• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

çok teşekkür ederim kızlarr...hayırlı olsun tekrar yenı sayfamız:)))

canım benım bat yok))) ben hamıleyım galıba çunku ılk kan degerım 215 ıkı gun sonrakı 775 olmuştu ama hala doktora gıtmedım..cumartesı gıdıcem nasıpse..bende heyecanla beklıyorum..

bılıorumm canım benn nasılsn nasıl gıdıo annelık:34:

çok teşekkür ederim kızlarr...hayırlı olsun tekrar yenı sayfamız:)))

canım benım bat yok))) ben hamıleyım galıba çunku ılk kan degerım 215 ıkı gun sonrakı 775 olmuştu ama hala doktora gıtmedım..cumartesı gıdıcem nasıpse..bende heyecanla beklıyorum..

ne bekliyorsun kız o zaman gitsene yaaaa :16::16::16: tablo koysana demet hamilelik tablosu koyuyalar ya ondan

su an hiç bişe hissedemiyorum ağrılarımdan başka:))) belimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo göğüslerimde patlıcak gibi zaten büyüktü iyice balon oldular:))))

olsunn anesıı bebiş için herseyy sende yat uzan agrılarn gecer inss annesii

cok geçmiş olsunnn canım yaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla bebegini göndersin...
biraz ara mı vereceksin yoksa calışmaya devam mı?
bi de eger kürtaj olduysan düşük sebebiyle daha cabuk oluyor diye duydum benim yengem de de öyle oldu kürtajdan sonra cabuk hamile kaldı

amin canım inşallah bi önceki düşüğümden sonra çok ara verdim 1 sene olmadı
eşim asker de zaten bakalım biraz toparlanıyım bir ay sonra çalışmalara devam:)

su an hiç bişe hissedemiyorum ağrılarımdan başka:))) belimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo göğüslerimde patlıcak gibi zaten büyüktü iyice balon oldular:))))

bak şimdi sen bunu yazdın ya ben bi umutlandım.. aynen bende de bi ağrı bi ağrı iyimi değil mi bilmiyorum... :37:

ne bekliyorsun kız o zaman gitsene yaaaa :16::16::16: tablo koysana demet hamilelik tablosu koyuyalar ya ondan

bende istiyorum ama ancak cumartesi gidebilirim gıtmek ıstedığım doktor bı persembe bıde cumartesı gunlerı ordaymış. cumartesi makul benım için esımle beraber gıderız dıye dusunduk ılk kontrol olacak ya bızımkıde heyecanlı o da olsun ıstıyorum yanımda:)))

Back