Eki Görüntüle 389147
Kızlar meraba :)
Bu fotograf bu sabah aç karnına yaptıgım testten...SAT tarihim 10 Mart :)
2 Çizgi silik gördüğünüz gibi 2 tane yaptım ilkinde dahada silik ama o baya adi bir markaydı..Uff 10 gün geçince tam çıkıyormuş ama sabredemedim yaptım.. Sizcede 2. çizgi bebişmidir?
bebişimiz geliyor sanırımmm canımmm yarın kan testi yaptırma imkanın varsa yaptırsana ?
büyük ihtimalle bebiştir günüde gelmiş hatta geçiyor gibi
Güzel annelerimiz coğalıyor tebrikler canıımmm
Eki Görüntüle 389147
Kızlar meraba :)
Bu fotograf bu sabah aç karnına yaptıgım testten...SAT tarihim 10 Mart :)
2 Çizgi silik gördüğünüz gibi 2 tane yaptım ilkinde dahada silik ama o baya adi bir markaydı..Uff 10 gün geçince tam çıkıyormuş ama sabredemedim yaptım.. Sizcede 2. çizgi bebişmidir?
İnşallah inşallah inşallah inşalllaaah :) İmkan varda korkuyorum..Negatif bişey çıkar diye..Daha önce 2-3 kez yaptırdımda baya stresli oluyo beklemesi sonucu bunda hemen çıkyor ya :)
Rabbim hepimize hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Eki Görüntüle 389147
kızlar meraba :)
bu fotograf bu sabah aç karnına yaptıgım testten...sat tarihim 10 mart :)
2 çizgi silik gördüğünüz gibi 2 tane yaptım ilkinde dahada silik ama o baya adi bir markaydı..uff 10 gün geçince tam çıkıyormuş ama sabredemedim yaptım.. Sizcede 2. çizgi bebişmidir?
canım tebrik ederim hemen mi cıktı cizgi bak ben sana şöyle söyliyim ben adetime üç gün kala dandik testlerden yaptım yarım saat boyunca baktım negatifti sonra dışarı cıktım 2 saat sonra bi geldim silikmi silik bi cizgi. adet günümde en pahalı testten yaptım silik cizgi bile cıkmadı. ertesi gün dandik test yaptım tekrar bu sefer hemn silik cizgi cıktı aynı seninki gibiydi. e daha ne diyimal bi marka al onunla yap cok iyi bi marka 3.5 ila 5 tl arası değişiyo fiyatı. sakın 20 tl lik testlerden falan alma.
iki ayrı test yapmışın ikisinde de çizgi çıkmış buna göre yüksek yükseeekkk ihtimalle bebiş yola cıkmııışşş
yarın bence kan testini yaptırr kendine de coookk dikkat et
cok sevindim canım bize de haber verirsen kan testi yaptırınca cok seviniriz
Oooy onun yola çıkan ayaklarını yerim been :)
Tamam vericem haber...Pazarteside Doktoruma giderim inşallah :) Çook sağolun hepiniz yaa...:)
merhaba kızlar nasılsınız
Diğer belirtilerde var ama moda sokmak istemiyorum kendimi hemen :) Sen şimdi hamilesin sanırımBenim ilk aldığım 3 TL silik çıktı...Sonra gittim 5 TL Çıkmadı...Sonra NOVA aldım 6 TL ondada silik çıktı 7-8 dk. sonra çıktı..:) Sizinlede paylaşıyım dedim :)
merhaba canımm iyiyiz sagol sen nasılsın?
bende iyim canım nolsun işte... hamile sayısı gittikce artıyor bu arada maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?