Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

hanımlaaaarrr
bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz ne derece dogrulugu vardır sizce?
nisandan aralıga kadaaaarr kız gösteriyo hangi ay olursa kız olcakmış
sizin için çin takvimi koyayım mı ilk sayfaya topigimize renk olsun

Çin takvmine göre bakalım bu ay hamile kalırsak kızımız mı oglumuz mı olacak Eglenelim gülelim kızlar dogrulugu kanıtlanmış birşey degil sanırım

Çin takvmine göre bakalım bu ay hamile kalırsak kızımız mı oglumuz mı olacak Eglenelim gülelim kızlar dogrulugu kanıtlanmış birşey degil sanırım

Eki Görüntüle 388085

Canim bakalim tutacak mi??? ayyy insallah hamis kaliriz bu ay...ben yumurtlama testi de aldim..kendim de anliyorum ama garnti olsun diye iste....Bu takvimde iliskiye girdigin ayi mi baz aliyosun eger hamile kalirsan?

Kızlar kimse yorum yapmamış karbonati yaptım yarisi kabardı yarisi çoktu bilmiyom ne derece doğru ama sanmıyorum :)

yarısı kabarıp yarısı cökünce ne anlama geliyor ki acaba olabilirsinde olmayabilrsinde demek heralde cok aydınlatmıs olayı:)

Tubolisss hamissindir insallah...biz de seviniriz ayrica oglun cok tatli maasallah!!!!

Hadi su kirmizi gunler gecsin de aksiyon baslasin dimi kizlar???

selam yeni hamilelik haberleri varmı bu gün bakamadım..
benim kasık ağrıları yok oldu hiç bir belirtimde yok nasip bakalım..

canım aile hekimine gitsene kan testi bedava

Canim bakalim tutacak mi??? ayyy insallah hamis kaliriz bu ay...ben yumurtlama testi de aldim..kendim de anliyorum ama garnti olsun diye iste....Bu takvimde iliskiye girdigin ayi mi baz aliyosun eger hamile kalirsan?
sanırım öyle oluyo cok bilgim yok zaten eglencesine baktım ben de ama araştırmak lazım tabi ne derece tutuyor :) ben aralıga kadar kız görünüyo takvimde
Kızlar kimse yorum yapmamış karbonati yaptım yarisi kabardı yarisi çoktu bilmiyom ne derece doğru ama sanmıyorum :)
canım ben yapmıştım grmedin sanırım.. inşallah hamilesindir bi iki gün sonra tekrar yap bakalım nasıl olacak bi yerde okudum da hamilelik olunca idrara karışan madde karbonatıköpürtuyormuş tabi yine de kesinligi yok biraz günün gelsin de test yaparsın inşallah hamilesindir canım aramıza bir anne daha eklenir
selam yeni hamilelik haberleri varmı bu gün bakamadım..
benim kasık ağrıları yok oldu hiç bir belirtimde yok nasip bakalım..

zaten belirti olması gerekmiyormuş ki hatta bazı yerlerde adet gecikmesi olmadan belirti bile olmaz yazan cok ama biz hamilelerden duyduklarımızla belki de psikolojik olrak yasıyoruz belirtileri kimbilir o yüzden umutla sabırla günümüzü bekliyoruz hamileysek birilikte seviniyoruz göbek atıoruz yoksa da yine üzülmüyorum yeni umutlar yeni hayaller kuruyoruuzzzzz

günaydın kızlarrrr...
nasılsınızz?
testime bakarmısınız?
yoruma açık...

Eki Görüntüle 387489

ben az daha yatiim.gelirim yinemucxx

nannn varryaaa sen hamişsin kızmmm söledım söluorumm sen gebertcem haaa hemen dr gdıosn ve kan verıosn sekerım suu czgıye bakk yavvv mıllete dıodn belırsz olsa bıle hamişsn hayrlı olsn asıl sana.... HAYIRLI OLSUNN TATLIMM

kızlar selam.
bi test daha yaptım pozitifçıktı akşam.
bugün kan vericektim.
az önce uykudan şiddetli ağrıyla uyandım.
yoğun parçalı kanamam başladı...
onun öncesinde de kahverengi akıntım gelmiş uykuda...
sanırım yine aynısı oldu

gecmis olsun canim..
ben de bu ay dusuk yaptim, adetim 10 gun falan gecmisti.
nasib degilmis, basta cok cok uzulmustum ama simdi daha iyiyim..
erken olmasina sevindim hatta.. vakit gectikce kendini iyice hamis zannediyor insan,
yapcak bi sey yok, hayirlisi olsun canim..
uzme kendini cok....

günaydın herkese dün karbonat testini yaptım.direk dibe çöktü en ufak kabarma olmadı hatta üstünde köpük bile oluşmadı yahu ben onada razıydım.zönk diye dibe çöktü :)

kardeşim ne demek aynısı oldu yaa((

günaydın herkese dün karbonat testini yaptım.direk dibe çöktü en ufak kabarma olmadı hatta üstünde köpük bile oluşmadı yahu ben onada razıydım.zönk diye dibe çöktü :)

kocakarı işlerı canım ona bakıp ta moralını bozma hoş evde olsa bende smdi yapardm da yok:) adet olmadan umudunu yıtrme canım

tatlım dalgasına yaptım kıs nben onu benım daha gıunume var :) hayırlsı Allahtan .normal suylada yaptım dırek dıbe coktu ama ıdrarımızda azda olsa asıt varmış o kopurtebılıyomuş

ya tatlım kac gunudr ertelıyosun gıt baktır dedık sana ıgne falan belkı duruyodur bugun hemen gıt ne ısı ne gezmesı boşver hemen gıdıyosun erteleme artık.adet oldum dıyede pewsını bırakma belkı dusmemıştır daha of cok uzuldum hayırlısı cnm benım ya

kocakarı işlerı canım ona bakıp ta moralını bozma hoş evde olsa bende smdi yapardm da yok:) adet olmadan umudunu yıtrme canım

günaydın kıslar tubıye morelım bozuldu ya

günaydn canım..da bende o yrumunu grrm grmz smdi aradm ama mesgle verdıı ya o ne demek düşük mu yapıo yoksaa (

bılkmıyorumkı kanaması baslamış sanırım ama ıgne vs belkı devam etmes kanaması benımde oyle olmuştu ama dedıgım gıbı durabılıyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…