Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

bende olmadım canımm benım reglım aslında gunu gunune gıbı nerdeyse sadece gecen ay 2 gun fln gecıkmıstı pfff in hamişizdir..

suanda sanıyorumkı yok...dun sabah test yaptım negatıf inş hamısızdır ...sen de olmadın degılmı?

yok canim olmadim hala test de yapmadim duruyoeum ole benim bazen 2 veya 3 gun gecikiyo o yuzden yapmadim ama regl belirtilerim var sivilcem falan cikti goguslerimde acio((

inşallah dusundugun gıbıdır canım ne kadar zamandır ıstıyorsunuz.?bende gecen gun yumurtadan tıksındım ama psıkolojık dıye umursamıyorum...

yaa gecen ekim ayindan beri ama duzenli olarak iliskiye 2 aydir giriyoruz. olabilir belkide agladgim icin oyle olmustur esimde korktu onun yuzunden aglamistim cunku

yaa gecen ekim ayindan beri ama duzenli olarak iliskiye 2 aydir giriyoruz. olabilir belkide agladgim icin oyle olmustur esimde korktu onun yuzunden aglamistim cunku

bende ekım ayından berı ıstıyorum canım ınşallah ıkımız ıcınde hayırlısı olur...

olsun kız kova burcu ne olcak ki niye istemiyorsun :))))
inşallah hamilesindir canımm dua ediyorum hepinize sürekli.. hayırlı vakitte bebişlerimiz gelir inşallaahh
selaamm hepınızee dun reglı olmamdı olmadım dun test yaptım negatıf....cok heyecanlıyım hıcbır belırtı hıs yok:44:

bende olmadım canımm benım reglım aslında gunu gunune gıbı nerdeyse sadece gecen ay 2 gun fln gecıkmıstı pfff in hamişizdir..

hiç kafana takma şimdi negatif cıktı diye erken yaptıgın için cıkmamıştır belki biraz bekleyim olmazsa bi daha yaparsın testi benim de aklım sendeydi canım iyi ki yazdın
direk sormaya cekindim ben de sen söylersin diye bekliyordum gelişmeleri

tanıdıgım butun kova erkekleri adam gibi adam degıl o yuzden istemıyorum birde amcam kova burcu ondan nefret edıyorum malesef 3 ay yanımizda kaldı bana hayatı zindan etti pislik

yok cnm takmadım ama merak edıyorum ne olacak ne bıtecekyarın yıne yaparım bakalım...kk ye gırıyorum ama o kadar cok topık varkıanca buraya sıra gelıyo

evet canım 3 ay klomen tedavısı gordum 2 ay once bıraktık tedavıyı eger gebelık olmazsa 2 ay sonra gel dedı bakalım regl olursan tekrardan gıdıcem

bebek olmadigi icin gittiginde mi rahatsizligin cikti peki yoksa varmiydi? ben hic gitmedim daha sadece 1 kere gittim ama bebek icin degil bana rahim agzinin gayet saglikli ve yumurtaliklarin gayet iyi calistigini soylemisti ondan sonrada hic gitmedim :)

yok cnm takmadım ama merak edıyorum ne olacak ne bıtecekyarın yıne yaparım bakalım...kk ye gırıyorum ama o kadar cok topık varkıanca buraya sıra gelıyo

aşk olsun ilk sıraya bizi koyman lazııımmm inşallah hamilesindir canım benimm bugun reglim bitti şükür meryem suresini de okuyalım birbirimize inşallah başlayacagım ben de hemen bu gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…