• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

canlarimmm ozlemisim sizi ama ben :( size bisi diyeyim mi ben hala regl olmadim neden acaba yaa umarim bebis vardir:) bende bazen gecikme olabilio bakalim 3 veya 4 gun daha bekliyelim sonra test yapalim olar mi :62:

canlarimmm ozlemisim sizi ama ben :( size bisi diyeyim mi ben hala regl olmadim neden acaba yaa umarim bebis vardir:) bende bazen gecikme olabilio bakalim 3 veya 4 gun daha bekliyelim sonra test yapalim olar mi :62:

inşş hamılesındır :) ben cok sabırsızım ya sabırsıızın cocugu olmazmıs :1::52::53::20:

merhaba bayanlar. herkes pazar gününün keyfini
çıkarıyor galiba.moralleri yüksek tutun ki her şey
gönlünüze göre olsun.ben buay ateş ölçme yönteminide
denemeye başladım.pek anlamıyorum ama bakalım.
yavaştan öğreneceğiz.:34:

Hayırlı akşamlar hanımlaaarr
haftasonu burayı boş bıraktık yarın mesai başlar ona göre herkes gelsin özledik yani böyle olmuyorr
bu arada bur_mus ve snowflaken regl oldunuz mu merak ediyorum
umarım olmazsınız ve müjdenizi yazarsınız bizee..
öpüldünüz hayırlı geceler :54::54::54:

Hayırlı akşamlar hanımlaaarr
haftasonu burayı boş bıraktık yarın mesai başlar ona göre herkes gelsin özledik yani böyle olmuyorr
bu arada bur_mus ve snowflaken regl oldunuz mu merak ediyorum
umarım olmazsınız ve müjdenizi yazarsınız bizee..
öpüldünüz hayırlı geceler :54::54::54:

ben hala olmadim tatlim ama ben 2 veya 3 gun beklemek istiyorum bakalim benim bazen gecikebiliyor cunku test yapipta tek cizgi gormek istemiyorum rabbim hayirlisi neyse onu versin :1:

Hatunlaaarrr gunaydıınn
hadi kalkın tembel anne adaylarıı ne uykucusunuz ya huuu beni yalnız bıraktınız aşkolsun size e miiii :50:
esrapo nerdesin tatlımm bugun hastaneye gidecektin.. haber bekliyorum senden de beni merakta bırakmazsın umarım canım inşallah müjdeli haberle gelirsin bize
birlikte kutlarız canım beniimm aklım sende..

bur_mus reglin gelmemiştir inşallah.. gelin de haberlerini yazın yaaaa
iki lafın belini karalım şurda canım sıkıldı ayol :1:

umarım kötü bir şey yoktur.:44:

hayırdır canım niye bozuk moralin? bi sorun mu varr? :50:

kızlar dün eşimle azcık tartıstık da şimdi hersey yolunda kalkıp kıyafetını ütüledim , tost yaptım işe yolladım sonrada uyumusum dun cok yoruldum malum. Bu arada benim sağ göğsüm çok agrıyor hassaslaştı anlayacagınız benim regl belirtileri başlamış oldu üfff çok karamsarım ya:17:

kızlar dün eşimle azcık tartıstık da şimdi hersey yolunda kalkıp kıyafetını ütüledim , tost yaptım işe yolladım sonrada uyumusum dun cok yoruldum malum. Bu arada benim sağ göğsüm çok agrıyor hassaslaştı anlayacagınız benim regl belirtileri başlamış oldu üfff çok karamsarım ya:17:

canım bebegimizi beklerken cok hassaslasıyoruz bazen eşlerimizi yanlış anlayıp onları kırıyoruz..
ama onlarda en az bizim kadar bebek istiyorlar fakat belli edemiyorlar erkek mizacı.. onlar da bizim gibi hassas olabiliyorlar fakat gösteremiyorlar. biz bunu anlayıp onlara yardımcı olsak da iyi olur.. bazen onlar bazen biz alttan alcaz evlilik bu başka türlü yürümez canımm benim..
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benziyormuş canım ilk haftalarda o yüzden bunun ne belirtisi oldugunu anlayamayız degil mi o yüzden sen her ihtimale karşı dikkatli ol :34:
hem daha ilk ayın ilk ay olmasa da üzülecek birşey yok aylar ilerledikçe hamile kalma oranımız artıyormuş en azından 6. aya kadar üzülecek bieşey yok..
sakın üzülme reglin gelirse bile.. İNŞALLAH GELMEZ tabi :16:

canım bebegimizi beklerken cok hassaslasıyoruz bazen eşlerimizi yanlış anlayıp onları kırıyoruz..
ama onlarda en az bizim kadar bebek istiyorlar fakat belli edemiyorlar erkek mizacı.. onlar da bizim gibi hassas olabiliyorlar fakat gösteremiyorlar. biz bunu anlayıp onlara yardımcı olsak da iyi olur.. bazen onlar bazen biz alttan alcaz evlilik bu başka türlü yürümez canımm benim..
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benziyormuş canım ilk haftalarda o yüzden bunun ne belirtisi oldugunu anlayamayız degil mi o yüzden sen her ihtimale karşı dikkatli ol :34:
hem daha ilk ayın ilk ay olmasa da üzülecek birşey yok aylar ilerledikçe hamile kalma oranımız artıyormuş en azından 6. aya kadar üzülecek bieşey yok..
sakın üzülme reglin gelirse bile.. İNŞALLAH GELMEZ tabi :16:

inşş gelmez canım ya evet kalbını kırdım ama kendıme gore haklı ona gore haksızım neyse artık gectı gıttı dun ben olmasın ıstemıyorum dedım sınırlılık anında olsada sana soylemem dedım bana cok kızdı (tamam bu konuda haklı ) ama cok sinirlenmiştim . Dün kendısı sucluydu özrünü dıledı alttan aldı şimdide ben sucluyum baya bı alttan alıyrum aynen ddıgın gibi . Evet aynı ama ben bırde afedersın adetten once isal oluyorum neden bılmıyorum ama isal oldum ya :( gogsumde agrıyor bu benım ıkınci ayım aslında denedıgım fakat o zaman adetten 4 5 gun onceydı umutlu olsam da bılıyordum olmayacagını , bakalım kısmet bu işler nezaman olursa eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemicem kova burcu olmasını istemıyorum :54:

Hatunlaaarrr gunaydıınn
hadi kalkın tembel anne adaylarıı ne uykucusunuz ya huuu beni yalnız bıraktınız aşkolsun size e miiii :50:
esrapo nerdesin tatlımm bugun hastaneye gidecektin.. haber bekliyorum senden de beni merakta bırakmazsın umarım canım inşallah müjdeli haberle gelirsin bize
birlikte kutlarız canım beniimm aklım sende..

bur_mus reglin gelmemiştir inşallah.. gelin de haberlerini yazın yaaaa
iki lafın belini karalım şurda canım sıkıldı ayol :1:

geldim ben guzelim ama simdide kimse yok ben yalniz kaldim :50: yok tatlim henuz gelmedi ama bende hala hamis olduguma dairde bir belirti yok :(
hasta olucam diye dusunmeye basladim artik yaa sivilcelerim cikti goguslerimde acio puffsss dua edin kizlar bana lutfenn yaaa :(((((

geldim ben guzelim ama simdide kimse yok ben yalniz kaldim :50: yok tatlim henuz gelmedi ama bende hala hamis olduguma dairde bir belirti yok :(
hasta olucam diye dusunmeye basladim artik yaa sivilcelerim cikti goguslerimde acio puffsss dua edin kizlar bana lutfenn yaaa :(((((

canım ya inşş hamişssindir regl olmazsın benım de regl belırtılerım basladı :44:

selaamm hepınızee dun reglı olmamdı olmadım dun test yaptım negatıf....cok heyecanlıyım hıcbır belırtı hıs yok:44:

Back