Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ben bu eskilerin idrar yöntemi vardı ya onu yaptım ama bişi görmedim sabah mı yapmak gerekiyordu acaba
3-4 saat beklenılceky acnm ben yarı denıycem bakalım kırmızlar gelmedıkce umudum hala vr cunku o kanamanın gerısı gelemedı henuz
topiğiniz hayırlı olsun. 2 gündür takip ediyorum. inşlaah Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz.

amin cnm hoşgeldın aramıza

ne ilginç bişeymiş:)) ben de mi denesem akşamm eve gidince acaba:))

arkadaşlar nasıl bir yöntem bu merak ettim

tatlım sabah ılk ıdrarını cam bardaga yapıyosun vegunes alan bır yere kouyosun bıkac sat bekledıkten sonra ısıga dogru bakıyosun kımıldatmadan eger o bulut yukselırse hamılesın alcalırsa deılsın eskılerın yontemıymış:)

bu arada ben ovülasyon testi yaptım ama negatif cıktı eger hamile olsaydım pozitif cıkmazmıydı

anladım bende öylesine deniyim dedim ama negatif cıktı :):)

ay alemiz he bende dün akşam yaptım negatif çıktı o ovulasyon testi.
aman bence ben hamile falan değilim ya..

kendimi dinliyorum bence orama bu oldu burama bu oldu diyorum..

gerçi günüm geçmedi daha 5 gün kaldı :)

aynen valla ne varsa yapıyoruz tez canılıyız işte:) senin az kalmıs yine benim 11 gün var ama onumu yapsam sunumu yapsam diye diye mahvoldum ama bence bende degilim yani bukadar üstüne düşünce olmaz gibi geliyor yani benim için öyle olmustur hep :)

aynen ya, biz abartıyoruz kızlar yaaa cok ciddiyim... hele ben.. içimde bi heyecan bi pırpır.. dur daha ne oluyosun.. günüm geçmemiş bişey olmamış..
bide ben sabah tubiloshh'a da üzüldüm canım sıkıldı çok
keyfim baya kaçtı açıkçası ...

evet ya bende cok üzüldüm zor bir durum allah yardımcısı olsun

herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum ben. çok zor bişey yaşayan çok daha ıyı biliyor şubat ayında 3 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım, meleğim hastaydı doktorlar aldırmam gerektiğini söyleyince neye ugradıgımı şaşırmıstım ama Allah herşeye katlanma gücü veriyor insana. o yüzden herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

Bnim son adetim 20 martti. Ondan sonra denemeye karar verdik zaten. Sanki butun belirtiler var gibi aglama krizleri, kasik agrisi, goguslerde hassasiyet...
ama bugun (az once) cok acik kahverengi bi leke gordum(( var mi yok mu cokmerak ediyorum. Bir aklim hayirlisi olsun diyor, digeri kes sesini bir an once olasada sevinsek diyor(( kafam karisti.

topiğiniz hayırlı olsun. 2 gündür takip ediyorum. inşlaah Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz.

teşekkür ederiz canım her daim görmek isteriz topigimizde..
geçmiş olsun bu arada Allah tekrar nasip etsin inşallah saglıcakla kucagına almayı da nasip etsiinn inşallah

belki yerleşme kanamasıdır jülide dikkat etmeni tavsiye ederim agır kaldırma yükseklere uzanma bol bol da dinlen hamile olabilirsin

canım çok üzüldüm..hayırlısı neyse o olsun diyelim..yüce rabbim yeniden nasip eder sana inşallahh..moralini ıyı tut sen..hakkında hayırlısı olsun..

selam canım nasılsın güzell anne var mı degişiklik hamileliginde yeni bi belirti falan

merhaba canımmmm...

yok şekerim bi değişiklik cumartesiye randevu aldım doktordan sadece bu:)))

hımmm bide çin takviminde bebiş kız çıkıyoo şu lahana testide kız dıyo:)))))

merhaba canımmmm...

yok şekerim bi değişiklik cumartesiye randevu aldım doktordan sadece bu:)))

hımmm bide çin takviminde bebiş kız çıkıyoo şu lahana testide kız dıyo:)))))

hadi yaa ciddi misin bakalım dogru cıkacak mı merak ediyorum..
senin gönlünden ne geciyordu yani kız mı isterdin erkek mi ?

kızlar bata bgünü saymazsak 4 gün var:)
idrar testi yapsammı acaba ?
kasık ağrım tekrar başladı yine umutlandım ben :)

kızlar bata bgünü saymazsak 4 gün var:)
idrar testi yapsammı acaba ?
kasık ağrım tekrar başladı yine umutlandım ben :)

bekle bence yapma test hemen en azından bi gün geçsn batı sonra üzülüyoruz negatifi görünce kendimize dikkat etmiyoruz nasıl olsa nagatif diye..
yine de sen bilirsin ama bence biraz daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…