Ben bunu tavsiye etmiyorum. İşyerinden arkadaşım bu tür önerileri duyunca uygulamış, ayaklarını kaldırarak beklemiş. Dış gebelik oluşmuş. Hem de ilk bebek. O kadar sıkıntı çekmiş ki.. Ayakları kaldırmak yerine beli yastıkla destekleyip 5-10 dakika beklemek daha çok tavsiye ediliyor.
hoşgeldın canım ins en yakın zamanda rabbım yzune gsterır korkma ancak öle bi srede bebiş oluo zaten ins yakında göbişin dolcak....brde folık asit iç canım cok önmlı ilşkıden snra ayaklarını kaldr bı 5 dk ben öle hamiş kalmstım rabbmde izin verrse olur inss
nasılsınız kızlar arada girip bakıyorum ama kimse yok... ben bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım ama bisey cıkmadı 23 ünde olucaktım olmadım hala daha kandada cıkmadı yok heralde bisey doktor söktürücü verdi ama biraz daha beklicem olmazsam baska bir doktora gidicem benim hic gecikmem olmazdı suzamana kadar ama ilacı bıraktıgım ilk ay oldugu icin heralde böyle oldu artık dedigim gibi bekliyim biraz daha sonra tekrar doktora giderim
merhaba arkadaşlar yeni gelenler hoş geldiniz.
her ay bizim için yeni umut.benim bata 10 gün var
ben ateş ölçmeyide deniyorum. yumurtlama günlerimi öğreniyorum
geçen ay ilkdefa ölçtüm 36.3 ile adet oldum. her gün ateş ölçmek eğlenceli umutlu oluyor.
neyse herkesin işi var galiba
HUZUR nerelerdesin yahu netin bağlanmadı mı.
özledik seniii
merhaba arkadaşlar. bata 7 gün kaldı.
belirti varmı acaba diye kendimi dakkika başı
kontrol diyorum.
sanki bugün göğüslerde şişkinlik var.psikolojikte olabilir.
hergün ateşte ölçüyorum bakalım hayırlısı.
merhaba arkadaşlar. bata 7 gün kaldı.
belirti varmı acaba diye kendimi dakkika başı
kontrol diyorum.
sanki bugün göğüslerde şişkinlik var.psikolojikte olabilir.
hergün ateşte ölçüyorum bakalım hayırlısı.
hamilelik adet belirtisinin tam tersi yapabiliyor.evet ateş ölçme yumurtlama günü belirtiyorCanim merhaba senin mesajinin hemen yukarisinda benim mesaji goreceksin..ben de sana belirtilerini soruyordum..batlarimiz ayni da..bu arada bu ates olcme meselesi yumurtlama oldugunu gosteriyor dimi? eger vucut isin sabit kalip artmiyorsa hamilesin anlamina mi geliyordu? internetten baktim ama pek bisiy anlamadim canim...bu arada benim her ay goguslerim deli gibi acir adetten once 10 gun onceden baslar..buay hic acimiyor....anlamadim????:26:
ateş ölçme sabah yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altındancanim yaa ates olcmek ne oluyo? benim bata da 10 gun kaldi :)
hamilelik adet belirtisinin tam tersi yapabiliyor.evet ateş ölçme yumurtlama günü belirtiyor
vücut ısın sabit veya yükseliyorsa hamilesin demek.şimdilik iyi gidiyorum
ama hiç belli olmaz.adet günü ateş birden düşüp adet olabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?