• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

Bu ayın 17sini beklıyorum aynen ınsan adetı bıter bıtmez havalara gırıyo hamıle gıbı:(

hamileliği çok mu kafaya takıtoruz acaba.
ondan mı olmuyorki. doktorum tek tüp yeterli demişti.
adetim biter bittmez hemen hamile havalarına giriyorum.:36:
aynen yaa ne olcak halimiz cok acele ediyoruz sanırım bi oluruna bıraksak gelecek belkide hemen yavrular ama aaahh ahh bırakamıyoruz ki ahan da yine bişey buldum preseed jel diye şimdi de onu araştırıyorum :1: kocamı 2-3 ayda delirtecem heralde en sonunda cocuk mocuk istemiyorum diyecek diye korkuyorum :1::1:
benden bu kadar arkadaşlar yarın görüşmek üzere.
herkese hayırlı akşamlar......:3:

tamam canım hayırlı akşamlar unutma bizi gel bundan sonra :34:

belki yerleşme kanamasıdır jülide dikkat etmeni tavsiye ederim agır kaldırma yükseklere uzanma bol bol da dinlen hamile olabilirsin :34:[/QUOTE]

Aaa boyle birsey olabilir mi gercekten? Yani ne kahve ne pembe gibi bisey ve akinti tarzinda... Anlayamadim ben de:((( esimin hemsiresine sordum o da varmis gibi dikkatli ol dedi;)))) cok meraklandim simdi....

hamileliği çok mu kafaya takıtoruz acaba.
ondan mı olmuyorki. doktorum tek tüp yeterli demişti.
adetim biter bittmez hemen hamile havalarına giriyorum.:36:

aynen bende basim doner hiii acaba bebisim mi var , midem bulanir var galiba, sik tuvalate giderim kesin var kesin derim ertesi gun regl olmusum :))

ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

Hanimlar ben oglen saatlerindede yazmistim hafif Pembemsi lejke var diye.. Nette okuduguma gore bu bazi kadinlarda yumurtlama belirtisi olabiliyormus?.. Ben de esime soyledim degerlendirelim diye( yazarken utandim valla kusura bakmayin...) sanki icerde pembemsi bir tabaka bekliyormus gibi, birlesme anindan donra yine biraz akinti gibi geldi ama acik pembe yi e. Adet mi bebek belirtisi mi anlayamadim:(((( nolur okuyan varsa biseyler yaziverin cok meraktayim:((( uykum gelmiyor:(((

ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

geçmiş olsun öncelikle.. Allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin size ve tüm isteyenlere..
tüp bebekten önce yapılması gereken ne varsa yapmalı tabi ki bitkilerin de gerçekten faydası oluyor araştırdıgıma göre..

yumurtlama için incir kürleri var onları denediniz mi isterseniz bir de onları deneyin Rabbimin vesilesiyle belki hamiş kalırsınız..

bir de tüp bebek denemeden önce dün araştırdıgım bir jelle ilgili yazı yazmıştım buraya onu okudunuz mu bilmiyorum preseed jel varmış hamile kalmayı kolaylaştıran bir jel bu vajinaya bu jelden sıkılıyormuş ve spermlerin daha kolay kayarak yumurtaya ulaşmasını saglıyormuş ayrıca spermlere zararı yokmuş. saglık bakanlıgınca onaylıymış tr de..

bence elden gelen herşeyi yapın bu birkaç ay içinde ondan sonra olmazsa tüp bebek tedavisine başlarsınız..

en önemlisi herşeyde bir hayır vardır bunu asla unutmamak lazım ve duayı hiç bir an eksik etmemek lazım diyorum
41 gece meryem suresi okuyan birçok kişide hamiş kalmış bir cok soruna ragmen bunu da tavsiye ederim
yer gök dua üzerine derler öyle gerçekten.. İnanarak yapılan dualar geri cevrilmez biiznillahh..

Hanimlar ben oglen saatlerindede yazmistim hafif Pembemsi lejke var diye.. Nette okuduguma gore bu bazi kadinlarda yumurtlama belirtisi olabiliyormus?.. Ben de esime soyledim degerlendirelim diye( yazarken utandim valla kusura bakmayin...) sanki icerde pembemsi bir tabaka bekliyormus gibi, birlesme anindan donra yine biraz akinti gibi geldi ama acik pembe yi e. Adet mi bebek belirtisi mi anlayamadim:(((( nolur okuyan varsa biseyler yaziverin cok meraktayim:((( uykum gelmiyor:(((

bat ne zaman ki? ona göre bişeyler söylenebilir sanırım.. yumurtlarken kanama olmasını hiç duymamıştım bence o anormal bi durum kasık agrısı falan oluyor yumurtlarken ama lekelenme hiç duymamıştım..
eger reglinşze bir hafta falan kaldıysa bu yerleşme de olabilir o yüzden her ihtimale karsı cok dikkatli olun derim ben :34:

bat ne zaman ki? ona göre bişeyler söylenebilir sanırım.. yumurtlarken kanama olmasını hiç duymamıştım bence o anormal bi durum kasık agrısı falan oluyor yumurtlarken ama lekelenme hiç duymamıştım..
eger reglinşze bir hafta falan kaldıysa bu yerleşme de olabilir o yüzden her ihtimale karsı cok dikkatli olun derim ben :34:

Sanirim ben "bat"in acilimini bilmiyorum:(( o nedir?..

hamisler 2 ye yukselmis sira bana geldi ama ben sanirim hasta olucam goguslerim aciyo kasiklarim agriyo pufffffsss bu ayda olmadi galiba yaaaa :((((

hamisler 2 ye yukselmis sira bana geldi ama ben sanirim hasta olucam goguslerim aciyo kasiklarim agriyo pufffffsss bu ayda olmadi galiba yaaaa :((((

belli olmaz canım bekleyelim bakalım az kaldı bata :) belirti olmak zorunda degil ki kafana takma bunları bu ay olmazsa hepimiz dua edelim önümüzdeki ay olur mu meryem suresini okuyalım 41 gece

Herkese günaydın,
Kaç gündür kasık ve bel ağrılarım olduğunu yazıyordum size.
dün akşam kasıklarımdaki ağrı okadar şiddetlendi ki, akşam saat 21:00 'de doktora gittim.
Doktor muayenesini yaptı.Rahmimde miyom ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendim.
Fakat gebelik beklentim olduğu için de şimdilik bir ilaç vermedi. sadece minoset verdi.

ancak sıvı birikmesinin neyden kaynaklandığı konusunda da bir açıklama yapamadı. kist vardır patlamış olabilir. bunu ancak adetiniz geçtikten sonra öğrenebiliriz dedi.

Gebelik testi de yapmadı çünkü, gebelik varsa henüz 3 haftalıktır ( sat 18 mart olduğu için) kanda veya ulrtasonda çıkmaz dedi.

Gebelik testi yapsam sonuç negatif çıksa bile bu kesin bir sonuç değildir, yine ilaç veremem bir hafta sonra gelin dedi..
Aranızda bu sıvı birikmesi ve miyom konusunda sıkıntı yaşayanlar varmıdır ?:43:

belli olmaz canım bekleyelim bakalım az kaldı bata :) belirti olmak zorunda degil ki kafana takma bunları bu ay olmazsa hepimiz dua edelim önümüzdeki ay olur mu meryem suresini okuyalım 41 gece

saol canim insallah vardir yinede umutluyum bakalim hayirlisiysa insallah :(

Bende 11 haftalık hamileyim:49: ama korkuyorum çok gelecek hafta kontrol var ben çok duygusal ve çokk üzülen biriyim kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkuyorumm psikolojim çok bozulur:( Sizce bebeğe bişey olmuşsa yada kalbi durmuşsa bişey hissediyormusunuz yaşlayanlar yazsın lütfen rahatlatsın beni:18:

arakadaslarım bende bu ay olmadı ama ınsallah mayıs ayı ıcın umutluyum. sogan kurune baslıyorum nasıpse ve hayırlısıyla olur ınsallah.... yapacak olan var mı dır??

huzurcum tsk edıyorum davetın ıcın bende seve seve katılırım tabı...

arakadaslarım bende bu ay olmadı ama ınsallah mayıs ayı ıcın umutluyum. sogan kurune baslıyorum nasıpse ve hayırlısıyla olur ınsallah.... yapacak olan var mı dır??

hoşgeldin canımm sevindim geldigine :16:

ben de bu ay olmadı malesef su an regl oluyorum yeni bat 7-8-9 üçünden biri olmalı :1::1::1:
senin yeni bat kaç?
sogan küründen korkuyorum ben de yapmak istiyorum ama :44::44:

Bende 11 haftalık hamileyim:49: ama korkuyorum çok gelecek hafta kontrol var ben çok duygusal ve çokk üzülen biriyim kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkuyorumm psikolojim çok bozulur:( Sizce bebeğe bişey olmuşsa yada kalbi durmuşsa bişey hissediyormusunuz yaşlayanlar yazsın lütfen rahatlatsın beni:18:

sakin olmalısın önce canım korkma neden korkuyorsun? herhangi bi sorun mu var gebeliginle ilgili?
eger yoksa korkmayı bırak ve stresten de uzak durmaya calış asıl böyle yaparsan ona daha cok zarar vermiş olursun tatlım
beslenmene dikkat et agır kaldırma yükseklere uzanma ani hareketlerden kacın
dikkat edersen birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tut hobi bul kendine kafan dagılsın canım melegine bişeyler hazırla mesela minik paticikler yelekler falan :16::16::16:
hem kafan dagılır hem de dünyaya geldiginde annesinin elinin kokusu sindigi şeyleri giyer :16::16::16::16:

Back