Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

afiyet olsun görüşürüz inşallah.bende taşınıcam hayırlı bir ev denk gelir inşallah tüm arayanlara..

SLMMM kıslarr men geldimmmm..
gecmişi okıyım dedım 3 gun gıremedım ay ne cok bırıkmişş yafuuu...bitiremedim..
ben ayın 11 ınde regl oldumm..mayısa kaldı umutlar bakalım hayırlısı....

kızlar peki en yuksek degılde orta/yüksek tarıhınde yaptım o zaman noluyor risk varmıdır ayyy kafam patlıcak biraz daha stres yaparsam eger olcagı varsada olmıcak sacmalamayı kesıyorum tamam :44:

ayy kızlarr kan verdim sonucu 4 de çıkıcakmış ne olur dua edin (( inş hamişimdir :)
canım saat 4ü geçti gelsen de bize de yazsann sonucu merak ettimm inşallah hamilesindir de biz de seviniriz inşallah
kızlar peki en yuksek degılde orta/yüksek tarıhınde yaptım o zaman noluyor risk varmıdır ayyy kafam patlıcak biraz daha stres yaparsam eger olcagı varsada olmıcak sacmalamayı kesıyorum tamam :44:
kız sen ne sabırsızsın dur bakalım saha sperm yumurtaya bile ulaşamamıştır belki 2-3 günlük yolu sanırım yumurtaya ulaşmak için ulaşıcak da yumurtayı dölliyecek sonra rahme yerleşek sonra hcg salgılayacak uzun iş bunlar biz 5 dk da ilişki oluyo ama zavallım spermlerle yumoşcuklar öyle kolay kavuşamıyo iştee yazık kıyamam onlara bi kavuşturbilseydik
bu süreç zaten adet günlerine denk geliyo ancak günün geçsin kafana takmamaya çalış takınca olmuyormuş herkes öyle söylüyo ben de bu ay salıyorum artık kendimi yani düşünmicem ayol yeter kafayı yedim
SLMMM kıslarr men geldimmmm..
gecmişi okıyım dedım 3 gun gıremedım ay ne cok bırıkmişş yafuuu...bitiremedim..
ben ayın 11 ınde regl oldumm..mayısa kaldı umutlar bakalım hayırlısı....
aa cok güzel paylaşımlar bilgiler geçti oku bence bilgili paylaştıgım yazılar var en azından onları okumanı tavsiye ederimm hayırlısı böyleymiş demekki bu ay prensibimiz neydi ÜZÜLMEMEK hemen yeni batı güncelleyip umutlarımıza refresh (tazeliyoruz) yapıyoruz ve yola devam ediyoruz durmak yokk
yani batı yazarsan listeye eklerim hemen canım
hmmm anladm cnm BAT: 28.04.2012 saol ne bılım bılmıyordum daha neler ogrencez
ekliyorum listeye tatlım inşallah hayır getirir ugur getirir ve hemen hamiş kalırsın
Bnm sat 20 martti ama az once adet oldum(( kaldi nisana( ama sanki hamileyim gibi hissedip sevinmistim de((

sanırım mevsimsel olarak adet düzensizligi oldu bu ay herkesin dengesi şaştı gördügüm kadarıyla.. tabi ben de dahil..
hayırlısı önümüzdeki ay bollll umutlarla yola devam ediyoruz canım yeni batı ver listemize ekleyelim

Günaydıııınn güzel anne adaylarııı
nasılsın bakalım bugunn.. kimsecikler yazmamış ben yokken..
nerelere kayboldunuz bakıyım
doğan güneş yeni umutlar koysun içimizeeee günümüz hayırla,göbüşümüz bebişle dolsuuuunnn
AMİİİNNN

Son düzenleme:

aminnn..
benim kasık ağrılarım çok arttı dün ve kasığımda sert bir cisim farkettim aile hekimine gittim beze var orda dedi genel cerrahiye göster dedi.bunun üzerine pek umudum kalmadı hamile olacağıma dair.ama akşam göğüslerim sızlamaya başladı bilmiyorum nolyo bana vücudumda değişik şeyler olyor ya hamileyim ya hasta

Geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım o da agrıyı etkiler arttırır yani.. git doktora istersen anlat hamilelik şüphem de var de zaten şimdi ilaç falan başlayamaz hamilelik şüphen oldugu için bunu ögrenmeden başka bi tedavide yapamaz sanırım ama en azından için rahatlar beze mı baska bişey mi zararı var mı bunları sorup ögrenirsin bat gelene kadar beklersin sonra.

belki kan tahlilinde belli olur 3 gün kalmış batına kan tahlili yaptırırsın bi de olmazsa ama belli olmazsa da hemen ilaç falan içme belki biraz daha geç belli olur bebiş varsa bile canım..
ama kan da bebek cıkarsa ona göre doktor bişey der sanırım

sağol cnm..
aile hekimim izinliymiş başka doktor baktı ilaç yazıcaktı.korunmadığımızı söyledim.oda genel cerrahiye bir göster ozaman ilaç yazmayım ben şimdi dedi.araya c.tesi pazar girdi işte bu gün ağrım yok ama p.tesi gidicem inşallah doktora.salı günüde bat zaten.

bu arada yarın bat ı olan arkadaşlar nerede yahu yokmu belirtileri falan ?

haftasonu oldugu için kocişlerinden ayrılıp gelemediler sanırsam
inşallah hayırlı haberler alırız yaa hamiş haberleriyle seviniriz biraz
sen de aksatma git p.tsi hmen canım nolur nolmaz..

dün kan tahlili isteyecektim aslında ama zaten cumaydı nasılsa p. tesi vericekler bana diye birşey demedim.p.tesi yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..
evet ilaç içmeyi bende düşünmüyorum ağrıdan ölmem herhalde :)

haftasonu oldugu için kocişlerinden ayrılıp gelemediler sanırsam
inşallah hayırlı haberler alırız yaa hamiş haberleriyle seviniriz biraz
sen de aksatma git p.tsi hmen canım nolur nolmaz..

aynen ayrılamadılar biz burda bekliyoruz ama :)
evet gidicem hastalıkla beraber hamilelik te kötü bir sonuç sonuç ne çıkıcak bilmiyorum kafam çok karıştı açıkçası..

aynen ayrılamadılar biz burda bekliyoruz ama :)
evet gidicem hastalıkla beraber hamilelik te kötü bir sonuç sonuç ne çıkıcak bilmiyorum kafam çok karıştı açıkçası..

Bidiko da aynı durumda canım onda da kist ve su birikmesi olmuş sanırım o da hamilelik şüphesinden dolayı doktor ilaç da verememiş..
inşallah ikinizde de kötü birşey cıkmaz canımm benimm dua et bol boll bi de böyle durumlarda ayakları sıcak tutmak cok önemli bence agrılarına faydası olur azaltır diye düşünüyorumm..
p.tsi kan tahlili yaptır bakalım ne cıkacak hakkında eennnn hayırlsı neyse o olsun bebişimm stres yapmamaya çalışş..

teşekkür ederim cnm allah razı olsun..
hadi ya geçmiş olsun onada.doktor kist dışardan belli olmaz dedi bana bilmiyorum merak ve endişe içindeyim bende.
çorap üstüne çorap giyiyorum valla ufoyla sevgili gibi olduk :)bu gün iyiyim çok şükür

yaa doktor beze olduguna emin mi ? cunku hany var topikta biliyorsundur belki..
o demişti karnına dokununca bazı kişilerde kese ele gelebiliyor diye yaklaşık yumurta kdar bişeymiş sanırım belki daha küçük
seninki nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…