• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayy kız devlet hastanesine gittim burası tam mahrumiyet yaa içeri 10 kişi birlikte alıyor bi baktım ultrason sırası ben yatmam herlade dedim o da ne yat dedi neyse yattım tabi alttam baktırmam o da alttan bakmadı karnımdan baktı oda kapkaranlıkk anacım tek basıma korktum da yani kociş de okulda sabahcı bugun bi geleydi eve stresimi ondan cıkartırdım :1:

nasıl anlasılıyor ki tubişim ? karından bakınca mı alttan bakınca mı? karnımdan baktı 3 saniye de :1: zaten sıra bekliyor millet şipşak hoooppp kalk diyo peçete bile vermedi kendim istedim ya hu :1:
yatmıyorum ki kızz bişey belli degil ya yatasım gelmiyor ki yemek koydum ocaga hemen koştum size :1:

canım alttan veya üstten farketmiyor.rahim duvarı görülüyor her şekilde. dr un demesi lazımdı.
amadevlet hastanesi demişin o zamsn normal bişi dememeleri...
2saatten az kaldı çabuk geç zamaaaann :52:

hosbuldummmm iyi olmak ıstıyorummm bendee bebek ıstıyorummm bebeiş gelene kadar ii olamıcam sanırım:26:

hoşgeldin canımmmm
inşallahhhh enn kısa zamanda hamile olursun canım.
sakın sıkıntı yapma.Rabbim zamanını blir. eminim ki çok zaman geçmeden gelicek bebişin :16:

hahahaaaa:52::52::52: ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin :46: pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)

bizim dememizle olmuyo kuzu yaa :1:
istedilermi taşiolar. tabi bir süresonra insanın işine de gelio :9:
nere gidersek gidelim, o taşio ooluşumuzu,
bebek arabası,kucak fark etmiyor.
taşıyıcı:babamız :9:
onunbu hevesi beni mutlu edio ama :)

şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..

Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..

ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....

canım kasık agrısı bende de 10 gün kala falan başlamıştı ama benim normalde agrıyan sızlayan gögüslerim de hala agrı yok hamişlik var mı o da bell degil bugun belli olcak inşallah..
pek zannetmiyorum ben ama..
ben kan verdim işte 10 gün kala falan doktor cıkmaz boşa veriyorsun dedi gerçekten de cıkmadı..
kafana takma düşünme birlikte bekleyelim biraz daha inşallah müjdeli haber verirsin yakında bize :16:

arada girip bakıyorum da yazmıyorum cunku geçmişi cok yıgılmıştı okuyamadım misafir falan derken bakamadım
yeni gelenler falan baktım yetişemedim bi de bebiş peşine düştüm malum gördügün gibi :1:
dün akşamda bu topigi actık inşallah ugur getirir de hamile kalırız
aramızda olmana cok sevindim gerçekten (damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı :34: )
yazıyorum batını inşallah ugur getirir :16:

arada ugra sızlere de ıhtıyacları var:34::34:

aa yenımı actınız bakmadım tarıhe fln hayırlı ugurlu bereketlı bol bebişli olsun ınsallahhh:34:

yaz tatlım yazzz inşallahh son batım olur:9:

Son düzenleme:
canlarr benım kaçmam lazımm benım eşim mutfakata kahvaltı hazırlıo canımm gdem yardım edem cok öptm sızı hayrlı habrlerı beklrım...kız tubııı sende test yap kardesm snra haber ver baaa huzurm hayrlı habrlerını beklıom inşşş muckk

ok tatlım görüşürüzzz...
testi eşim akşam gelirken alır sanıyorum...
ama yapınca haberveririm canım.
görüşürüzzz

arada ugra sızlere de ıhtıyacları var:34::34:

aa yenımı actınız bakmadım tarıhe fln hayırlı ugurlu bereketlı bol bebişli olsun ınsallahhh:34:

yaz tatlım yazzz inşallahh son batım olur:9:

amiiinnn inşallah son bat olur :16::16::16:
tamam yazarım inşallah oraya da :34:
bu arada adet düzenin nasıl? özellikle çalışmalara başladıgınızdan beri :34:
degişme falan oldu mu?
benim yazdıkları mı okumuşsundur belki bu 3. ay reglim olacaktı ama olup olmadıgım konusunda bile emin degilim sen de böyle bişey oldu mu?

ben cıkıyorum canlarım eşim geliyor
mamamızı yicez sonucumuzu almaya gitcez dua edin yoksa gelince döferim sizi :4::4::4:
muckss hepinizeee
iyi ki varsınız :16::16::16:

şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..

Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..

ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....

hosgeldin canimmmm:) bende adetimden 10 gun once diger topige bu belirtilerin aynisini yazmistim yumurtlama gunumden sonra ozellikle kasik batmalarim cok olmustu hadi insallah hamilesindir ben bugun ogrendim allahim isteyen herkese nasip etsin ins:)

neler yaptın bu süreçte biraz anlatsan? yapmadıgın bişey varsa belkim biz ekleriz :1:
bu arada dr gittin mi 6 aydan sonra gelin diyorlar ya o yüzden ?

canım ben ılk doktora gıttım durumları bılıyorsun sen zaten durumu anlattım 1 ay boyle devam onumuzdekı ay gel dedı 2.ayda gıttım klomen tedavısıne basladık yumoslarda sorun yoktu ama hemen ıstedıgımı bıldıgı ıcın doktorum bu tedavıye basladık 3 ay busekılde gıttı...bu arada sogan kuru yaptım ıncır kuru yaptım bal cörekotu tarcın yedım...esıme spermıyogram yapıldı cok sukur sorun yok...bu ay da ovulasyon tetı aldım yumurtlama gunlerımde ılıskı oldu ve ates olcuyorum aynı zamanda o gunlerı degerlendırdık ama yınede korkuyorum olmazsa dıye...

ben cıkıyorum canlarım eşim geliyor
mamamızı yicez sonucumuzu almaya gitcez dua edin yoksa gelince döferim sizi :4::4::4:
muckss hepinizeee
iyi ki varsınız :16::16::16:

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
bende çıkıyorum şimdi.
ama saat 14.45-15.00 gibi gelip sonucunu öğrenicem inşallah.
çabuk çabuk gel olurmu:)
bizimerakta bırakma.
görüşürüz..

canım alttan veya üstten farketmiyor.rahim duvarı görülüyor her şekilde. dr un demesi lazımdı.
amadevlet hastanesi demişin o zamsn normal bişi dememeleri...
2saatten az kaldı çabuk geç zamaaaann :52:

hoşgeldin canımmmm
inşallahhhh enn kısa zamanda hamile olursun canım.
sakın sıkıntı yapma.Rabbim zamanını blir. eminim ki çok zaman geçmeden gelicek bebişin :16:

bizim dememizle olmuyo kuzu yaa :1:
istedilermi taşiolar. tabi bir süresonra insanın işine de gelio :9:
nere gidersek gidelim, o taşio ooluşumuzu,
bebek arabası,kucak fark etmiyor.
taşıyıcı:babamız :9:
onunbu hevesi beni mutlu edio ama :)

hosbuldumm ınsallahhh canımmm sıkıntı yapmamak elde degılkı....

OOOHHHHH OHHHH yandannnnn yannddaaann :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
hayırlı olsun canıımmmmm beniimmm Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
darısı biz bekleyenlereeee
hadi dua et bize bakıyım öyle kaytarmak yok :9::9::9:

huzurumm gelmis canim battasimm gordun dimi anne oluyorum yaaaa:32::32: tesekkur ederim canim benim amin insallah hadi bakalim saat 2 den sonra guzel haberlerini bekliyoruz cok dua ediyrm zaten hepimize rabbim insallah isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasinnn aminnnnnnnn:)))

amiiinnn inşallah son bat olur :16::16::16:
tamam yazarım inşallah oraya da :34:
bu arada adet düzenin nasıl? özellikle çalışmalara başladıgınızdan beri :34:
degişme falan oldu mu?
benim yazdıkları mı okumuşsundur belki bu 3. ay reglim olacaktı ama olup olmadıgım konusunda bile emin degilim sen de böyle bişey oldu mu?

inşallah cnım...

normalde gununu sekmezdı ama ya bırkac gun gec gelıyor yada bırkac gun erken...gununu tam bılemıyorum eskıden dedgım gun olurdum...

kan vermıssın sanırım hadi sonucu hemen yaz ınsallahhh ıstedıgın gıbı sonuc olurcanım

huzurumm gelmis canim battasimm gordun dimi anne oluyorum yaaaa:32::32: tesekkur ederim canim benim amin insallah hadi bakalim saat 2 den sonra guzel haberlerini bekliyoruz cok dua ediyrm zaten hepimize rabbim insallah isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasinnn aminnnnnnnn:)))

aaa senin de 7 Nisan dı dimi canım?
ben de öyle ama bende daha belli bişey yok.
adetim düzenlidir herzaman.
bekleyip görcez bakalım...

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpetsın ınsalah

Back