• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

olur inşallah canını sıkma moral stres çok önemliymiş bunu anladım
evliliğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim herşeyin hayırlısını veriyo bizim için ama anlayana tabi:)))
rabbim bi yastıkta bebişlerinizle ,torunlarınızla hatta torunlarınızın torunları ile kocatsınn inşalllaaahhh:))))

evet stres çokönemli stersten adetgünü geçipte sonradan adet olunca insan çok kötü oluyo
teşekkür ederim
amin inşallah hepimizi :40:

bana da herkes gec git diyor ben de bilemedim napcagimi ama bende cumartesiden sonra giderim ins.

geçiktirme canım ya ne olur ne olmaz ilk aylar sık sık görünmen lazım
inşllh hayırlı haberler alırsın:)
ha bide hergün meryem suresinin ilk sayfasını okumaya gayret et

geçiktirme canım ya ne olur ne olmaz ilk aylar sık sık görünmen lazım
inşllh hayırlı haberler alırsın:)
ha bide hergün meryem suresinin ilk sayfasını okumaya gayret et

amin canm tesekkr sk sk gorunmek iyi deil diyor herkes ama bu haftadan sonra gidcem ins...

ama ben o tabloyu nasil yapcagimi bilmiyorum kii:/

yukarda anasayfanın altında araçlar yazıyo ona tıklayınca hamilelik takvimi var ordan yapılıyordur sanırsam bi bak bakalım oraya hadi cok seviyorum o takvimi ben :16::16:
sen yap peşinden inşallah sırayla biz de yapabilirizzz AMİİİNNN :16::16::16:

evet canim 2 ay onceden baslamistim bile :)) aaaaa herkes beni kandiriyorr ozaman saf mi gorduler beni :)))))))

hıımm ii ozaman bence git belki vitamin falan verir boşa verilecek durumda değilsin
alttan baktırmadığın sürece ultrasonun hiç bir zararı yok
hatta doktoruma ben çok merak ediorum demiştim oda 3 günde bir gel demişti vallamı dedim o da gülerek valla dedi :)
bende senin gibi ama zararı varmış dedim kim uyduruyo onlarıı yahu dedi:)

[video=youtube;2xmdZHtpHdA]http://www.youtube.com/watch?v=2xmdZHtpHdA[/video]

kızlar mucizeye bakıınn yaaa tüylerim diken diken oldu biz de yaşayabliriz inşallah en kısa zamanda bu duyguyu muhteşem bişeyy
Rabbim dualarımızı geri cevirmeee noluurrr :43:

kıslar yardım edın kafayı yıyecem tuvalete gırdım kabızım soylemesı ayıp cok zorlanmıştım.aradan bır saat sonra tekrar gırdıgımde adet olmusum hayatta bukadar erken olmazdım ne oluyo kıslar

kıslar yardım edın kafayı yıyecem tuvalete gırdım kabızım soylemesı ayıp cok zorlanmıştım.aradan bır saat sonra tekrar gırdıgımde adet olmusum hayatta bukadar erken olmazdım ne oluyo kıslar

canım senin bat 19 u değil miydi lekelenme olabilir mi acaba..

kanama cok mu canım yoksa lekelenmemi sadece? kabızsan ondan gelmiş olabilir mi arkadan yani? ona bi dikkat et belki ordandır hemen telaşlanma dur bakyım

Back