Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

herşeyden önce senin sağlığın önemli olan.. ben anlamadım kızlar böyle olunca düşük mü olmuş oluyor yani..

canım hemen bir doktora gitmelisin.. müşade altına almak gerekir belki..

kızlar günaydın...
drdan geldim...
düşük yaptım
sabaha kadar yatamadım zaten. erkenden acilegittik...
hayırlısı buymuş.
çok çok erkenbir gebelikmiş zaten.
kısmet diyelim nediyelim...
şu an bir parça iyiyim.
ilginiziçin teşekkür ederim.
şimdiçıkmalıyım.
öpüyorum hepinizi...
Allah razıolsun hepinizden...

Çok geçmiş olsun canım herşey Allahtan.. dinlen sen güzelcene ....

cnm benım cok gecmış olsun rabbım hayırlısını nasıp etsın en yakın zamnada ınsallah

geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır..

canımmm beniimm yaaa cok üzüldüm kardeşimm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır bunda da bir hayır bitanem
güzelce dinlen yorma kendini sakınn..

gunaydınn güzel anne adaylarıı
araştırmalarım sonucu yeni bilgiler edindim ve sizinle paylaşıyorum hemen..
Meryem suresini 41 gece kesintisiz okumak hamile kalmak için cok faydalıymış.
Zaten yer gök dua üzerine degil mi elbette Rabbim bize rahmet kapılarına acacaktır ellerimizi boş cevirmeyecektir.
adet görmeye başlayınca eşiniz ya da bi tanıdıgınız okumaya devam edebilir ama kesintisiz 41 gece okunacak inşallah.
ben de reglim biter bitmez başlayacagım inşallah.

İkinci olarak da erkek cocuk olmasını isteyenler için bir dua buldum:
Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: “Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım” der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.

Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.

bu duayıı yapan kimsenin o ay hamile kalıp erkek cocugu olurmuş BİİZNİLLAH tabi ki..
yalnız bir nevi adak gibi oluyor bu dua yani oglunuzun adını muhammed koymanız gerekiyor.
bunu eşim sabah söyledi yapalım mı diye ben de araştırdım hemen fakat eşimin abisinin ismi muhammet oldugu için cok yanaşmadım acıkcası
ben meryem suresine başlayacagım inşallah ama bu dua da Allahın izniyle kesin sonuclar veriyor inanarak samimiyetle yapılırsa. araştırmalarıma göre böyle

hatta cübbeli ahmet hoca mı ne biri var o da tecrübelerle sabit bu duayı yapın inşallah sonuc pozitif olacak diyormuş..

Bir de hergün 707 defa YA VARİS (A HARFİ UZATILARAK OKUNUR) okumak cok faydalıymışş..
İnanarak yapılan hiçbir dua geri çevrilmez arkadaşlar bunu da eklemek gerekir. Bizi yaratan yüce Rabbim ettigimiz dualar hürmetine evlatlarımızı gönderir inşallah..
AMİİNNNN

Arkadaşlar dua her kapıyı açar Allah'ın izniyle
Başka bir sitede bu bilgileri buldum. İnşallah hepimize faydası olur
Sevgilerimle:

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Son düzenleme:
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

ay cok guselmış ya :) koptum

canım cooook gecmiş olsun inşallah bu küçük melek sana ahirette şefaatçi olur herseyin hayırlısı olsun...

ben bu eskilerin idrar yöntemi vardı ya onu yaptım ama bişi görmedim sabah mı yapmak gerekiyordu acaba

nasıl bir yöntem ben bilmiyorum

idrarını cam bir bardaga koyuyorsun sonrada ışık alan bir yere güneşli bir yere koyuyorsun biraz bekliyorsun bulut gibi bir tortu oluyormus o yukarı cıkarsa hamilesin aşşagı çökerse degilmişsin :S yani öyle eglencesine yaptık ama anlamadık bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…