Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

beklene kırmızılar geldi. yeni ayımız hayırlı olsun.
insalah sizlerden güzel haberler gelir.

kızlarr nerdesınız neden kımse gelmıo ben gelıorum ama kımse olmuo hep

kızlarrr merhabaaa.. bende yoğunum bu aralar giremiyorum karşılaşamadık bi türlü..

merhaba kızlar yine kimse yok bu arada ben hala hasta olmadım 18 gün gecti ilk defa böyle birsey oldu ama 10 gn gectikten sonra ulturasonda baktı doktor birsey yok dedi hormon testi yap dedi daha yaptırmadım zaten hamilelik olsaydı belli olurdu mutlaka sanırım yasmini bıraktıktıgım icin böyle bir karısıklık oldu hayırlısı artık...

kızlarrrr nerdesiniz gelen giden yokkkk sat 12 mayıs bat 6 haziran görüşmek üzereee

Yaaa nerdesiniz yaaaa!!!
Calismalara mi daldiniz bakiym!!!
Ben de bu ayi pas gectim..umudum haziran...sat 7 mayis,bat 5 haziran...Artik adetlerim 29 gunde bir oluyor...
Dua edelim..haziranda hayirlisi ise gelsin bebisler...ben cok guzel bir ruya gordum dun gece...hayirlisi insallah!

Arkadaşlar geçen ay 6 gün önce adet gördüm ve normalden daha az kanamam oldu. Bu ay yine hastalanmama 6 gün var ve sabah hiçbir ağrım yokken 2-3 damla kahveremgimsi koyu kan lekesi gördüm hastalandım sandım ama ondan başka kanama olmadı bu saate kadar, yerleşme kanaması olabilir mi? 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı... çok sitiyorum bebiş :))

bakıyorum da nisanda kısmet demişim hasretle beklemişim... meğer ameliyat olmam gerekir demeliymişim. evet 19 eylülde laporaskopi ameliyatı oldum yumurtalıklardaki çikolata kistlerim alındı, rahim arkasındaki miyom alındı, ve tüplerim açıldı!! veeeeee hemen o ay gebe kaldım:) şimdi bebiş 5 haftalık haftaya kalp atışını duyacam inşallah:) darısı tüm isteyenlere...............

merhaba arkadaslar bnde araniza yeni katiliorum bnde anne olmak istiorum hic umudumi kaybetmeden calismalara devam ediorum bu ay bekliorim benim bat yazar misin 27 ekim ve sizleri cok seviorum en buyuk moral kaynagimsiniz moralim bozulnca siz yazdiklarinizi okuyup tekrar harekete geciorum allahim isteyen herkeze versin yarabbimm herkeze tatdirsin annelik duygusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…