• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

çok saolun kıslar bırbırımnze destek olalım.ama bazı topıklere gıryorum bıgun dolu bıgun kımse yok bu sekılde olmayalım olurmu?.bu arada benım bat 19 nisan liste yapıyomusunuz bılmıyorum amma.

tabi bız buyk bır aile olacagz inss..var olmaz mı topigi acan ark yattı yapar ı sabah muhakkak

neden bılıomsn arkadasım herseye burunlarını sokmak için insann iyigini istemıomus gboı konsuolar ben hazer omadan cocuk nasıl yapaym yada sizem srmam gerekıo zaten rabbım ol derse olacak bız istemsekte o ayrı rabbm sabrınıda sevgısını der verr ama karsmak gereksız

bencede bide benim korkum doğduktan sonra herşeye karışanlar oluyo ya yok çocuk öyle bakılmaz bakılır
size komik bişey anlatıyım hep beraber gülelim bi gün dükkandayım çalışan kız benim arkadaşım aynı zamanda 6 aylık bebeği dükkanın oralarda kucağımda gezdiriyodum bebeği hava güzeldi güneşliydi kadının biri geldi yanıma senin mi dedi yok arkadaşımın dedim bak bebeği öyle tutma kafası içeri girer yatır onu dedi :9: yok dedim bişey olmaz sen dedi bebek bakmaktan ne anlarsın kafası içeri girerse görürsün dedi sanki 6 aylık bebeği yeni doğmuş çocuk gibi yatırınca durucak öyle kıyameti koparır bide öyle bişey niye olsun ki

tubilosh : 7 nisan
adesSeda : 7 nisan

TARIHLER GEÇMİŞ HABER VEARMI BU KISCELERDEN

SANIRIM AYNI SORUN BENDE DE mevcut..benımde reglım cok duzenlıydı 28 gunde bı tık olurdum..
pısıkolojık etkılenıo sanırım bızımkıler...:26:
bende ıstemıom umutlanmak ..ogluma hamıle kalmam tneredeyse 1 yılımı aldı..oldu olmadı kurtajla falan sonuclandı...
karamsar da olmak ıstemıorum ama nasıp işte bakalım hayırlkısı olsun hepımız için canlar...

bu arada BEN MUĞLA DAN...:16:

Evet herhalde oyle psikolojik...ama bence sundan da olabilir...sonucta yumurtaliklar, tupler, hormonlar..hepsi gebelige hazir olmali..ama biz korundugumuz icin o bolge aktif olamiyordu...hormonlar filan..ama ne zamn korunmaya basladik, hepsi devreye girince, bir adapte donemi gecirmeye basladilar...zaten nasil korunursan korun, korunmayi birakinca bir 3 ay filan aliyor hamile kalabilmek diyorlar...Ben Ankaraliyim bu arada! Adetimi bekliyorum...kizlar pembe akinti da adet kaninin baslangici oluyo dimi?

bencede bide benim korkum doğduktan sonra herşeye karışanlar oluyo ya yok çocuk öyle bakılmaz bakılır
size komik bişey anlatıyım hep beraber gülelim bi gün dükkandayım çalışan kız benim arkadaşım aynı zamanda 6 aylık bebeği dükkanın oralarda kucağımda gezdiriyodum bebeği hava güzeldi güneşliydi kadının biri geldi yanıma senin mi dedi yok arkadaşımın dedim bak bebeği öyle tutma kafası içeri girer yatır onu dedi :9: yok dedim bişey olmaz sen dedi bebek bakmaktan ne anlarsın kafası içeri girerse görürsün dedi sanki 6 aylık bebeği yeni doğmuş çocuk gibi yatırınca durucak öyle kıyameti koparır bide öyle bişey niye olsun ki

allahım yaa koptumm sankı kmse bılmıo cocuk tutmayı hem gğzel güzel anlatsa ne olrmuss olmazz öle insanlrı kırıp heves kaçırmak cok yanlşş:19::23:

:1::1::1::1:
ay ne komık ya. ınsanlar karısmadan duramıo sokaktakı ne ne yaaa...
yakındakıler yetmıo bırde sokaktan gecenler bıle laf edıo ppööff yanııı...

bana musade kızlar ..yarın sabah işe gıtcem oglanda uyudu bende gec olmadan yatayım..
haber ederım benı çift çizgıden bı haber kesın bı sonuc alınrsam..:16:
opuorum hepınızı ..ıyı geceler şimdiden...:16:

bana musade kızlar ..yarın sabah işe gıtcem oglanda uyudu bende gec olmadan yatayım..

valla ya :1: :41:
inşallah iyi haberlerini bekliyoruz iyi geceler

Son düzenleme:

oglusun mu varr senn yesın teyzesi onuuu :) tamam canm tatlı uykular öptuk cok:38: bu arada hayrlı habrlerını beklıruzz heycanla

Son düzenleme:
Ay ne komık ya. ınsanlar karısmadan duramıo sokaktakı ne ne yaaa...
Yakındakıler yetmıo bırde sokaktan gecenler bıle laf edıo ppööff yanııı...

Bana musade kızlar ..yarın sabah işe gıtcem oglanda uyudu bende gec olmadan yatayım..
Haber ederım benı çift çizgıden bı haber kesın bı sonuc alınrsam..:16:
Opuorum hepınızı ..ıyı geceler şimdiden...:16:

iyi geceler cnm

Evet herhalde oyle psikolojik...ama bence sundan da olabilir...sonucta yumurtaliklar, tupler, hormonlar..hepsi gebelige hazir olmali..ama biz korundugumuz icin o bolge aktif olamiyordu...hormonlar filan..ama ne zamn korunmaya basladik, hepsi devreye girince, bir adapte donemi gecirmeye basladilar...zaten nasil korunursan korun, korunmayi birakinca bir 3 ay filan aliyor hamile kalabilmek diyorlar...Ben Ankaraliyim bu arada! Adetimi bekliyorum...kizlar pembe akinti da adet kaninin baslangici oluyo dimi?

pembe akıntın mı var ne kadar geliyo adet oucakmışsın gibi ağrın var mı az çok anlarsın

kızlar canlar benm cıkmam gerkıyy eşim geldi cok öptm hepinizi yarn görüşürz ii bakn kndınızee ve yıgenlerımee:16::38:

Back