• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

en az 3 ay korunman lazım çünkü düşük olduğu zaman parça kalmasın diye kürtajda yapılıyo kürtaj sırasında rahim ağzında açılma oluyo ve 1 ay sonra tekrar hamile kalırsan rahim ağzı açık olduğundan dolayı tekrar düşük yapma ihtimali çok yüksek inşallah bi dahaki gebeliğin sağlıklı olur

amim amin inşallah normal anestezi vermediler alt tarafa ağrı kesici verip enjektör ile temizlendi parzartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek dr:)

amim amin inşallah normal anestezi vermediler alt tarafa ağrı kesici verip enjektör ile temizlendi parzartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek dr:)

valla bende 8 haftlalıkken gelişemediği için hemde kanamam çok olduğundan kürtaj olmuştum doktor en az 3 ay korunman gerek demişti benimde uyuşturarak enjektörle olmuştu ve ben azar azar tam 40 gün adet olmuştum

Son düzenleme:
:))) bencede kalmasinlar yaaa yok ben daha gitmedim doktora cnm bu hafta gecsin oyle gidiyim diyorum sence daha once mi gitmeliyim???

..bılmıyorum kı canım aslında etraftan bana geec gıt bıse olmas dıyolar kesenı gorursun dıye hep ama bılemıyorum ki..bende cumartesı gıtcmeyı dusunuyorum çokta gec kalmaya gerek yok bence

valla bende 8 haftlalıkken gelişemediği için hemde kanamam çok olduğundan kürtaj olmuştum doktor en az 3 ay korunman gerek demişti benimde uyuşturarak enjektörle olmuştu ve ben azar azar tam 40 gün adet olmuştum

geçmiş olsun canım
benimde kanama ile başladı zaten 10 gün geçti az az kanama geliyor
şimdi bebiş varmı?
zaten kocişte yok nerde bulucamda bebiş yapıcaz:)))
ister istemez bekliycem yani:)

geçmiş olsun canım
şimdi bebiş varmı?

çok geçmişolsun kızlar.. rabbım bı daha yasatmaz ınsallah..

geçmiş olsun canım
şimdi bebiş varmı?

3 sene önce olmuştum kürtajı zaten kürtajdan 1 ay sonra boşandım şimdi 9 aylık evliyim bi ara 2 ay denemiştik olmamıştı şimdi tekrar başladık

..bılmıyorum kı canım aslında etraftan bana geec gıt bıse olmas dıyolar kesenı gorursun dıye hep ama bılemıyorum ki..bende cumartesı gıtcmeyı dusunuyorum çokta gec kalmaya gerek yok bence

bana da herkes gec git diyor ben de bilemedim napcagimi ama bende cumartesiden sonra giderim ins.

kızlar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum benım agrılar basladı accık uzanayım kendıme geleyım..

bol muhabbetler hepinize....

bende istiyorum ama ancak cumartesi gidebilirim gıtmek ıstedığım doktor bı persembe bıde cumartesı gunlerı ordaymış. cumartesi makul benım için esımle beraber gıderız dıye dusunduk ılk kontrol olacak ya bızımkıde heyecanlı o da olsun ıstıyorum yanımda:)))

hamişleeeerr tablolarınızı koyun yahuuu hamiş takvimi varya ondan :) anlayalım hamilerimizi degil mi :16::16::16:

3 sene önce olmuştum kürtajı zaten kürtajdan 1 ay sonra boşandım şimdi 9 aylık evliyim bi ara 2 ay denemiştik olmamıştı şimdi tekrar başladık

olur inşallah canını sıkma moral stres çok önemliymiş bunu anladım
evliliğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim herşeyin hayırlısını veriyo bizim için ama anlayana tabi:)))
rabbim bi yastıkta bebişlerinizle ,torunlarınızla hatta torunlarınızın torunları ile kocatsınn inşalllaaahhh:))))

Back