canım doktora gıdeyim tam emin olayım öle yaparım diye düşünmüştüm..daha güzel olmazmı hem kaç haftalık felan emın oluruz..
Çin takvmine göre bakalım bu ay hamile kalırsak kızımız mı oglumuz mı olacakEglenelim gülelim kızlar dogrulugu kanıtlanmış birşey degil sanırım
Eki Görüntüle 388085
kızlar selam ben geldim...
yha erken gebelik testiye yaptıgım testte 2.çizgi belirginken
normal bir test aldım bugün. çizgi yok gibi...
hatta çooookkkdikkatli bakmazsan çizgi yok dersin.
normalmidir yoksa ben mi sıyırıyorum
kan veriym diyorum.
hamile değilsem 20 tl boşuna vermek de istemiyorum...
pöff pöff pöff
sanırım öyle oluyo cok bilgim yok zaten eglencesine baktım ben de ama araştırmak lazım tabi ne derece tutuyor :) ben aralıga kadar kız görünüyo takvimdeCanim bakalim tutacak mi??? ayyy insallah hamis kaliriz bu ay...ben yumurtlama testi de aldim..kendim de anliyorum ama garnti olsun diye iste....Bu takvimde iliskiye girdigin ayi mi baz aliyosun eger hamile kalirsan?
canım ben yapmıştım grmedin sanırım.. inşallah hamilesindir bi iki gün sonra tekrar yap bakalım nasıl olacak bi yerde okudum da hamilelik olunca idrara karışan madde karbonatıköpürtuyormuş tabi yine de kesinligi yok biraz günün gelsin de test yaparsın inşallah hamilesindir canım aramıza bir anne daha eklenirKızlar kimse yorum yapmamış karbonati yaptım yarisi kabardı yarisi çoktu bilmiyom ne derece doğru ama sanmıyorum :)
selam yeni hamilelik haberleri varmı bu gün bakamadım..
benim kasık ağrıları yok oldu hiç bir belirtimde yok nasip bakalım..
günaydın kızlarrrr...
nasılsınızz?
testime bakarmısınız?
yoruma açık...
Eki Görüntüle 387489
ben az daha yatiim.gelirim yinemucxx
kızlar selam.
bi test daha yaptım pozitifçıktı akşam.
bugün kan vericektim.
az önce uykudan şiddetli ağrıyla uyandım.
yoğun parçalı kanamam başladı...
onun öncesinde de kahverengi akıntım gelmiş uykuda...
sanırım yine aynısı oldu
kızlar selam.
bugün kan vericektim.
sanırım yine aynısı oldu
günaydın herkese dün karbonat testini yaptım.direk dibe çöktü en ufak kabarma olmadı hatta üstünde köpük bile oluşmadı yahu ben onada razıydım.zönk diye dibe çöktü :)
sanırım öyle oluyo cok bilgim yok zaten eglencesine baktım ben de ama araştırmak lazım tabi ne derece tutuyor :) ben aralıga kadar kız görünüyo takvimde
canım ben yapmıştım grmedin sanırım.. inşallah hamilesindir bi iki gün sonra tekrar yap bakalım nasıl olacak bi yerde okudum da hamilelik olunca idrara karışan madde karbonatıköpürtuyormuş tabi yine de kesinligi yok biraz günün gelsin de test yaparsın inşallah hamilesindir canım aramıza bir anne daha eklenir
zaten belirti olması gerekmiyormuş ki hatta bazı yerlerde adet gecikmesi olmadan belirti bile olmaz yazan cok ama biz hamilelerden duyduklarımızla belki de psikolojik olrak yasıyoruz belirtileri kimbiliro yüzden umutla sabırla günümüzü bekliyoruz hamileysek birilikte seviniyoruz göbek atıoruz yoksa da yine üzülmüyorum yeni umutlar yeni hayaller kuruyoruuzzzzz
kızlar selam.
bugün kan vericektim.
sanırım yine aynısı oldu
günaydın herkese dün karbonat testini yaptım.direk dibe çöktü en ufak kabarma olmadı hatta üstünde köpük bile oluşmadı yahu ben onada razıydım.zönk diye dibe çöktü :)
kocakarı işlerı canım ona bakıp ta moralını bozma hoş evde olsa bende smdi yapardm da yok:) adet olmadan umudunu yıtrme canım
günaydın kıslar tubıye morelım bozuldu ya
günaydn canım..da bende o yrumunu grrm grmz smdi aradm ama mesgle verdıı ya o ne demek düşük mu yapıo yoksaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?