benim abimin eşi boş gebelik geçirdi yani yengem :)
bir de eltim boş gebelik geçirdi ikisi de kürtaj oldu..
sorunu sor biliyorsam cevaplarım bldigim kadarıyla[/QU
Bos gebeligin tekrarlama riski ne kadardir canim,benim basimdan gecti ben tekrarliyabilir diye cok tedirginim,bu yüzden cocuk yapmaya bir türlü yeltenemiyorum yani kisacasi korkularimi yenemiyorum...internetten arastirdim ama pek detayli bir bilgi yok malesef.
Simdiden cevabin icin cok sagol.
evet reglinin 4. günü baktırdım 150 diyorsun ama benim 8.17 düşük değilmi ozaman ama belirti yaşıyorum mide bulantısı ve baş dönmesi ayrıca 7 gün süren adet 4. günü akşamı bitti doktor şüpheli dedi buradan fikir arıyorum bende
benim pek bilgim yok ama komşum boş gebelik geçirdibenim abimin eşi boş gebelik geçirdi yani yengem :)
Bos gebeligin tekrarlama riski ne kadardir canim,benim basimdan gecti ben tekrarliyabilir diye cok tedirginim,bu yüzden cocuk yapmaya bir türlü yeltenemiyorum yani kisacasi korkularimi yenemiyorum...internetten arastirdim ama pek detayli bir bilgi yok malesef.
şimdi 2 kızı var. kızları 1 sene arayla oldu.
benim pek bilgim yok ama komşum boş gebelik geçirdi
şimdi 2 kızı var. kızları 1 sene arayla oldu.
tesekkürler canim cevabin icin.
benim abimin eşi boş gebelik geçirdi yani yengem :)
canım bence hiç korkma
yengem de cok korkmuştu cok aglamıştı doktoruna sormuş bu durumu tekrarlama riski nedir diye ve boş gebeliklerin tekrarlama olasalıgı yok denecek kadar azmış şimdi hamile tekrar ve kızımızı bekliyoruz
ayrıca eltim de hemen hamile kaldı kürtajdan sonra şimdi kalp atışlarını falan dinlemişler 2.5 aylık falan oldu
sanırım korkulacak bişey yok tabi ki Rabbim neyi nasip ederse o olur ama tıbben tekrarlama olasılıgı yok kadar azmış..
canım düşük ama belkide sen bu ay 2 kez yumurtladın ve hemen adet öncesi yumurtlamış olabilirsin ve o yumurta döllendi belkide. daha öncekini de az adet görerek attın belkide eğer ilişki olduysa o dönem şüphelenebilirsin. ha kullandıgın ilaç falan varsa onlarda beta hcg yi yükseltebilir. mide bulantısı hemen olmuyor. en büyük belirti uyku bi de göğüslerinin etrafına bi bakr mısın beyaz benek benek bişiler var mı üşüyünce cıkan şeylerden bahsetmiyorum sanki içinde yağ olan iğne ucu kadar bi sivilceden bahsediyorum gibi düşün. idrar testi yaptın mı bu arada?
bu arada bende tanıtmadım kendimi 2 oğlum var bir de melek istiyorum Allah tan hayırlısını diliyorum hepimize inşallah...
inşallah hayırlısıyla gelir 3. meleginiz bat kaç peki?
canım bence hiç korkma
yengem de cok korkmuştu cok aglamıştı doktoruna sormuş bu durumu tekrarlama riski nedir diye ve boş gebeliklerin tekrarlama olasalıgı yok denecek kadar azmış şimdi hamile tekrar ve kızımızı bekliyoruz
ayrıca eltim de hemen hamile kaldı kürtajdan sonra şimdi kalp atışlarını falan dinlemişler 2.5 aylık falan oldu
sanırım korkulacak bişey yok tabi ki Rabbim neyi nasip ederse o olur ama tıbben tekrarlama olasılıgı yok kadar azmış..
Allah razi olsun sorumla ilgilenen arkadaslarimdan,KKýa üye oldugumdan beri bir kac sefer bu konuyu actim ama pek yanit gelmedi,bende haliyle herhalde cok nadir oluyo demekki dedim kendi kendime.cevaplariniz bir nebze icimi rahatlatti.
evet reglinin 4. günü baktırdım 150 diyorsun ama benim 8.17 düşük değilmi ozaman ama belirti yaşıyorum mide bulantısı ve baş dönmesi ayrıca 7 gün süren adet 4. günü akşamı bitti doktor şüpheli dedi buradan fikir arıyorum bende
canım kimyasal gebelik diye b,r durum var başına bu geliyor olabilir mi ? cunku bu şekilde oluyormuş sanırım hcg düşüyormuş inşallah yükselir ve hamilesindir canım ama dikkat et takrar test ve kontrollerini yaptır
eger normal bir hamilelikse sanırım hch hergün 2 ye mi ne katlıyormuş yani yükselmesi gerekir hcg nin
evet canım o dönem ilişki oldu ilaç falan kullanmıyorum her an gebe kalıp bebişime zarar veririm diye 4. gün kan sonucumu aldım idrar testi yaptım çok silik bir şekilde 2. çizgi çıktı adet gününden 3 5 gün önce göğüslerde aşırı bi şiş ve ağrı oldu ilk kez öyle bişey oldu bana ama benek benek bişey göremedim
işte o çok karışık şu an hamile değilsem eğer 1 mayıs bat
inşallah hamilesindir yaa RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlısı da gönlünde ki olsun inşallahhhhh
inşallah canım çok saol Allah tüm bebiş isteyenlerin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah....
Eki Görüntüle 389147
Kızlar meraba :)
Bu fotograf bu sabah aç karnına yaptıgım testten...SAT tarihim 10 Mart :)
2 Çizgi silik gördüğünüz gibi 2 tane yaptım ilkinde dahada silik ama o baya adi bir markaydı..Uff 10 gün geçince tam çıkıyormuş ama sabredemedim yaptım.. Sizcede 2. çizgi bebişmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?