Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ekım ayından berı bebek dusunuyoruz ekım ayında gıttım canım yumurtlaıklarımla fln sorun yok 3.5 yıllık evlıyım hemen bebiş ıstedıgımız ıcın tedavıye basladık hızlanması ıcın ma gelen gıden yokesıme de baktırdık sorun yok bakalım bu ay reglı olursam tekrar gıdıcem..

aşk olsun ilk sıraya bizi koyman lazııımmm inşallah hamilesindir canım benimm bugun reglim bitti şükür meryem suresini de okuyalım birbirimize inşallah başlayacagım ben de hemen bu gece..

yookkk benım ılk sıramı bılıyorsunnn ben saglıklı oldugum surece o topıkten vazgecmeminşallah canım yaa benımde esım baslıcam dedı ama hala baslamadıı

yookkk benım ılk sıramı bılıyorsunnn ben saglıklı oldugum surece o topıkten vazgecmeminşallah canım yaa benımde esım baslıcam dedı ama hala baslamadıı

biliyorum canım ben de geliyorum da yazmıyorum pek takip ediyorum sizi ama..
dövelim kocaları hiçbişeye yardım etmiyorlar şey dışında
bu gece başlıcam inşallah Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.. regl olursam da ya kociş ya da anneme söylerim o devam eder inşalah bakalım

anladim canim haresyin hayirlisi olsun insallah rabbim bian once bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin AMIN :)

sekerkler naıslsınız bakalım bugun sabah saatlerınde lekelenmelerım basladı hayırlısıyla yenı ay yenı umut dıyorum :)cok sukur zamnımda oluyorum duzensızlıgım yok en azından buna sevınıyorum.rabbım bu ayda nasıp etmedı vardır bır sebebı

vardır herşeyde bir hayır canım, biz sabredelim önlemimizi alalım Allaha dua edelim yeterki inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlesiyle

nasılsın şekerrr hayırlısı benimde 17 siydi 15 inde geldi malesef.. diğer aylara artık kısmetse...

Selam arkadaşlar,

Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.

Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?

Lütfen yardım edin bana :))

Teşekkür ederim :)))

Hayir canim bu kadar cabuk belirti olmsz bu yuzden rahat olabilirsin :)

gunaydıınnnnsabah sabah ılk acılısı ben yapmısım

ben hala reglı olmadımmmmmmminşallahhhhh hayırlısıylaa hamişimdrrr.....

gunaydıınnnnsabah sabah ılk acılısı ben yapmısım

ben hala reglı olmadımmmmmmminşallahhhhh hayırlısıylaa hamişimdrrr.....

benim basladi lekelnmeler umudumuz bidaki aya artik insallah :) randevu aldim haftaya pazartesi doktora gidicem kontrol icin bakalim neler dicek :)

ayyy kimseciklerde yok. huuuuu
heyecanınız var mı bende her ay oluyor. halbuki
çalışmalara başlayalı 2 gün oldu.

ayyy kimseciklerde yok. huuuuu
heyecanınız var mı bende her ay oluyor. halbuki
çalışmalara başlayalı 2 gün oldu.

canlarımm bennn geldımm sonunda geldımm özledım sızı yawwww...ben pc yi kırdımm vee gttimm yenı pc aldım geldm hemen sıze yazdımmm...ne var ne yok hamiş var mı gzel habrler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…