• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

bide el cırpıo kötu anneee bebişinn babsını aç brakcan heee...evet brak annesii yemek yıyemesın sok olsun kalsn bölee:1:

hahahaaaa:52::52::52: ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin :46: pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)

bendee kortumm kustnn die tamam :) kızzz yafrummm ne yapacksınnn yatıpp iş yapmıcann hamişsin senn sana dıorumda inanmıosn ıhh olma olmaa yandann ne güzel baberler gelıo yafff:21::21::21::21: eniştennde bekledıgı oluooo benımdee umudummm aynen devam edıo olmadınn adett olıcaksında ohh:21::21::16:

ben hala bişi diemiyorum tatlım yaa...
adet oldum olucam die bekliyorum ama yok.
hamileyim de diyemiyorum.
testte çıkmıyo net.
kanda da çıkmamıştı 10-12 gün kala. ondan sonra döllenme olurmuki??? :44:

aynen kardesım tuhaf bırsey insss hamişsindr kızzz insss var bse baksana buna adet denmez dr dedi mi böle adet olmaz diee?
ayy kız devlet hastanesine gittim burası tam mahrumiyet yaa içeri 10 kişi birlikte alıyor bi baktım ultrason sırası ben yatmam herlade dedim o da ne yat dedi neyse yattım tabi alttam baktırmam o da alttan bakmadı karnımdan baktı oda kapkaranlıkk anacım tek basıma korktum da yani kociş de okulda sabahcı bugun bi geleydi eve stresimi ondan cıkartırdım :1:
rahim duvarın kalınlaşmışmı?
o en büyük gösterge zaten hamilelik için
neyse bekleyip alıcaz sonucu napalım...
kendine dikkat et. ayaklarını yüksege koyup uzan bakalım tatlım...
nasıl anlasılıyor ki tubişim ? karından bakınca mı alttan bakınca mı? karnımdan baktı 3 saniye de :1: zaten sıra bekliyor millet şipşak hoooppp kalk diyo peçete bile vermedi kendim istedim ya hu :1:
yatmıyorum ki kızz bişey belli degil ya yatasım gelmiyor ki yemek koydum ocaga hemen koştum size :1:
benım işlı avratlarım tamm canm sen yemek yap.....kızz ben hamiş olup ta adet olanınıda gördum benı deli etme pembe nrmal mmı sence yada adet mı nerde grlms pembe adetn oldgunu :47: bu arda canım bende adetıme 1 gn kala gtmedım mı canm benmde gzkmedi kı nrmal daha önce de o zamnlr gzkmedı snra gzukuo :21::21::21: inss ahyrlı hayırlı yaa:27::27:

dogruda ne biliyim işte umudumu yitirrdim sanki bu ay biraz
bi de test bozuk oldugu nasıl anlaşılır sanki tubiş bişe yazmıştı bunla ilgili?
benim certain yaptıgım testler saatler sonra baktıgımda acaip olmuşlardı sakı pembe karışıgı gibi :1:

hahahaaaa:52::52::52: ac kalsin bisecikler olmaz zaten bana diyor sen hamile kalirsan bebegi bana tasittirirsin :46: pisssikkk verirmiyim ben ona bebisimi:)

verme bacım ne olur ne olmaz yedıreyım derken allah korusun bılıosnn erkek mılltı anlamzz elınde evde tutar işin olnca okadar baska yokk:1::1::1:

hosbuldummmm iyi olmak ıstıyorummm bendee bebek ıstıyorummm bebeiş gelene kadar ii olamıcam sanırım:26:

aaaa hoşgeldiiinn cok sevindim gelmene canım yaaa
cok mutlu oldum :16::16:
sen de bebiş peşine düştün demek benim gibi ayy hadi hayırlısı kaderdaşım :34:
batın kac yazayım birlikte bekleyelimm olmaz mı :16::16:

OOOHHHHH OHHHH yandannnnn yannddaaann :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::52::52::52::52:
hayırlı olsun canıımmmmm beniimmm Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
darısı biz bekleyenlereeee
hadi dua et bize bakıyım öyle kaytarmak yok :9::9::9:

şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..

Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..

ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....

ben hala bişi diemiyorum tatlım yaa...
adet oldum olucam die bekliyorum ama yok.
hamileyim de diyemiyorum.
testte çıkmıyo net.
kanda da çıkmamıştı 10-12 gün kala. ondan sonra döllenme olurmuki??? :44:

hee sen devam et benu kızdrmaya tamam mı:47: benı cıldrtma benım de gecn sefer gectkten snra bılem yatrdm oldgm halde cıkmadı kı sen 10 12 gn önce yaptrdın canım zaten o zaman yenı döllenms oluo ve dlendıken 1 hafta snra beta yukselıoo cıldrtma ulenn benıııı:4: hamişsin olmadn işte olmıcann da kardesimm:46::21::21:

aaaa hoşgeldiiinn cok sevindim gelmene canım yaaa
cok mutlu oldum :16::16:
sen de bebiş peşine düştün demek benim gibi ayy hadi hayırlısı kaderdaşım :34:
batın kac yazayım birlikte bekleyelimm olmaz mı :16::16:

hosbuldum tatlımm:9::9:sen bızım topıge ugramıyorsunn ben ugrım dedımm:9::9::9::9:

şaka bı yana tesaduf bı bakayım dedım:9::9:

ben 7 aydırr delırıcemm artık yapmadıgım yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı:9::9::9:rabbım ol dıcek beklıyoruz ıste...

15 nisan canım az kaldı heyecanla beklıyorum ama yıne yok sanırım:19::19:

şimdik kızlar, artık burda toplandığımıza göre o engin bilgilerinizden yararlanıyım bende..

Şimdi şekoşlar, benim bat 18 nisan. Fakat bende dünden beridir inanılmaz bir göğüs ağrısı var. Üstüne yatamıyorum. Belim kopacakmış gibi ağrıyor vede kasığımda inceden bir sızı var.. sağ tarfında da hafifi batmalar oluyor..

ama daha adet olmama 10 gün var.. bu belirtiler bnde adet olmadan 2 önce başlardı hep.
şimdi bu kadar erkenden olması normal mi değil mi anlayamıorum ....

canım acık sölım benımde kalır kalmaz aynen böle sıkayetler oluoo sızı agrı batma kı deglsen bunlar olmaz adete yakın olur bılıosnn hadıı hayrlsııı inşşşş vardr hayırr benım aynen öle oldu ve hamiştımmm inss yaa:52::21:

hosbuldum tatlımm:9::9:sen bızım topıge ugramıyorsunn ben ugrım dedımm:9::9::9::9:

şaka bı yana tesaduf bı bakayım dedım:9::9:

ben 7 aydırr delırıcemm artık yapmadıgım yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı:9::9::9:rabbım ol dıcek beklıyoruz ıste...

15 nisan canım az kaldı heyecanla beklıyorum ama yıne yok sanırım:19::19:

arada girip bakıyorum da yazmıyorum cunku geçmişi cok yıgılmıştı okuyamadım misafir falan derken bakamadım
yeni gelenler falan baktım yetişemedim bi de bebiş peşine düştüm malum gördügün gibi :1:
dün akşamda bu topigi actık inşallah ugur getirir de hamile kalırız
aramızda olmana cok sevindim gerçekten (damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı :34: )
yazıyorum batını inşallah ugur getirir :16:

canlarr benım kaçmam lazımm benım eşim mutfakata kahvaltı hazırlıo canımm gdem yardım edem cok öptm sızı hayrlı habrlerı beklrım...kız tubııı sende test yap kardesm snra haber ver baaa huzurm hayrlı habrlerını beklıom inşşş muckk

Back