- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar yeni bişey buldummm
karbonatla yapılan bi test varmış evde yapılan idrarını temiz kuru bi kaba yapıp içine biraz karbonat döküyormusun kabarırsa köpük köpük olursa hamiş oluyormusuz
yok kabarmaz dibine çökerse hamiş degil
sekerkız bunu yapsana sen biii bidiko sen de yap bi de hatinn vardı o da yapsın nerdee ki
kızlar böyle bişey buldum ilk önce hamişler yapsın doğru çıkarsa bizde yapalım
Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesiniz fakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava
kızlar yeni bişey buldummm
karbonatla yapılan bi test varmış evde yapılan idrarını temiz kuru bi kaba yapıp içine biraz karbonat döküyormusun kabarırsa köpük köpük olursa hamiş oluyormusuz
yok kabarmaz dibine çökerse hamiş degil
sekerkız bunu yapsana sen biii bidiko sen de yap bi de hatinn vardı o da yapsın nerdee ki
kızlar selam ben geldim...
yha erken gebelik testiye yaptıgım testte 2.çizgi belirginken
normal bir test aldım bugün. çizgi yok gibi...
hatta çooookkkdikkatli bakmazsan çizgi yok dersin.
normalmidir yoksa ben mi sıyırıyorum
kan veriym diyorum.
hamile değilsem 20 tl boşuna vermek de istemiyorum...
pöff pöff pöff
kızlar selam ben geldim...
yha erken gebelik testiye yaptıgım testte 2.çizgi belirginken
normal bir test aldım bugün. çizgi yok gibi...
hatta çooookkkdikkatli bakmazsan çizgi yok dersin.
normalmidir yoksa ben mi sıyırıyorum
kan veriym diyorum.
hamile değilsem 20 tl boşuna vermek de istemiyorum...
pöff pöff pöff
şimdi ben martın 7 sinde doktora gittim 4 aydır bebek istiyorz ama olmadı neyse doktor yumurta tembelliğim olduğunu söyleyip klomen verdi ve 1 hafta sonra tekkrar gel dedi martın 15 inde tekrar gitttim bi tane yumurtamın olduğunu söyledi ve çatlama iğnesi verdi ve 17 isibde vurulmamı söyledi sonrasında 4 gün ilişki dedi onlarıda dediği gibi uyguladım ve benm adetimden sadece bi gün geçti nisan 5 de adet olmam gerekiyodu dün kan testi yaptım sonucu az önce öğrendim malesefki negatifmiş sizce geç döllenme vs. yada erkeknmi yapmış oldum yoksa olsa çıkarmıydı ??? he bide meraktan adeetime 2 gün kala idrar testi yaptım oda negatif(
diye bir konu açmıştım kızlar adet olmadım hala altı gün geçti ve bugün kahverengi bi akıntı gibi bişe geldi 1-2 damla kadar sizce adetmi olcam yoksa bu yerleşme kanaması olabilirmii ???
tatlım bata ne kadar var bence batı bekle deerim..
adı üstünde şekercim erken test işte:) ona güven sen bence.. normal testi boşver şimdi..
Yarında git bi kan ver bence emin ol iyicene :)
benim ilk bebegım...ben adet zamanım gecmeden hemen meraktan test aldım yaptım.cıkmadı...daha sonra adetım gecıktı 6 gun olmustu bogazım agrıyor dıye dr a gıttım ama hamıle olabılırım ona gore ılac verın dedım.hastanede test yaptılar yıne cıkmadı...ılk defa adetım gecıkmıstı sonrasında 12.gun tekrar test yaptırdım o gun cıktı...dollenme gec olmus...yanı oyle hemen cıkmıyorsa yok dıye bırakmayın bence dıkkatlı olun...
benim ilk bebegım...ben adet zamanım gecmeden hemen meraktan test aldım yaptım.cıkmadı...daha sonra adetım gecıktı 6 gun olmustu bogazım agrıyor dıye dr a gıttım ama hamıle olabılırım ona gore ılac verın dedım.hastanede test yaptılar yıne cıkmadı...ılk defa adetım gecıkmıstı sonrasında 12.gun tekrar test yaptırdım o gun cıktı...dollenme gec olmus...yanı oyle hemen cıkmıyorsa yok dıye bırakmayın bence dıkkatlı olun...
canım bat 7 Nisan dı :)
yha o belki garantili değildir diye normal aliim dedimdi.
kaldım bööle...
evet ya kan veriym.
test bile kesin sonuç vermio bana yaaaa nası bi insanım bennn
SENİN KIZIN OLCAK BAK GÖR.. BİDİKO DEMİŞTİ DERSİN...
ayy ne güzel hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
bayada geç çıkmış bizimkide öyle olrmu ki acabaaaa
canım bat 7 Nisan dı :)
kızlar hamileligin ilk 4 haftasında testte gözükmeyebiliyo siz dikkatli olun vücudunuzu kontrol edin meme ucunda deişilik olabilir sürekli uykusuzluk hali ve duygusallaşma aglama istegi en cok görülen belirtilerdir
ozman seni soru yağmuruna tutuyım ben :)
benm 1 haftadır, bel ve kasık ağrılarım var. ince sızı şeklinde.. Göğüslerime ise dokunamıyorum bile. taş gibi oldular çok acıyo bide içinde minik minik bezecikler var... erken gebelik testi yaptım çıkmadı .. sende de bu belirtiler olmuşmuydu.
bize biraz belirtilerinden bahsetsene canım ya...
ozman seni soru yağmuruna tutuyım ben :)
benm 1 haftadır, bel ve kasık ağrılarım var. ince sızı şeklinde.. Göğüslerime ise dokunamıyorum bile. taş gibi oldular çok acıyo bide içinde minik minik bezecikler var... erken gebelik testi yaptım çıkmadı .. sende de bu belirtiler olmuşmuydu.
bize biraz belirtilerinden bahsetsene canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?