• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

tubımm bana kusmusun senn yazmıosunn hiç:14: :14:
ayyyyyyyyyyyyyyyy bidenemmmmmmmmm küs olurmuyum hiç yaaaa :)
Kenan'la ugraşıyorum ya pek yazamıyorum güzelim
bi oyun oynamak istiyorbi çizgi film istiyor bi şeker istiyor.
yetişemiyorum inan.
şimdi uyutmaya çalışıyorum bakalım.
inşallah uyur da kafam rahatlar.

bende daha adet olmadım canım ama adet sancım da yok doğrusu.
sabah az bi bulantım vardı.
ay hanyy ben,m sadece oğlumda günüm geçmişti.
diğer 5 inde adetle beraber düşüodu.
Rabbim hayırlısını versinya...
belirsizlik zor....
sabahları oldummu aceba die wc ye koşuyorum.
dönüşte eşim benden olmadım haberini duymayı bekliyor:D
kaldım böle napcam bilmiorum...

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR
:46::46::46:ayyyy çok sevindim canımmmm
sağ salim kucagına alırsın innnşallahhhhh
ayyyy bak bilemedim şimdi.nasıl söylesen ki :52:
çok heycanlı yaa

tesekkur ederim canimmm amin ins :46::46: ayy bende okadar dusundum nasil soylerim diye hepsi uctu gitti aklimdan

ayy ne kadar güzel haber verdın bıze sabah sabah ohh yandan yandann kız dur agrımasn karnınnn..inssss huzurumda hayrlı habrler gtrcekk

inşallah inşallahhhhhh
huzurum dan güzel haber almayı çok istiyorum :)
Rabbim sen duy sesimiziiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyy bidenemmmmmmmmm küs olurmuyum hiç yaaaa :)
Kenan'la ugraşıyorum ya pek yazamıyorum güzelim
bi oyun oynamak istiyorbi çizgi film istiyor bi şeker istiyor.
yetişemiyorum inan.
şimdi uyutmaya çalışıyorum bakalım.
inşallah uyur da kafam rahatlar.

bende daha adet olmadım canım ama adet sancım da yok doğrusu.
sabah az bi bulantım vardı.
ay hanyy ben,m sadece oğlumda günüm geçmişti.
diğer 5 inde adetle beraber düşüodu.
Rabbim hayırlısını versinya...
belirsizlik zor....
sabahları oldummu aceba die wc ye koşuyorum.
dönüşte eşim benden olmadım haberini duymayı bekliyor:D
kaldım böle napcam bilmiorum...

bendee kortumm kustnn die tamam :) kızzz yafrummm ne yapacksınnn yatıpp iş yapmıcann hamişsin senn sana dıorumda inanmıosn ıhh olma olmaa yandann ne güzel baberler gelıo yafff:21::21::21::21: eniştennde bekledıgı oluooo benımdee umudummm aynen devam edıo olmadınn adett olıcaksında ohh:21::21::16:

ayy ne kadar güzel haber verdın bıze sabah sabah ohh yandan yandann kız dur agrımasn karnınnn..inssss huzurumda hayrlı habrler gtrcekk

hahaaa gobekler atilsinnnn ohhhh ohhhh :52: amin caniko ins bu topikteki herkes hayirli guzel heberler vercekkk... hadiii kalkiyorrrrr hamile olmayan kalmasiiinn yuppiiii:46::46: :52: sen naptin tatlim dr gidcektin bugun sanki gitmedin mi meraktan catlamiyomusun ben senin yerine catlicam simdi hadi benim mercimegimin teyzesi git test yap artik:))

tesekkur ederim canimmm amin ins :46::46: ayy bende okadar dusundum nasil soylerim diye hepsi uctu gitti aklimdan

ben mesela şahsen şöyle yapıcaktım,sabah eşim namaza kalkmadan testi yapıp,pozitifse abdest aldıgı lavabodaki aynanın oraya koyucaktım.
abdestalır, sonra aynaya bakar herzaman.bi anda testi çift çizgi görüp sevincekti.
sen yüzifadesini merakediosun.
ben ilkinde gördüğüm için bunda pek farketmio :) sürprüz olsun yeterki :27:
ama dün dio ki, test alıp gelcekmiş.
kendisi yapıp görcekmiş :D oldu dedim :27::27:

hahaaa gobekler atilsinnnn ohhhh ohhhh :52: amin caniko ins bu topikteki herkes hayirli guzel heberler vercekkk... hadiii kalkiyorrrrr hamile olmayan kalmasiiinn yuppiiii:46::46: :52: sen naptin tatlim dr gidcektin bugun sanki gitmedin mi meraktan catlamiyomusun ben senin yerine catlicam simdi hadi benim mercimegimin teyzesi git test yap artik:))

yokk yaa gtmedım halen ben teyzee olcamm onun haberı bılem benı cok cok mutlu ettı bu bana 2 gun gde:1: senn mercımegı yıyecegm bı gelsınnnn:21::21::21:

ben mesela şahsen şöyle yapıcaktım,sabah eşim namaza kalkmadan testi yapıp,pozitifse abdest aldıgı lavabodaki aynanın oraya koyucaktım.
abdestalır, sonra aynaya bakar herzaman.bi anda testi çift çizgi görüp sevincekti.
sen yüzifadesini merakediosun.
ben ilkinde gördüğüm için bunda pek farketmio :) sürprüz olsun yeterki :27:
ama dün dio ki, test alıp gelcekmiş.
kendisi yapıp görcekmiş :D oldu dedim :27::27:

hahhah :60: :60: :60: valla bzım eşler bzım gbi sıyırdılar iice bebek bebek dıeee :60: :60:

canımm sendee bizim için ölesinn..aaa gercekten mı cıkılmıo mu orada dsarıya bizim orada oteelrmız var yenı yapıo anammm gelemıcez mıı tek ckımıcaz mıı:23: hakkıkatan neden cıkamıoosn canım bılmıorumda ondan sruorm canımm

ya oyle deil kuzumm gelirsin tabi simdi carsi bize arabayla 10 dk falan uzak benim orya kocisle gitmem gerek o calisiyo beni carsiya tek birakcak bende sevmiyorum carsida bi basima dolasmayi mal gibi bakiyor herkes bi kac arkadasim olsaydi guzel olurdu ama yok iste

ya oyle deil kuzumm gelirsin tabi simdi carsi bize arabayla 10 dk falan uzak benim orya kocisle gitmem gerek o calisiyo beni carsiya tek birakcak bende sevmiyorum carsida bi basima dolasmayi mal gibi bakiyor herkes bi kac arkadasim olsaydi guzel olurdu ama yok iste

he tamam arkadasım benım saflıgm bılmıom cok görme bacım:1: inss yakın zamanda arkadaslrn olr da oarda yanlz kalmzsnz bacım sorum ama neden oradasınz?

tubisim fikir guzel aslinda ama soyle bise gormistum bi topikte duvara balon yapistiriyim ortasinada babisko kucagini ac ben geliyorum yaziyimm:)

he tamam arkadasım benım saflıgm bılmıom cok görme bacım:1: inss yakın zamanda arkadaslrn olr da oarda yanlz kalmzsnz bacım sorum ama neden oradasınz?

bizim butun sulale erkekleri burda calisiyor kuzuuum benim kociste :52: olurmu oyle sey kardesim ne safligi nerden bilcen ki elin memleketini yani:) siz hangi sehrine gelceksiniz peki

tatlımm nasılsınn topık acıyorsunn daaa haberımızzz yokk:9::9::9:aşkolsun sanaaa bendee varımmm :9::9::9:(Nilayy_84)

bizim butun sulale erkekleri burda calisiyor kuzuuum benim kociste :52: olurmu oyle sey kardesim ne safligi nerden bilcen ki elin memleketini yani:) siz hangi sehrine gelceksiniz peki

merkezınde sanırım canım oteller bız gelırmıyız blmem ama nasip olrsa gelırz blkım yatrım amaclı oradayız canım...ama keske gelsemde orada sennle olsam hem yanlz kalmzsın :)

Selam Hanımlar
:49:Buyrun bu topikte birlikte hamile kalalım :49:
Hamile arkadaşlar da buyursun onların bilgilerinden yararlanalım.
Kürler yapalım,gezelim tozalım,kafaya takmadan tatlı sohbetlerle hamilelik yolunda birlikte yürüyelim :55:
Hamileler dogum tarihlerini yazsın,dogum yolculuklarında ki heyecanlarına eşlik edelim biz de birlikte hayallerimizi kuralım. :16:
Hamile kalmak isteyenler BAT (beklenen adet tarihi) yazsınlar Adet görmemeleri için dualar edelim ve batları heyecanla bekleyelim.
Üzüntülerimizde teselli olalım birlikte,sevinçleri paylaşarak çogaltalım. :32:
Kafamıza takılanları soralım,cevap bulmaya çalışalım. :44:
Haydi gelin pozitif olalım hamiş kalalım :16:

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ (UĞUR GÖNDER RABBİM!!!)

tubilosh : 7 nisan
adesSeda : 7 nisan

bur_mus : 15 nisan
sekerkiz67 : 19 nisan
mood : 26 nisan
KUBSEN : 3 mayıs
beyazlım : 24-25-26 mayıs (Bebiş gönder hayırlısıyla Rabbim)

mesajını alır almaz koştum.. bende diyorum bizim kızlar neredeler :) 1 hafta yoktum herkes biyerlere gitmiş :)

şekercim benmde bat 18 nisan yaz listeye benide :)

Back