ayyyyyyyyyyyyyyyy bidenemmmmmmmmm küs olurmuyum hiç yaaaa :)tubımm bana kusmusun senn yazmıosunn hiç
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR
ayyyy çok sevindim canımmmm
sağ salim kucagına alırsın innnşallahhhhh
ayyyy bak bilemedim şimdi.nasıl söylesen ki
çok heycanlı yaa
amin kuzuuuum ins ayy mervosss karnima agrilar girdi heycandankendimi zor tutuyorum kocise soylemeden....
ayy ne kadar güzel haber verdın bıze sabah sabah ohh yandan yandann kız dur agrımasn karnınnn..inssss huzurumda hayrlı habrler gtrcekk
ayyyyyyyyyyyyyyyy bidenemmmmmmmmm küs olurmuyum hiç yaaaa :)
Kenan'la ugraşıyorum ya pek yazamıyorum güzelim
bi oyun oynamak istiyorbi çizgi film istiyor bi şeker istiyor.
yetişemiyorum inan.
şimdi uyutmaya çalışıyorum bakalım.
inşallah uyur da kafam rahatlar.
bende daha adet olmadım canım ama adet sancım da yok doğrusu.
sabah az bi bulantım vardı.
ay hanyy ben,m sadece oğlumda günüm geçmişti.
diğer 5 inde adetle beraber düşüodu.
Rabbim hayırlısını versinya...
belirsizlik zor....
sabahları oldummu aceba die wc ye koşuyorum.
dönüşte eşim benden olmadım haberini duymayı bekliyor
kaldım böle napcam bilmiorum...
ayy ne kadar güzel haber verdın bıze sabah sabah ohh yandan yandann kız dur agrımasn karnınnn..inssss huzurumda hayrlı habrler gtrcekk
tesekkur ederim canimmm amin insayy bende okadar dusundum nasil soylerim diye hepsi uctu gitti aklimdan
hahaaa gobekler atilsinnnn ohhhh ohhhhamin caniko ins bu topikteki herkes hayirli guzel heberler vercekkk... hadiii kalkiyorrrrr hamile olmayan kalmasiiinn yuppiiii sen naptin tatlim dr gidcektin bugun sanki gitmedin mi meraktan catlamiyomusun ben senin yerine catlicam simdi hadi benim mercimegimin teyzesi git test yap artik:))
ben mesela şahsen şöyle yapıcaktım,sabah eşim namaza kalkmadan testi yapıp,pozitifse abdest aldıgı lavabodaki aynanın oraya koyucaktım.
abdestalır, sonra aynaya bakar herzaman.bi anda testi çift çizgi görüp sevincekti.
sen yüzifadesini merakediosun.
ben ilkinde gördüğüm için bunda pek farketmio :) sürprüz olsun yeterki
ama dün dio ki, test alıp gelcekmiş.
kendisi yapıp görcekmişoldu dedim
canımm sendee bizim için ölesinn..aaa gercekten mı cıkılmıo mu orada dsarıya bizim orada oteelrmız var yenı yapıo anammm gelemıcez mıı tek ckımıcaz mııhakkıkatan neden cıkamıoosn canım bılmıorumda ondan sruorm canımm
ya oyle deil kuzumm gelirsin tabi simdi carsi bize arabayla 10 dk falan uzak benim orya kocisle gitmem gerek o calisiyo beni carsiya tek birakcak bende sevmiyorum carsida bi basima dolasmayi mal gibi bakiyor herkes bi kac arkadasim olsaydi guzel olurdu ama yok iste
tubisim fikir guzel aslinda ama soyle bise gormistum bi topikte duvara balon yapistiriyim ortasinada babisko kucagini ac ben geliyorum yaziyimm:)
he tamam arkadasım benım saflıgm bılmıom cok görme bacıminss yakın zamanda arkadaslrn olr da oarda yanlz kalmzsnz bacım sorum ama neden oradasınz?
bizim butun sulale erkekleri burda calisiyor kuzuuum benim kocisteolurmu oyle sey kardesim ne safligi nerden bilcen ki elin memleketini yani:) siz hangi sehrine gelceksiniz peki
tatlımm nasılsınn topık acıyorsunn daaa haberımızzz yokkaşkolsun sanaaa bendee varımmm (Nilayy_84)
Selam Hanımlar
Buyrun bu topikte birlikte hamile kalalım
Hamile arkadaşlar da buyursun onların bilgilerinden yararlanalım.
Kürler yapalım,gezelim tozalım,kafaya takmadan tatlı sohbetlerle hamilelik yolunda birlikte yürüyelim
Hamileler dogum tarihlerini yazsın,dogum yolculuklarında ki heyecanlarına eşlik edelim biz de birlikte hayallerimizi kuralım.
Hamile kalmak isteyenler BAT (beklenen adet tarihi) yazsınlar Adet görmemeleri için dualar edelim ve batları heyecanla bekleyelim.
Üzüntülerimizde teselli olalım birlikte,sevinçleri paylaşarak çogaltalım.
Kafamıza takılanları soralım,cevap bulmaya çalışalım. :44:
Haydi gelin pozitif olalım hamiş kalalım
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ (UĞUR GÖNDER RABBİM!!!)
tubilosh : 7 nisan
adesSeda : 7 nisan
bur_mus : 15 nisan
sekerkiz67 : 19 nisan
mood : 26 nisan
KUBSEN : 3 mayıs
beyazlım : 24-25-26 mayıs (Bebiş gönder hayırlısıyla Rabbim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?