• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazmışın canım yaa :)
içim hoplayıverdi bir oğlu olup da 2.kızı olsun isteyen biri olarak :)
bu arada kaç günün var ?

ya tubiloşcum, benm bat 18 nisan ama bnm 5 gündür inanılmaz bel ağrısı, kasık ağrısı , kasıklarda batma ve göğüslerimde ağrı var. Normalde bu yaşıma kadar adetten en fazla 2 gün önce bunlar olur ertesi günde adet olurdum.. şimdi bu kadar kısa sürede adet olmam imkansız..

o yüzden bi heyecan var içimde :)
Not : Teyzeme de bu bilgileri kendi kadın doktoru vermiş :34:

bence hiç erken değil adet olman gereken gün bile yapsan çıkıyo ablam 2 hamileliğinde de adetinin ilk günü test yaptı ikisinde de hemen çıktı iki çizgide inşallah hamilesindir

inşallah canım ağzın bal yesin senin :D bakalım eve gittiğim gibi test yapıcam inşallah ümitlerim kırılmaz yine:ssz:

ben ilk evliliğimde adetimden 2 gün sonra yapmıştım öğlenden sonra testi yaptığım gibi ilk ikinci çizgi sonra ilk çizgi çıktı hani testi yapınca kontrol bölgesinde kırmızı bişey geçiyo ya o geçerken ikinci çizgi çıktı sonra peşine ilki çıktı teste bakakalmıştım

ya tubiloşcum, benm bat 18 nisan ama bnm 5 gündür inanılmaz bel ağrısı, kasık ağrısı , kasıklarda batma ve göğüslerimde ağrı var. Normalde bu yaşıma kadar adetten en fazla 2 gün önce bunlar olur ertesi günde adet olurdum.. şimdi bu kadar kısa sürede adet olmam imkansız..

o yüzden bi heyecan var içimde :)
Not : Teyzeme de bu bilgileri kendi kadın doktoru vermiş :34:

canım o zaman 9 günün kalmış oluyır dimi?
eger belirtilerin herzamankinden farklıysa senbilirsin amatestte çıkmayabilirbence.
kanda baktırabilirsin. ama bence bii 3-4 gün daha beklesen dahaiyi olmazmı?
ben oğlumda 6 gün kala öğrenmiştim.
normal testte çıkmıştı...
İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR CANIM :16:

ayyyyyy doktor demiş bi de haaa :52:
hakkımızda hayırlısı :)

inşallah canım yaaaaaa eve giderken test alıyım o zamn ben de sabahm yapıyım yoksa gittiğim gibi yapsamda çıkarmı acaba?
:51:

yok yok sabahı beklemen gerekmiyor canım.
gününgeçmiş zaten.
idrarını 4 saat tut yeterli:)
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM :49:

Bundan iki ay önce kasık agrisi şikayetti ile doktora gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi yarısıni kullandım sadece şimdi de enfeksiyon hamileliğe engel diye duydum o fitilin kalanı kullanmak istiyorum ama eğer su an hamileysem çocuğa da zarar verebilir iki arada kaldım

Bundan iki ay önce kasık agrisi şikayetti ile doktora gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi yarısıni kullandım sadece şimdi de enfeksiyon hamileliğe engel diye duydum o fitilin kalanı kullanmak istiyorum ama eğer su an hamileysem çocuğa da zarar verebilir iki arada kaldım

fitilin hepsini kullanman gerekiyodu yarısını önce yarısını sonra kullanırsan bi anlamı kalmaz tekrar doktora git duruma göre ilaç verir

canım o zaman 9 günün kalmış oluyır dimi?
eger belirtilerin herzamankinden farklıysa senbilirsin amatestte çıkmayabilirbence.
kanda baktırabilirsin. ama bence bii 3-4 gün daha beklesen dahaiyi olmazmı?
ben oğlumda 6 gün kala öğrenmiştim.
normal testte çıkmıştı...
İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR CANIM :16:

ayyyyyy doktor demiş bi de haaa :52:
hakkımızda hayırlısı :)

ya tabiki beklemek en mantıklısı ama insan biran önce öğrensin istiyor :)
ayyy bide benimleyse yerim onu bennn :)
:1:

ya bişey dicem ama bu üstüne görme falan bişeyler diyorlar ya hamileysende üstüne görüyosan adetsen hamile degilsin demektir teste gerek yok demişsinzya anladım ben bu hanilelik olayını :s

Back