz vallaVeeeee 5 haftalık hamileyimmm keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmmsenden ne haber varrr
Ayyy ne heyecanlı haber ver
YaaaaaaaaaVeeeee 5 haftalık hamileyimmm keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmmsenden ne haber varrr
Dualarımdasınız kuzumhadi hayirlisi canm..bizede dua edin
Canım yaaaa maşallah 3 haftalık falan olur sanırım gözün aydın.Yaaaaaaaaa68. 64 çıkmış şimdi baktım ne demek bu ne kadar oluyo
Kocişe diyebilirim o zaman demiiiiiiCanım yaaaa maşallah 3 haftalık falan olur sanırım gözün aydın.Benim kan almadı keseyi gördüğü için gerek yok dedi
Doktor ne dediKocişe diyebilirim o zaman demiiiiii
Doktoru beklemedim canım ya işe dönmem gerekiyordu o yüzden netten baktım sonucumaDoktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?