Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ay ben bişey mi kaçırdım tatlım hamilemisinnnnnn:) tebriklerrrr :) ayy çok sevindim ya ben nasıl kaçırdımbu detayı böyle...

aaa ayıp bana ..

kızım ne varsa eskilerde var doğrudur yani inanırım

yok kız nerde o güneşli günler biyerde buldum olduğu gibiyazdım buraya hem bak başta ne yazdım hamiş arkadaşlar denesin doğruysa bizde yapalım dedim

hadıya denemek lazım :) ben cuma gunu denıyım barı evde olucam ozmaan:)

ayyy eveeet doğru banada ananem yapmıştı bir hafta vardı adetime korunmuyorum dedim oda gel ben anlarım dedi gerçekten doğru çıktı
ondan sonra idrar testi yaptım on gün boyunca çıkmadı gittik kan testi verdikki vaaaarrr şok olduuumm:)))

ay gercektenmı bak sımdı daha cok merak ettım:)

valla aynen böyle bizlerde çok yaygın bu hemen yaparlar:))
ama dediğin gibi o bulut gibi olan şey yukarıda olacak

nasıl yukarda cıkaccak anlamadım ben kızlaarr yani idrarın yüzünde mi cıkacak? amaaaann günler cabuk geçse de ben de denesem meraklandımmm
hoşuma gitti bu yöntem tamamdır kızlar yapıyoruz bunu sırayla şimdi kimin regli yakın hemen yapsın burdan yazsın olur muuu hadii

hamiş değilken bardağin dibine çöküyo bulut. eğer hamişsen bulut yukarıda kalıyo idrarın üstüne çıkmıyor ortalıkta dolanıyor işte

cnm benım daha bır hafta var ama oda bır hafta kala yapmış cıkmış cuma gunu evdeyken bı denıyım bakalım:) yazarım sızede gelsın cuma bıran once tabı kırmızıları gormessem:)

hamiş değilken bardağin dibine çöküyo bulut. eğer hamişsen bulut yukarıda kalıyo idrarın üstüne çıkmıyor ortalıkta dolanıyor işte

kıs bulut derken sabah ılk ıdrarını yapınca beyaz tortu oluyo omu baska bışıymı?

cnm benım daha bır hafta var ama oda bır hafta kala yapmış cıkmış cuma gunu evdeyken bı denıyım bakalım:) yazarım sızede gelsın cuma bıran once tabı kırmızıları gormessem:)

inşallah kırmızılar bu sefer gelmez yolunu kessinler:)))))
cam bardak olacak kızlar ona dikkat edin bi tane ayırın hergün yapın
biraz dinlensin siz 2.3 dk oyalanın sonra oynatmadan ışığa veya güneşe bakın
harikasııınn BERKERİM iii hatırlattın

şimdi ben martın 7 sinde doktora gittim 4 aydır bebek istiyorz ama olmadı neyse doktor yumurta tembelliğim olduğunu söyleyip klomen verdi ve 1 hafta sonra tekkrar gel dedi martın 15 inde tekrar gitttim bi tane yumurtamın olduğunu söyledi ve çatlama iğnesi verdi ve 17 isibde vurulmamı söyledi sonrasında 4 gün ilişki dedi onlarıda dediği gibi uyguladım ve benm adetimden sadece bi gün geçti nisan 5 de adet olmam gerekiyodu dün kan testi yaptım sonucu az önce öğrendim malesefki negatifmiş sizce geç döllenme vs. yada erkeknmi yapmış oldum yoksa olsa çıkarmıydı ??? he bide meraktan adeetime 2 gün kala idrar testi yaptım oda negatif (

diye bir konu açmıştım kızlar adet olmadım hala altı gün geçti ve bugün kahverengi bi akıntı gibi bişe geldi 1-2 damla kadar sizce adetmi olcam yoksa bu yerleşme kanaması olabilirmii ???

canım öncelikle umarım çalışmların boşuna değildir ve minnoşun seninledir
Valla bana sorarsan yerleşme kanaması gibi.. sonra gelen bişey varmı ? bi izle bakalım ...
adet kanamasına dönecekmi ( inşallah dönmeyecektir)

hayırlısı olsun :)

öncelikle hoşgeldin
bu konuda benim pek bilgim yok aslında ama belki de testi erken yapmışsındır.. doktoruna tekrar git bence ya da yeni bi test yap bugun varsa artık cıkar herhalde..
yerleşme kanaması bat geçtikten sonra geliyor mu bilmiyorum hiç duymadım da başka sakıncalı bi durum olmasın sakın biran önce test yaptır.
umarım melegin seninledir dana tutunmuştur
tutunsunlar ve hiiiçç bırakmasınlar bizi inşallah idrar testin varsa hemen yap istersen ? bize de haber verirsen memnun oluruz hem bu durumda olanlar olursa biz de bilgilenmiş oluruz..

öncelikle hoşgeldin
bu konuda benim pek bilgim yok aslında ama belki de testi erken yapmışsındır.. doktoruna tekrar git bence ya da yeni bi test yap bugun varsa artık cıkar herhalde..
yerleşme kanaması bat geçtikten sonra geliyor mu bilmiyorum hiç duymadım da başka sakıncalı bi durum olmasın sakın biran önce test yaptır.
umarım melegin seninledir dana tutunmuştur
tutunsunlar ve hiiiçç bırakmasınlar bizi inşallah idrar testin varsa hemen yap istersen ? bize de haber verirsen memnun oluruz hem bu durumda olanlar olursa biz de bilgilenmiş oluruz..

kızlar yeni bişey buldummm
karbonatla yapılan bi test varmış evde yapılan idrarını temiz kuru bi kaba yapıp içine biraz karbonat döküyormusun kabarırsa köpük köpük olursa hamiş oluyormusuz
yok kabarmaz dibine çökerse hamiş degil
sekerkız bunu yapsana sen biii bidiko sen de yap bi de hatinn vardı o da yapsın nerdee ki

kesınlıkle denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…