• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallahh güzel mi güzel bir de kızın olur da kenan da abi oluuurrr :16::16:

zannetmiyorum canım cogu testte benzer şeyler yazıyor zaten 3 liralık testte bile 20mlu hcg hassasiyeti yazıyo ben inanmıyorum :19:

anladım doğru haklısın

bu testin amacı 5-50 mIU/ml arasında değişen erken Beta HCG gelişimini tespit etmektir diye yazıyo testin amacı kısmında

benim bi arkadaşım diyodu bu erken gebelik testlerinden yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı doktora gittiğimde 10 günlüktü diyo ama bilmiyorum her test aynı değildir ama inşallah hamilesindir de bizide sevindirirdin :16:

hamile olan arkadaşlar bebişlerinize söyler misiniz bizim bebişlerin kolundan tutup getirsinler :9:

bir saat sonra belli olan testler yanlış olur canım zaten üzerindede yazar 5 dk içinde çıktıysa doğrudur
diye arkadaşının şansına olmuş. normaldede yaparsanız zaten bir saat sonra çizgi beliriyor..
eveeeett nolur bizim bebişleride getirsinler bana iki tane ısmarlayın lütfen ikiz istiyorum:))))

bir saat sonra belli olan testler yanlış olur canım zaten üzerindede yazar 5 dk içinde çıktıysa doğrudur
diye arkadaşının şansına olmuş. normaldede yaparsanız zaten bir saat sonra çizgi beliriyor..
eveeeett nolur bizim bebişleride getirsinler bana iki tane ısmarlayın lütfen ikiz istiyorum:))))

Amin inşallah bende bi ara ikiz istiyodum arkadaşın biri Allah sana altız verir inşallah dedi :22:

olabilir ben ablamın 2 hamileliğinide rüyamda görmüştüm ilkinde hamileolduğunu hissetmiştim sen bu ay boşuna test yapma bidahaki ay hamile kalıcaksın dedim öylede oldu sonra rüyamda sürekli hep oğlu olduğunu görüyodum benden başka herkez kız diyodu ekşi yiyo diye oğlu oldu ikinciyi istemiyodu 1 sene önceden rüyamda görmeye başladım ablamın sarı saçlı kızı vardı her rüyamda görüşümde bana kızıyodu ondan sonra eniştem istiyo diye bi tane daha yaptılar sarı saçlı kızı oldu :21:

ayneeennn valla bu kadar olur bende ablamı gördüüm hep malum oluyoduu:))))))))

yazıcam yazıcam daha geçen sene yazılmış testin topiğin birine ben yazıncada sorun olmaz herhalde Certain Ultra Erken Gebelik Testi

yazıcam yazıcam daha geçen sene yazılmış testin topiğin birine ben yazıncada sorun olmaz herhalde Certain Ultra Erken Gebelik Testi

kızlar bende geçen gün ezcanede bu testten gördüm. o sıra bi beklentim olmadğı için almadım. daha sonra aradım ama bu isimdekinden bulamadım. Fortel ultra hassas gebelik testinden aldım. Gerçi çok erken yapmışım, adet tarihinden 5 gün çnce yağın yazıyordu ben yinede yaptım tabiki :) elbette negatif çıktı.
sonra bu fortel hakkında yazılanlara baktım. kullananların memnun olmadığını okudum.
ama bu Certain'i hiç bilmiyorum acaba ondan mı alsak :)

kızlar bende geçen gün ezcanede bu testten gördüm. o sıra bi beklentim olmadğı için almadım. daha sonra aradım ama bu isimdekinden bulamadım. Fortel ultra hassas gebelik testinden aldım. Gerçi çok erken yapmışım, adet tarihinden 5 gün çnce yağın yazıyordu ben yinede yaptım tabiki :) elbette negatif çıktı.
sonra bu fortel hakkında yazılanlara baktım. kullananların memnun olmadığını okudum.

ben de certainden memnun olmayanları cok okudum canım erken gebelik testi de aynıdır heralde bence fortel daha güvenli diye biliyorum

valla bilmiyorum ama fiyatı gayet uygun 14.50

kızlar böyle bişey buldum ilk önce hamişler yapsın doğru çıkarsa bizde yapalım :66::66::66:

Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesiniz fakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava

Back