• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ben geldim ama henüz bi haber getiremedim size cunku
saat 14.30 da cıkacak sonucum inşallah.. hamilelik gibi bişey beklemiyorum en azından bi sorun olmadıgını bilsem yetecek cunku cok farklı oluyorum hala kan yok :44::44::44: [/COLOR.]

MERHABA KIZLARR:3:
tüm güzel dileklerimii anne adaylarına we aday adaylarına yolluyorummm ..
rabbim kimseyi çok bekletmesinn:16:

bu arada benimde batım 26 niasn

canımm hosgeldın aramıza..amın canım güzel dlekrın iiçin tesekkr ederızz ..nasılsın iyi misn canım?

sonucum saat 14.30 da cıkacakmış eve geldim ben de bakalım saat 14 de giderim takrar

innnnnnnnşallah güzel sonuçlar alırız kuzu yaa...
çünki çok tuhaf şeyler yaşıyorsun.
lekelenme felan.
anlamadım gitti.
adet de olmadın.
ağrın felan varmı peki canım?

canlarımm ben geldımm günadydınn bugn herkese hayrlı gnler bol bol guzel haberler olsun inss....huzurum inss hayrlı haberler alırsn canımmm....kızz tubiii dun neden bırden gttın yafruuuu:27::27:

innnnnnnnşallah güzel sonuçlar alırız kuzu yaa...
çünki çok tuhaf şeyler yaşıyorsun.
lekelenme felan.
anlamadım gitti.
adet de olmadın.
ağrın felan varmı peki canım?

aynen yaaa cok degişik ilk defa yasıyorum böyl bişey..
belimin sol tarafından bişey batıyo arada bi de kasıklarımda arada şiddetli ama genelde hafif batmalar var pembe gelmişti o da gitti ya nasıl diyim ki
kahverengi bile denemeyecek gibi nerdeyse su an. iyice acıldı rengi peçeteyle silince koyu sarı gibi mi diyim pfffff anlamadım ki doktor da bişey demedi ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi zaten olsa da küçüktür görünmez kan yapalım orda cıkar varsa dedi.

canlarımm ben geldımm günadydınn bugn herkese hayrlı gnler bol bol guzel haberler olsun inss....huzurum inss hayrlı haberler alırsn canımmm....kızz tubiii dun neden bırden gttın yafruuuu:27::27:

canım ya netimde problem var.
sürekli gidip geliyor.
akşam bi gitti.sinir oldum saat 22.50 de yattım.
erkenden yani...
sizinle akşam muhabbetini severim biliosun.
çok üzüldüm gelemeyince.
sen nasılsın bakalım? bebiş nasıl :)

inşallah hany herkese hayırlı ve güzel haberli birgün olur ve benim içinde öyle olur inşallah ama hamilelikten yana pek umutlu oldugumu zannetmiyorum
hamile olsam pembe gelir mi ki?
bi de olsaydı ultrasonda grünürmüydü sizce? biliyorsunuz sat 7 marttı?
ben ocaga yemek atcam :1: kocam gelmeden hazılıyım bişeler siz yazın pc acık ben gelir gider okurum :1::1:

belimin sol tarafından bişey batıyo arada bi de kasıklarımda arada şiddetli ama genelde hafif batmalar var pembe gelmişti o da gitti ya nasıl diyim ki
kahverengi bile denemeyecek gibi nerdeyse su an. iyice acıldı rengi peçeteyle silince koyu sarı gibi mi diyim pfffff anlamadım ki doktor da bişey demedi ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi zaten olsa da küçüktür görünmez kan yapalım orda cıkar varsa dedi.

aynen kardesım tuhaf bırsey insss hamişsindr kızzz insss var bse baksana buna adet denmez dr dedi mi böle adet olmaz diee?

rahim duvarın kalınlaşmışmı?
o en büyük gösterge zaten hamilelik için
neyse bekleyip alıcaz sonucu napalım...
kendine dikkat et. ayaklarını yüksege koyup uzan bakalım tatlım...

kizzlaaaaaaarrrrrrrrrr elim ayagim titriyor agliyoruuuummmmmmmmmm anneeee olcam inanamiyorum yaaa HAMILEYIM daha kocama bile soylemediiimm simdi test yaptim 2 tane net cizgi ben soookkkk:))) sizce kocama nasil soylym?

inşallah hany herkese hayırlı ve güzel haberli birgün olur ve benim içinde öyle olur inşallah ama hamilelikten yana pek umutlu oldugumu zannetmiyorum
hamile olsam pembe gelir mi ki?
bi de olsaydı ultrasonda grünürmüydü sizce? biliyorsunuz sat 7 marttı?
ben ocaga yemek atcam :1: kocam gelmeden hazılıyım bişeler siz yazın pc acık ben gelir gider okurum :1::1:

benım işlı avratlarım tamm canm sen yemek yap.....kızz ben hamiş olup ta adet olanınıda gördum benı deli etme pembe nrmal mmı sence yada adet mı nerde grlms pembe adetn oldgunu :47: bu arda canım bende adetıme 1 gn kala gtmedım mı canm benmde gzkmedi kı nrmal daha önce de o zamnlr gzkmedı snra gzukuo :21::21::21: inss ahyrlı hayırlı yaa:27::27:

kizzlaaaaaaarrrrrrrrrr elim ayagim titriyor agliyoruuuummmmmmmmmm anneeee olcam inanamiyorum yaaa HAMILEYIM daha kocama bile soylemediiimm simdi test yaptim 2 tane net cizgi ben soookkkk:))) sizce kocama nasil soylym?

canımm cok cok tebrık edrımm insss saglıgyla kucagına alırsınnn:52::52::52::52::52: kız sakın ol smdı herkes sana güzel fıkırler verır..bana kalrsa bı hedıye al içine baba olcagını yaz ve yolla ama babalıgı temsıl eden gbe olsn hedıye...cok guzel olrrr:52::21::21::21::21::21::21::21:

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR
:46::46::46:ayyyy çok sevindim canımmmm
sağ salim kucagına alırsın innnşallahhhhh
ayyyy bak bilemedim şimdi.nasıl söylesen ki :52:
çok heycanlı yaa

hadi artik biseler diyin yoksa bayilcam burda yaaa heycandan simdi kocam aradi varmi biseler testi yaptin mi dedi bende negatif dedim :) supriz yapmak istiyorum yuz ifadesini de merak ediyorum

ayyy canlarim benim kardeslerim ya iyiki varsiniz burda tek basimayim zaten ailem turkiyede kimsem yok ilk sizinle paylasmak istedim seviyorum sizi yaaaa ayy soktayim hala:9::9::9: ben arabistandyim tek basima disari cikmama imkan yok

canımm cok cok tebrık edrımm insss saglıgyla kucagına alırsınnn:52::52::52::52::52: kız sakın ol smdı herkes sana güzel fıkırler verır..bana kalrsa bı hedıye al içine baba olcagını yaz ve yolla ama babalıgı temsıl eden gbe olsn hedıye...cok guzel olrrr:52::21::21::21::21::21::21::21:

amin kuzuuuum ins ayy mervosss karnima agrilar girdi heycandan :52: kendimi zor tutuyorum kocise soylemeden....

ayyy canlarim benim kardeslerim ya iyiki varsiniz burda tek basimayim zaten ailem turkiyede kimsem yok ilk sizinle paylasmak istedim seviyorum sizi yaaaa ayy soktayim hala:9::9::9: ben arabistandyim tek basima disari cikmama imkan yok

canımm sendee bizim için ölesinn..aaa gercekten mı cıkılmıo mu orada dsarıya bizim orada oteelrmız var yenı yapıo anammm gelemıcez mıı tek ckımıcaz mıı:23: hakkıkatan neden cıkamıoosn canım bılmıorumda ondan sruorm canımm

Back