merkezınde sanırım canım oteller bız gelırmıyız blmem ama nasip olrsa gelırz blkım yatrım amaclı oradayız canım...ama keske gelsemde orada sennle olsam hem yanlz kalmzsın :)
ayyy keske kardesim ya ozaman ne gezeriz senleee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merkezınde sanırım canım oteller bız gelırmıyız blmem ama nasip olrsa gelırz blkım yatrım amaclı oradayız canım...ama keske gelsemde orada sennle olsam hem yanlz kalmzsın :)
hahaa bencede sok olsun yemek yiyemesin
ayyy keske kardesim ya ozaman ne gezeriz senleee :)
bide el cırpıo kötu anneee bebişinn babsını aç brakcan heee...evet brak annesii yemek yıyemesın sok olsun kalsn bölee
hoşgeldınn canım aramızaa...nasılsınn?
bendee kortumm kustnn die tamam :) kızzz yafrummm ne yapacksınnn yatıpp iş yapmıcann hamişsin senn sana dıorumda inanmıosn ıhh olma olmaa yandann ne güzel baberler gelıo yafff eniştennde bekledıgı oluooo benımdee umudummm aynen devam edıo olmadınn adett olıcaksında ohh
ayy kız devlet hastanesine gittim burası tam mahrumiyet yaa içeri 10 kişi birlikte alıyor bi baktım ultrason sırası ben yatmam herlade dedim o da ne yat dedi neyse yattım tabi alttam baktırmam o da alttan bakmadı karnımdan baktı oda kapkaranlıkk anacım tek basıma korktum da yani kociş de okulda sabahcı bugun bi geleydi eve stresimi ondan cıkartırdımaynen kardesım tuhaf bırsey insss hamişsindr kızzz insss var bse baksana buna adet denmez dr dedi mi böle adet olmaz diee?
nasıl anlasılıyor ki tubişim ? karından bakınca mı alttan bakınca mı? karnımdan baktı 3 saniye de zaten sıra bekliyor millet şipşak hoooppp kalk diyo peçete bile vermedi kendim istedim ya hurahim duvarın kalınlaşmışmı?
o en büyük gösterge zaten hamilelik için
neyse bekleyip alıcaz sonucu napalım...
kendine dikkat et. ayaklarını yüksege koyup uzan bakalım tatlım...
benım işlı avratlarım tamm canm sen yemek yap.....kızz ben hamiş olup ta adet olanınıda gördum benı deli etme pembe nrmal mmı sence yada adet mı nerde grlms pembe adetn oldgunu bu arda canım bende adetıme 1 gn kala gtmedım mı canm benmde gzkmedi kı nrmal daha önce de o zamnlr gzkmedı snra gzukuo inss ahyrlı hayırlı yaa
hahahaaaa ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)
hosbuldummmm iyi olmak ıstıyorummm bendee bebek ıstıyorummm bebeiş gelene kadar ii olamıcam sanırım:26:
hosbuldummmm iyi olmak ıstıyorummm bendee bebek ıstıyorummm bebeiş gelene kadar ii olamıcam sanırım:26:
hahahaaaa ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)
ben hala bişi diemiyorum tatlım yaa...
adet oldum olucam die bekliyorum ama yok.
hamileyim de diyemiyorum.
testte çıkmıyo net.
kanda da çıkmamıştı 10-12 gün kala. ondan sonra döllenme olurmuki??? :44:
aaaa hoşgeldiiinn cok sevindim gelmene canım yaaa
cok mutlu oldum
sen de bebiş peşine düştün demek benim gibi ayy hadi hayırlısı kaderdaşım
batın kac yazayım birlikte bekleyelimm olmaz mı
tatlım sen napıyorsunn hersey yolundamı?
şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..
Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..
ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....
cok şükür herşey yolunda ama bebiş gelirse herşey cook daha güzel olacak inşallah..
kaç aydır bekliyorsun sen ?
hosbuldum tatlımmsen bızım topıge ugramıyorsunn ben ugrım dedımm
şaka bı yana tesaduf bı bakayım dedım
ben 7 aydırr delırıcemm artık yapmadıgım yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadırabbım ol dıcek beklıyoruz ıste...
15 nisan canım az kaldı heyecanla beklıyorum ama yıne yok sanırım