seni heyecanlandırmak istemiyorum ama kesinlikle öyle gögüslerime dokunamıyodum bezeler vardı heryerinde adet oliyimde rahatliyim diyodum bebek beklemiyodum cünkü test yaptım tek cizgi inanmadım ama vardı bi gariplik insan kendini bilmezmi eşime sarılırken aman gögüslerime degmesin cok acıyo diyodum ileriki günlerde gögüslerimin agrısından uyuyamadıgımı bilirim
aynene ya benimde öyle işte.. doknamıorum inanılmaz acıyo ayy heyecanlandımm :)
ya ayıptır söylemesi sütyenimi çıkarırken bile çok acıyo...
ayy kalbimmmmm
bak söylemeyi unuttum kasık agrıları cok oluyodu ara ara kasık agrısı adet gibi her agrı girdiginde aha şimdi kan geldi diyodum ortada bişey yok tabi bide gaz sancısı oluyodu bende
yaaaaa bunlarda oluyo bana... yanlız acayip heyecan yaptım.. ama bişey daha sorucam sana , mesela hesaplıyorum eğer bebişko varsa şuanda 3 haftalık olmuş olması lazım.. bu kadar erken miydi belirtilerin peki..
ben kendi topigime dönüyorum kızlar Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inş =))
slm arkadaşler ben başka bi topikte arkadaşın gönderdigi tesbihi okudum dilegim tuttu ve su an dagıtmak istiyorum ilgilenenler olursa bana adres yazsın ucretsiz gönderebilirim
tesbihim herbir tanesine 3 fatiha bi elhem okuyup sonra yasin süresinin ilk sayfasını okuyup dilegini dileyip kibleye dogru asıyorsun dilegin gerçekleşince 41 tane tesbih dagıtıyorsun gebe kalmak içim diledim okudum ay gebe kaldı o düşük olunca dagıtamadım şimdi yine gebeyim ve cok saglıklı inşallah böylede giderşimdi dagıtmak istiyorum isteyenlere göndere bilirim
SENİN KIZIN OLCAK BAK GÖR.. BİDİKO DEMİŞTİ DERSİN...
tatlım bat gecmiş ben olsam hemen kan verirdimm :)) koşş koşşşEki Görüntüle 387872
bak söylemeyi unuttum kasık agrıları cok oluyodu ara ara kasık agrısı adet gibi her agrı girdiginde aha şimdi kan geldi diyodum ortada bişey yok tabi bide gaz sancısı oluyodu bende
slm arkadaşler ben başka bi topikte arkadaşın gönderdigi tesbihi okudum dilegim tuttu ve su an dagıtmak istiyorum ilgilenenler olursa bana adres yazsın ucretsiz gönderebilirim
selam kızlar ben geldimmm
kocamla uyuduk biraz agrılarım vardı biliyorsunuz..
sekerkız nere kayboldun canımm karbonatı yapmısın digerini de yapmısın sanırım
inşallah dogrudur canım sonucta ne varsa eskiler de var dimi
tesbih meselesini anlamadım ben biraz acıklar mısınız kara?
tesbih mi gönderiyorsunuz? ne gönderiyorsunuz ?
kızlar yeni bişey buldummm
karbonatla yapılan bi test varmış evde yapılan idrarını temiz kuru bi kaba yapıp içine biraz karbonat döküyormusun kabarırsa köpük köpük olursa hamiş oluyormusuz
yok kabarmaz dibine çökerse hamiş degil
sekerkız bunu yapsana sen biii bidiko sen de yap bi de hatinn vardı o da yapsın nerdee ki
kızlarr merhaba nasılsınız ya ben anca girebildim malum öğrenci olunca anca geldim eve:S ya benim yapmam icin cok erken degilmi daha bat a 12 gün var olumsuz cıkarsa üzülürüm ilaca baslarım sonra :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?