• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

Burada yaşımı hafta diye bir şeyle ölçüyorum ve şimdi tam beş hafta yaşındayım. O yaramaz spermler bana çarptıktan sonra dengem bozuldu, beni iyileştirmek için küçük doktorlar geldi, onlar aynı zamanda ressammış, beni iyileştirdikten sonra vücudumun üst bölümüne dört oyuk , orta bölümünde ise minik bir kabarıklık çizdiler. Hatta o minik kabarık gürültü yapıyor; pıt, pıt diye….Küçük ressamın dediğine göre bana çok hassas bir kalp çizmiş. Bir de daha çok işi olduğunu söyledi, beni üç tabakaya ayırmış sırayla bütün organlarımı çizecekmiş. En dış tabakanın adı ektoderm; sinir sistemimin ana elemanları olan beyin ve omurilik, saç,cilt gibi yapılarımla bu tabakada çalışacaklarmış. Orta tabakanın adı mezoderm; kalp ve dolaşım sistemim, kemiklerim, kaslarım, böbreklerim ve genital organlarım bu tabakada oluşacakmış. Ve son olarak en iç tabakam endoderm; barsaklarım, midem, karaciğerim, pankreasım gibi iç organlarımı burada çizeceklermiş. Ne karışık işler bunlar……

olabilirsin canım. reglinin 4. günümü baktırdın? geç döllenmiştir belki normalde 12 ve 14. günler yumurtlayan kadınlarda regli 4. gününde 150 civarı oluyor cünkü.

ben bişi sormak istiyorum benim bat 25 nisan.bebek çalışmalarına başladık daha bu ay yenii istiyoruz.kasığımda ara ara bi ağrı oluyor cok hafiff.bebek buna sebep olabirmii??

merhabalar topiğiniz çok hoşuma gitti.
bende hamile kalmak isteyenlerdenim.
4 yaşına bir oğlum var. ikinci bebği düşünürken
malesef sorunlar yaşadım 2 dış gebeliğim oldu bir tüpüm
tıkalı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum
ilk ay denemem başarısız. şuan regl günümdeyim
mayıs ayına yeni bi umutla başlayacağım.

ben bişi sormak istiyorum benim bat 25 nisan.bebek çalışmalarına başladık daha bu ay yenii istiyoruz.kasığımda ara ara bi ağrı oluyor cok hafiff.bebek buna sebep olabirmii??

hamileler asık batmalarının en büyük belirtilerden biri oldugunu söylüyorlar ama adet öncesi de kasık agrısı batması olabiliyor.
her ihtimale karsı dikkat etmek lazım bebek çalışmaya başladıktan sonra :34: bata daha varmış bekleyelim görelim inşallah birlikte :16:

buarada kendimi tanıtmadan daldım galibi:)ben 4 yıllık evliyim. daha yeni bebek istiyoruz malum hayat sarttları:)doktora gittim sırf merakktan hormon testi falan yaptı hersey yolundaa cıktı.. bat 25 nisann.inşş cok bekletmezz bizi bebişşş:)

merhabalar topiğiniz çok hoşuma gitti.
bende hamile kalmak isteyenlerdenim.
4 yaşına bir oğlum var. ikinci bebği düşünürken
malesef sorunlar yaşadım 2 dış gebeliğim oldu bir tüpüm
tıkalı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum
ilk ay denemem başarısız. şuan regl günümdeyim
mayıs ayına yeni bi umutla başlayacağım.

hoşgeldiinn aramıza topigimizi begenmene sevindim :16:
ben de regl günümdeyim bana bir battaş daha geliyor sanırım :1:
inşallah biran önce hamiş kalırız hep birlikte..
yeni bat kaç o zaman?

slm ben bu topikte yeniyim kan testinde 8.17 çıktı ama regl olmuştum 4. günü bu sonuç çıktı sizce hamilemiyim....

olabilirsin canım. reglinin 4. günümü baktırdın? geç döllenmiştir belki normalde 12 ve 14. günler yumurtlayan kadınlarda regli 4. gününde 150 civarı oluyor cünkü.

evet reglinin 4. günü baktırdım 150 diyorsun ama benim 8.17 düşük değilmi ozaman ama belirti yaşıyorum mide bulantısı ve baş dönmesi ayrıca 7 gün süren adet 4. günü akşamı bitti doktor şüpheli dedi buradan fikir arıyorum bende

hamileler asık batmalarının en büyük belirtilerden biri oldugunu söylüyorlar ama adet öncesi de kasık agrısı batması olabiliyor.
her ihtimale karsı dikkat etmek lazım bebek çalışmaya başladıktan sonra :34: bata daha varmış bekleyelim görelim inşallah birlikte :16:

bakalımm inş.. daha önce hep eşim korundu.ben hiç hap falan almadım.bunların bii faydası olur inş..

merhaba arkadaslar,Umarim tez zamanda herkesin dilegi gerceklesir ve hayirlisiyla alir bebegini kucagina herkes.
benim bir sorum olucak,aranizda bos gebelik yasayan varmi veya bu konu hakkinda bilgi sahibi nolan veya yasayani bizzat taniyan?

buarada kendimi tanıtmadan daldım galibi:)ben 4 yıllık evliyim. daha yeni bebek istiyoruz malum hayat sarttları:)doktora gittim sırf merakktan hormon testi falan yaptı hersey yolundaa cıktı.. bat 25 nisann.inşş cok bekletmezz bizi bebişşş:)

inşallah canım zaten hormonlarda yumurtalıklarda bi sorun yoksa Rabbimde izin verirse cabucak gelir bebiş inşallah..
benim de ikinci ay denememdi regl oldum iki gün önce doktor bana da yumurtalık rahim hormonlar herşey yolunda dedi ama bekliyoruz bakalım
ne zaman teşrif edecek bizim mercimek :16::16:

merhaba arkadaslar,Umarim tez zamanda herkesin dilegi gerceklesir ve hayirlisiyla alir bebegini kucagina herkes.
benim bir sorum olucak,aranizda bos gebelik yasayan varmi veya bu konu hakkinda bilgi sahibi nolan veya yasayani bizzat taniyan?

benim abimin eşi boş gebelik geçirdi yani yengem :)
bir de eltim boş gebelik geçirdi ikisi de kürtaj oldu..
sorunu sor biliyorsam cevaplarım bldigim kadarıyla

inşallah canım zaten hormonlarda yumurtalıklarda bi sorun yoksa Rabbimde izin verirse cabucak gelir bebiş inşallah..
benim de ikinci ay denememdi regl oldum iki gün önce doktor bana da yumurtalık rahim hormonlar herşey yolunda dedi ama bekliyoruz bakalım
ne zaman teşrif edecek bizim mercimek :16::16:[/

inş.tez vakitte gelirler.valla cok pişman oluyorum 4 yıldır istemediğimiee. şimdi folik asit kullanıyorumm.iyi geliyormuşş.buarad beniide ekleyin 1 sayfada kii listeyee cık mutlu olurum:)

Back