Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayın 17sini beklıyorum aynen ınsan adetı bıter bıtmez havalara gırıyo hamıle gıbı
aynen yaa ne olcak halimiz cok acele ediyoruz sanırım bi oluruna bıraksak gelecek belkide hemen yavrular ama aaahh ahh bırakamıyoruz ki ahan da yine bişey buldum preseed jel diye şimdi de onu araştırıyorum kocamı 2-3 ayda delirtecem heralde en sonunda cocuk mocuk istemiyorum diyecek diye korkuyorumhamileliği çok mu kafaya takıtoruz acaba.
ondan mı olmuyorki. doktorum tek tüp yeterli demişti.
adetim biter bittmez hemen hamile havalarına giriyorum.
benden bu kadar arkadaşlar yarın görüşmek üzere.
herkese hayırlı akşamlar......
hamileliği çok mu kafaya takıtoruz acaba.
ondan mı olmuyorki. doktorum tek tüp yeterli demişti.
adetim biter bittmez hemen hamile havalarına giriyorum.
ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk ((( işte paylaşmak istedimmm
Hanimlar ben oglen saatlerindede yazmistim hafif Pembemsi lejke var diye.. Nette okuduguma gore bu bazi kadinlarda yumurtlama belirtisi olabiliyormus?.. Ben de esime soyledim degerlendirelim diye( yazarken utandim valla kusura bakmayin...) sanki icerde pembemsi bir tabaka bekliyormus gibi, birlesme anindan donra yine biraz akinti gibi geldi ama acik pembe yi e. Adet mi bebek belirtisi mi anlayamadim((( nolur okuyan varsa biseyler yaziverin cok meraktayim(( uykum gelmiyor((
bat ne zaman ki? ona göre bişeyler söylenebilir sanırım.. yumurtlarken kanama olmasını hiç duymamıştım bence o anormal bi durum kasık agrısı falan oluyor yumurtlarken ama lekelenme hiç duymamıştım..
eger reglinşze bir hafta falan kaldıysa bu yerleşme de olabilir o yüzden her ihtimale karsı cok dikkatli olun derim ben
Sanirim ben "bat"in acilimini bilmiyorum( o nedir?..
hamisler 2 ye yukselmis sira bana geldi ama ben sanirim hasta olucam goguslerim aciyo kasiklarim agriyo pufffffsss bu ayda olmadi galiba yaaaa (((
belli olmaz canım bekleyelim bakalım az kaldı bata :) belirti olmak zorunda degil ki kafana takma bunları bu ay olmazsa hepimiz dua edelim önümüzdeki ay olur mu meryem suresini okuyalım 41 gece
hamisler 2 ye yukselmis sira bana geldi ama ben sanirim hasta olucam goguslerim aciyo kasiklarim agriyo pufffffsss bu ayda olmadi galiba yaaaa (((
huzurcum tsk edıyorum davetın ıcın bende seve seve katılırım tabı...
arakadaslarım bende bu ay olmadı ama ınsallah mayıs ayı ıcın umutluyum. sogan kurune baslıyorum nasıpse ve hayırlısıyla olur ınsallah.... yapacak olan var mı dır??
Bende 11 haftalık hamileyim ama korkuyorum çok gelecek hafta kontrol var ben çok duygusal ve çokk üzülen biriyim kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkuyorumm psikolojim çok bozulur Sizce bebeğe bişey olmuşsa yada kalbi durmuşsa bişey hissediyormusunuz yaşlayanlar yazsın lütfen rahatlatsın beni:18: