hamişleeeerr tablolarınızı koyun yahuuu hamiş takvimi varya ondan :) anlayalım hamilerimizi degil mi
evet bencede katılıyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamişleeeerr tablolarınızı koyun yahuuu hamiş takvimi varya ondan :) anlayalım hamilerimizi degil mi
olur inşallah canını sıkma moral stres çok önemliymiş bunu anladım
evliliğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim herşeyin hayırlısını veriyo bizim için ama anlayana tabi:)))
rabbim bi yastıkta bebişlerinizle ,torunlarınızla hatta torunlarınızın torunları ile kocatsınn inşalllaaahhh:))))
bana da herkes gec git diyor ben de bilemedim napcagimi ama bende cumartesiden sonra giderim ins.
aslında biraz geç gitmek daha iyi hemde kalp atışlarını da duyarsınız inşallah
geçiktirme canım ya ne olur ne olmaz ilk aylar sık sık görünmen lazım
inşllh hayırlı haberler alırsın:)
ha bide hergün meryem suresinin ilk sayfasını okumaya gayret et
amin canm tesekkr sk sk gorunmek iyi deil diyor herkes ama bu haftadan sonra gidcem ins...
ama ben o tabloyu nasil yapcagimi bilmiyorum kii:/
ama ben o tabloyu nasil yapcagimi bilmiyorum kii:/
yok canım o dilden dile dolaşan bi yalan olmuş artık yok öyle bişey
hem senin folik asit içmen gerekiyor kullanıyomusun?
evet canim 2 ay onceden baslamistim bile :)) aaaaa herkes beni kandiriyorr ozaman saf mi gorduler beni :)))))))
bu linkte nasıl yapmanız gerektiği yazıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
kizlar ordan olmuyor ya ((
kıslar yardım edın kafayı yıyecem tuvalete gırdım kabızım soylemesı ayıp cok zorlanmıştım.aradan bır saat sonra tekrar gırdıgımde adet olmusum hayatta bukadar erken olmazdım ne oluyo kıslar
kıslar yardım edın kafayı yıyecem tuvalete gırdım kabızım soylemesı ayıp cok zorlanmıştım.aradan bır saat sonra tekrar gırdıgımde adet olmusum hayatta bukadar erken olmazdım ne oluyo kıslar