Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

onuda ıkadakka eve gıdınce yapım yazıyım sız:) 4te cıkcam ısten:)

ya bende mi denesem napsamm.. Eki Görüntüle 387809

ben geldiimmm herkes nasil? Canlar ben adetime 3gun kala bu iki yontemi de denemistim yine bir topikte gormustum idrar testimi yaptiktan sonra bi deniyim dedim badagi gunese koydum ve gercekten bulut hemen yukari cikti yarim saat bile bekletmedim yani sonra yine ayni idrara karbonat koydum ama kopurmedi :))))

kıslar karbonatı yaptım yarısı kopurdu yarısı coktu:) aynı sekılde suya yaptım hepsı coktu.ama sanırım ıdrarımız asıtlı ya ondan kopuru dıye dusunuyorum gebelıkle alakası varmı bılmem

hahahahaahah :) ayy alemsin hee.. bişey dicem, internette araştırdım ne yöntemler var ne yöntemler.. yok limonla, yok parmakla ..
uhuu bisssüürüüüü

kızlar selam ben geldim...
yha erken gebelik testiye yaptıgım testte 2.çizgi belirginken
normal bir test aldım bugün. çizgi yok gibi...
hatta çooookkkdikkatli bakmazsan çizgi yok dersin.
normalmidir yoksa ben mi sıyırıyorum
kan veriym diyorum.
hamile değilsem 20 tl boşuna vermek de istemiyorum...
pöff pöff pöff

tatlım bata ne kadar var bence batı bekle deerim..

adı üstünde şekercim erken test işte:) ona güven sen bence.. normal testi boşver şimdi..

Yarında git bi kan ver bence emin ol iyicene :)

benim ilk bebegım...ben adet zamanım gecmeden hemen meraktan test aldım yaptım.cıkmadı...daha sonra adetım gecıktı 6 gun olmustu bogazım agrıyor dıye dr a gıttım ama hamıle olabılırım ona gore ılac verın dedım.hastanede test yaptılar yıne cıkmadı...ılk defa adetım gecıkmıstı sonrasında 12.gun tekrar test yaptırdım o gun cıktı...dollenme gec olmus...yanı oyle hemen cıkmıyorsa yok dıye bırakmayın bence dıkkatlı olun...

canım yazına gözüm carptı ben 3.5 aylık hamileyim ve hamilelik belirtim seninkine cok benziyo adet olmayı bekledigim günlerde bikaç damla kahverengi leke gördüm hatta hasta oldum sandım ertesi günde gördüm megerse bebegin yerleşmesiymiş ama testte gözükmedi sen yinede dikkatli ol

tatlım bata ne kadar var bence batı bekle deerim..

canım bat 7 Nisan dı :)

adı üstünde şekercim erken test işte:) ona güven sen bence.. normal testi boşver şimdi..

Yarında git bi kan ver bence emin ol iyicene :)

yha o belki garantili değildir diye normal aliim dedimdi.
kaldım bööle...
evet ya kan veriym.
test bile kesin sonuç vermio bana yaaaa nası bi insanım bennn

çok haklısın canım...
beklemek lazım...

ayy ne güzel hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
bayada geç çıkmış bizimkide öyle olrmu ki acabaaaa

kızlar hamileligin ilk 4 haftasında testte gözükmeyebiliyo siz dikkatli olun vücudunuzu kontrol edin meme ucunda deişilik olabilir sürekli uykusuzluk hali ve duygusallaşma aglama istegi en cok görülen belirtilerdir

kızlar hamileligin ilk 4 haftasında testte gözükmeyebiliyo siz dikkatli olun vücudunuzu kontrol edin meme ucunda deişilik olabilir sürekli uykusuzluk hali ve duygusallaşma aglama istegi en cok görülen belirtilerdir

ozman seni soru yağmuruna tutuyım ben :)

benm 1 haftadır, bel ve kasık ağrılarım var. ince sızı şeklinde.. Göğüslerime ise dokunamıyorum bile. taş gibi oldular çok acıyo bide içinde minik minik bezecikler var... erken gebelik testi yaptım çıkmadı .. sende de bu belirtiler olmuşmuydu.
bize biraz belirtilerinden bahsetsene canım ya...

seni heyecanlandırmak istemiyorum ama kesinlikle öyle gögüslerime dokunamıyodum bezeler vardı heryerinde adet oliyimde rahatliyim diyodum bebek beklemiyodum cünkü test yaptım tek cizgi inanmadım ama vardı bi gariplik insan kendini bilmezmi eşime sarılırken aman gögüslerime degmesin cok acıyo diyodum ileriki günlerde gögüslerimin agrısından uyuyamadıgımı bilirim

bak söylemeyi unuttum kasık agrıları cok oluyodu ara ara kasık agrısı adet gibi her agrı girdiginde aha şimdi kan geldi diyodum ortada bişey yok tabi bide gaz sancısı oluyodu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…