Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

aynene ya benimde öyle işte.. doknamıorum inanılmaz acıyo ayy heyecanlandımm :)
ya ayıptır söylemesi sütyenimi çıkarırken bile çok acıyo...

ayy kalbimmmmm

aynene ya benimde öyle işte.. doknamıorum inanılmaz acıyo ayy heyecanlandımm :)
ya ayıptır söylemesi sütyenimi çıkarırken bile çok acıyo...

ayy kalbimmmmm

ağır ve ani hareketlerden kaçın ilaç kullanmamaya calıs belirtilerin hamile oldugunu gösteriyo sen heyecanlandırmak istemiyorum ama en iyisi kan testi git kan testi yaptır degilsende hiç üzülme inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın (bence hamilesin ama )
belirtilerimiz birebir

bak söylemeyi unuttum kasık agrıları cok oluyodu ara ara kasık agrısı adet gibi her agrı girdiginde aha şimdi kan geldi diyodum ortada bişey yok tabi bide gaz sancısı oluyodu bende

yaaaaa bunlarda oluyo bana... yanlız acayip heyecan yaptım.. ama bişey daha sorucam sana , mesela hesaplıyorum eğer bebişko varsa şuanda 3 haftalık olmuş olması lazım.. bu kadar erken miydi belirtilerin peki..

yaaaaa bunlarda oluyo bana... yanlız acayip heyecan yaptım.. ama bişey daha sorucam sana , mesela hesaplıyorum eğer bebişko varsa şuanda 3 haftalık olmuş olması lazım.. bu kadar erken miydi belirtilerin peki..

ben 26-28 gunde bi hasta oluyodum bu belirtiler bende 3. haftada baslada hastan olacagıma yordum dorduncu haftada şimdi hasta oluyorum dedim test yaptım negatifti zaten ama beşinci haftada bu belirtilerin hepsi cok yogun gözüktü en önemlisi yani 4. hafta ve 5. haftadaki belirtiler

ben kendi topigime dönüyorum kızlar Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inş =))

slm arkadaşler ben başka bi topikte arkadaşın gönderdigi tesbihi okudum dilegim tuttu ve su an dagıtmak istiyorum ilgilenenler olursa bana adres yazsın ucretsiz gönderebilirim

slm arkadaşler ben başka bi topikte arkadaşın gönderdigi tesbihi okudum dilegim tuttu ve su an dagıtmak istiyorum ilgilenenler olursa bana adres yazsın ucretsiz gönderebilirim

merhaba şimdi mesajınızı gördüm..banada bilgi verebilirmisiniz tesbih hakkında

tesbihim herbir tanesine 3 fatiha bi elhem okuyup sonra yasin süresinin ilk sayfasını okuyup dilegini dileyip kibleye dogru asıyorsun dilegin gerçekleşince 41 tane tesbih dagıtıyorsun gebe kalmak içim diledim okudum ay gebe kaldı o düşük olunca dagıtamadım şimdi yine gebeyim ve cok saglıklı inşallah böylede giderşimdi dagıtmak istiyorum isteyenlere göndere bilirim

ben istiyorum canım..Dünya dua üzerine..özelden adresimi göndericem bakarmısın
bu arada hamişliğinde hayırlı olsun Allah sağ salim kucağını doldursun inşallah.Darısı benim ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah...

Son düzenleme:
haklısın ve ben inanarak okudum hem cıkar birşey yok bu sayede allahı anmış kitabını acıp okumaya ve okunmasına vesile oluyorsun adresi yaz gönderirim canım banada bu siteden bu şekilde geldi tesbih 15 tane falan kaldı elimde

SENİN KIZIN OLCAK BAK GÖR.. BİDİKO DEMİŞTİ DERSİN...

harbiimisin nan
gel bi öpim
ayy bi hamiş olup olmadıgımı anlayaydım.

tatlım bat gecmiş ben olsam hemen kan verirdimm :)) koşş koşşşEki Görüntüle 387872

canım adete 10-12 gün kala yaptırmıştım negatifti.2di yani...
adetim gecikince tekrar yapmadım.
adetimi beklerken eşimin dün aldıgı hassas testi yaptım akşam bişi çıkmadı.
sabah baktıgımda 2.çizgi vardı.
ama ilk 10 dk dan sonra bakmadım.
hadi dedim olsaydı ilk 5 dk da çıkardı.
amaçıkan çizgiçoook açıkpembe.
zeminin renginin açılması lazımdı görebilmek için.
kan yarın veririm inşallah...

bak söylemeyi unuttum kasık agrıları cok oluyodu ara ara kasık agrısı adet gibi her agrı girdiginde aha şimdi kan geldi diyodum ortada bişey yok tabi bide gaz sancısı oluyodu bende

bende de kasıklarımda agrı ve sürekli ahanda adetoldum durumu var.
gaz da aynen.
belirsiz belirsiz kafayı yeme arefesindeyim...,

tubiloshhcum yarın git bi kan ver canım ya.. bu böyle olmayacak :)
bak neler duyuyoruz bazen kanda bile çıkmıyomuş bu minik mercimekler:)

olduda çıkmazsa sakın ha söktürücü falan içiyim deme tamam mııı ???

canım arkadaşlık isteği gönderdim özelden atabilirsin sanırım sana sayı lazım bende varım banada gönderr..:)))))

selam kızlar ben geldimmm
kocamla uyuduk biraz agrılarım vardı biliyorsunuz..
sekerkız nere kayboldun canımm karbonatı yapmısın digerini de yapmısın sanırım
inşallah dogrudur canım sonucta ne varsa eskiler de var dimi
tesbih meselesini anlamadım ben biraz acıklar mısınız kara?
tesbih mi gönderiyorsunuz? ne gönderiyorsunuz ?

dilek tesbihi göndercen canım isteyenlere bende dilegim için okudum dilegim kabul oldu şimdi dilegi olan arkadaşlarında okuması için göndere bilirim özelden yazarsan ben adrese göndere bilirim

canım bi arkadaş yinebu sitede tesbih dagıtmişti bende aldım ve dilegim kabul oldu gebekaldım bende tesbih dagıtcam isteyen arkadaşlara dilegim kabul oldugu için tesbihi alıyorsun her birtanesine 3 fatiha bi elhem okuyup sonra yasim süresinin ilk sayfasını okuyup kıbleye dogru asıyorsun dilegin gercekleşirsebenim gibi 41 adet dagıtıyorsun isteyen olursa postayla gönderebilirim adresi azelden iletirsiniz

kızlarr merhaba nasılsınız ya ben anca girebildim malum öğrenci olunca anca geldim eve:S ya benim yapmam icin cok erken degilmi daha bat a 12 gün var olumsuz cıkarsa üzülürüm ilaca baslarım sonra :):)

kızlarr merhaba nasılsınız ya ben anca girebildim malum öğrenci olunca anca geldim eve:S ya benim yapmam icin cok erken degilmi daha bat a 12 gün var olumsuz cıkarsa üzülürüm ilaca baslarım sonra :):)

kopmayın hemen....ben hıkayemı anlattım bırkac sayfa once...pat dıye olur falan ılaca baslamayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…