selaamm hepınızee dun reglı olmamdı olmadım dun test yaptım negatıf....cok heyecanlıyım hıcbır belırtı hıs yok:44:
Hayırlı akşamlar hanımlaaarr
haftasonu burayı boş bıraktık yarın mesai başlar ona göre herkes gelsin özledik yani böyle olmuyorr
bu arada bur_mus ve snowflaken regl oldunuz mu merak ediyorum
umarım olmazsınız ve müjdenizi yazarsınız bizee..
öpüldünüz hayırlı geceler
ne belirtisi yok regl mi bebis mi?
snowflaken sen naptin varmi bebis????
puffffsss hayirlisi artik napalim umut baglamamak lazim aslinda biliyomusun cok uzuluyoruz sonra :44:
suanda sanıyorumkı yok...dun sabah test yaptım negatıf inş hamısızdır ...sen de olmadın degılmı?
yaa ben cmrtesi agladim ve midem cok bulandi lahmacun yemistim sonra bole bi acayip cikarttim rahatladim sonra bu belirti olabilir mi acaba http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif
inşallah dusundugun gıbıdır canım ne kadar zamandır ıstıyorsunuz.?bende gecen gun yumurtadan tıksındım ama psıkolojık dıye umursamıyorum...
yaa gecen ekim ayindan beri ama duzenli olarak iliskiye 2 aydir giriyoruz. olabilir belkide agladgim icin oyle olmustur esimde korktu onun yuzunden aglamistim cunku
bende ekım ayından berı ıstıyorum canım ınşallah ıkımız ıcınde hayırlısı olur...
olsun kız kova burcu ne olcak ki niye istemiyorsun :))))inşş gelmez canım ya evet kalbını kırdım ama kendıme gore haklı ona gore haksızım neyse artık gectı gıttı dun ben olmasın ıstemıyorum dedım sınırlılık anında olsada sana soylemem dedım bana cok kızdı (tamam bu konuda haklı ) ama cok sinirlenmiştim . Dün kendısı sucluydu özrünü dıledı alttan aldı şimdide ben sucluyum baya bı alttan alıyrum aynen ddıgın gibi . Evet aynı ama ben bırde afedersın adetten once isal oluyorum neden bılmıyorum ama isal oldum yagogsumde agrıyor bu benım ıkınci ayım aslında denedıgım fakat o zaman adetten 4 5 gun onceydı umutlu olsam da bılıyordum olmayacagını , bakalım kısmet bu işler nezaman olursa eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemicem kova burcu olmasını istemıyorum
inşallah hamilesindir canımm dua ediyorum hepinize sürekli.. hayırlı vakitte bebişlerimiz gelir inşallaahhgeldim ben guzelim ama simdide kimse yok ben yalniz kaldimyok tatlim henuz gelmedi ama bende hala hamis olduguma dairde bir belirti yok
hasta olucam diye dusunmeye basladim artik yaa sivilcelerim cikti goguslerimde acio puffsss dua edin kizlar bana lutfenn yaaa((((
selaamm hepınızee dun reglı olmamdı olmadım dun test yaptım negatıf....cok heyecanlıyım hıcbır belırtı hıs yok:44:
bende olmadım canımm benım reglım aslında gunu gunune gıbı nerdeyse sadece gecen ay 2 gun fln gecıkmıstı pfff in hamişizdir..
olsun kız kova burcu ne olcak ki niye istemiyorsun :))))
inşallah hamilesindir canımm dua ediyorum hepinize sürekli.. hayırlı vakitte bebişlerimiz gelir inşallaahh
amin canim amiiiiinnnn rabbim duysun bizi insallah :)
inşallah hamilesindir canımm dua ediyorum hepinize sürekli.. hayırlı vakitte bebişlerimiz gelir inşallaahh
hiç kafana takma şimdi negatif cıktı diye erken yaptıgın için cıkmamıştır belki biraz bekleyim olmazsa bi daha yaparsın testi benim de aklım sendeydi canım iyi ki yazdın
direk sormaya cekindim ben de sen söylersin diye bekliyordum gelişmeleri
aminn tatlim benim insallah peki dr gorundun mu hic ?
tanıdıgım butun kova erkekleri adam gibi adam degıl o yuzden istemıyorum birde amcam kova burcu ondan nefret edıyorum malesef 3 ay yanımizda kaldı bana hayatı zindan etti pislik
hiç kafana takma şimdi negatif cıktı diye erken yaptıgın için cıkmamıştır belki biraz bekleyim olmazsa bi daha yaparsın testi benim de aklım sendeydi canım iyi ki yazdın
direk sormaya cekindim ben de sen söylersin diye bekliyordum gelişmeleri
evet canım 3 ay klomen tedavısı gordum 2 ay once bıraktık tedavıyı eger gebelık olmazsa 2 ay sonra gel dedı bakalım regl olursan tekrardan gıdıcem
yok cnm takmadım ama merak edıyorum ne olacak ne bıtecekyarın yıne yaparım bakalım...kk ye gırıyorum ama o kadar cok topık varkı anca buraya sıra gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?