inşallahh bıtanem yaa 7.ayım
neler yaptın bu süreçte biraz anlatsan? yapmadıgın bişey varsa belkim biz ekleriz
bu arada dr gittin mi 6 aydan sonra gelin diyorlar ya o yüzden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahh bıtanem yaa 7.ayım
ayy kız devlet hastanesine gittim burası tam mahrumiyet yaa içeri 10 kişi birlikte alıyor bi baktım ultrason sırası ben yatmam herlade dedim o da ne yat dedi neyse yattım tabi alttam baktırmam o da alttan bakmadı karnımdan baktı oda kapkaranlıkk anacım tek basıma korktum da yani kociş de okulda sabahcı bugun bi geleydi eve stresimi ondan cıkartırdım
nasıl anlasılıyor ki tubişim ? karından bakınca mı alttan bakınca mı? karnımdan baktı 3 saniye de zaten sıra bekliyor millet şipşak hoooppp kalk diyo peçete bile vermedi kendim istedim ya hu
yatmıyorum ki kızz bişey belli degil ya yatasım gelmiyor ki yemek koydum ocaga hemen koştum size
hosbuldummmm iyi olmak ıstıyorummm bendee bebek ıstıyorummm bebeiş gelene kadar ii olamıcam sanırım:26:
hahahaaaa ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)
şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..
Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..
ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....
arada girip bakıyorum da yazmıyorum cunku geçmişi cok yıgılmıştı okuyamadım misafir falan derken bakamadım
yeni gelenler falan baktım yetişemedim bi de bebiş peşine düştüm malum gördügün gibi
dün akşamda bu topigi actık inşallah ugur getirir de hamile kalırız
aramızda olmana cok sevindim gerçekten (damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı )
yazıyorum batını inşallah ugur getirir
canlarr benım kaçmam lazımm benım eşim mutfakata kahvaltı hazırlıo canımm gdem yardım edem cok öptm sızı hayrlı habrlerı beklrım...kız tubııı sende test yap kardesm snra haber ver baaa huzurm hayrlı habrlerını beklıom inşşş muckk
arada ugra sızlere de ıhtıyacları var
aa yenımı actınız bakmadım tarıhe fln hayırlı ugurlu bereketlı bol bebişli olsun ınsallahhh
yaz tatlım yazzz inşallahh son batım olur
şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..
Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..
ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....
neler yaptın bu süreçte biraz anlatsan? yapmadıgın bişey varsa belkim biz ekleriz
bu arada dr gittin mi 6 aydan sonra gelin diyorlar ya o yüzden ?
ben cıkıyorum canlarım eşim geliyor
mamamızı yicez sonucumuzu almaya gitcez dua edin yoksa gelince döferim sizi
muckss hepinizeee
iyi ki varsınız
canım alttan veya üstten farketmiyor.rahim duvarı görülüyor her şekilde. dr un demesi lazımdı.
amadevlet hastanesi demişin o zamsn normal bişi dememeleri...
2saatten az kaldı çabuk geç zamaaaann
hoşgeldin canımmmm
inşallahhhh enn kısa zamanda hamile olursun canım.
sakın sıkıntı yapma.Rabbim zamanını blir. eminim ki çok zaman geçmeden gelicek bebişin
bizim dememizle olmuyo kuzu yaa
istedilermi taşiolar. tabi bir süresonra insanın işine de gelio
nere gidersek gidelim, o taşio ooluşumuzu,
bebek arabası,kucak fark etmiyor.
taşıyıcı:babamız
onunbu hevesi beni mutlu edio ama :)
OOOHHHHH OHHHH yandannnnn yannddaaann
hayırlı olsun canıımmmmm beniimmm Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
darısı biz bekleyenlereeee
hadi dua et bize bakıyım öyle kaytarmak yok
amiiinnn inşallah son bat olur
tamam yazarım inşallah oraya da
bu arada adet düzenin nasıl? özellikle çalışmalara başladıgınızdan beri
degişme falan oldu mu?
benim yazdıkları mı okumuşsundur belki bu 3. ay reglim olacaktı ama olup olmadıgım konusunda bile emin degilim sen de böyle bişey oldu mu?
kizzlaaaaaaarrrrrrrrrr elim ayagim titriyor agliyoruuuummmmmmmmmm anneeee olcam inanamiyorum yaaa HAMILEYIM daha kocama bile soylemediiimm simdi test yaptim 2 tane net cizgi ben soookkkk:))) sizce kocama nasil soylym?
huzurumm gelmis canim battasimm gordun dimi anne oluyorum yaaaa tesekkur ederim canim benim amin insallah hadi bakalim saat 2 den sonra guzel haberlerini bekliyoruz cok dua ediyrm zaten hepimize rabbim insallah isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasinnn aminnnnnnnn:)))
huzurumm gelmis canim battasimm gordun dimi anne oluyorum yaaaa tesekkur ederim canim benim amin insallah hadi bakalim saat 2 den sonra guzel haberlerini bekliyoruz cok dua ediyrm zaten hepimize rabbim insallah isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasinnn aminnnnnnnn:)))
kızlar biraz geç oldu ama günaydın
canlar nasılsınız?
günaydın canım hoşgeldin :)
nasılsın?