Gebeliğe Hazırlık Hamile olupta ovulasyon testi çift çizgi olmayan oldu mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim geçmedi geçen ay 14 Şubat'ta oldum ama ovulasyonu adet bitimi yakaladım 18 inde reglm bitti 20 sinde lh pikti ve 21 de kesin catlamisti,oyuzden biraz erken bekledim adeti ama gelmedi
Yumurtlamadan 14 gün sonra illaki adet olacak diye bir şey yok. Çünkü olmuyor baktım baya araştırdım. Adete 4 gün kala bile yumurtlayip gebe kalan var. Adetinizin geçmesini bekleyin kizlar. Bazısında geç döllenme vs oluyor 10 günlük gecikmeden sonra gebelik belli olanda oluyor adet gününe 1 hafta kala öğrenende .

Kizlar benimde bu ay ilk ovulasyon takibim. Benim testimide yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210311_123103.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 199
Ben 1.bck senedir düzenli olarak ovulasyon yapıyorum,piki gördükten sonra adetim 15 günü hiç geçmedi,ama bu sefer bask bişe oldu demekki bekliyeyim

Sen yaptırdın mı kan testi. Bende beklemek taraftarıyım ya yarın kan verecektim ama pazartesiyi beklicem
Yok ben daha bu ay ilk ovulasyon takibimi yapıyorum yukarıdaki test benim bugün koyulaştı daha bakalım. Adetimin 14. Günü bugün ve test koyulaştı. Beklemek en iyisi negatif çıktıkça moralin bozulur. Garanti olsun ben ilk gebeliğimde 10-12 gün bekledim test dahil yapmadım sonra gidip kanda baktırdım.

Kizlar benimde bu ay ilk ovulasyon takibim. Benim testimide yorumlar mısınız
Ben kağıt testlerden hiç kullanmadım ama koyulaşmış canım bugünü değerlendir. Yarın daha koyu olursa onu da değerlendir. Yarın silinirse günün bugün olabilir. Çatlama olacak mı bakalım

Bir buçuk senedir deniyorsun ama gebelik oluşmadı mı canım
11 senelik evliyim ben,2016 da tüp bebekle bir oğlum oldu coksukur,ama normal yolla hiç gebe kalmadım pko var,esimdede varikosel vardı ameliyat oldu,ovulasyon testiyle 1.5 sene önce tanıştım her ay kullanıyorum ama hiç gebelik oluşmadı...insan ümit ediyor iste

Anladım canım. İnşallah olur Allah büyüktür sen umudunu kaybetme. Benimde bir oğlum var 9 yaşına girecek Nisan'da. Artık 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay bende başladım teste bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Kizlar merhaba.ben de 57 gundur adet olmuyorum.6 aydir cocuk dusunuyorum ve 5 aydir ovulasyon testi yapiyorum ilk defa bu ay 45.ve 46.gun piki yakaladım yani 1 ve 2 martta pik oldu 3 martda catladi. Ben iyice psikopata bagladigimdan catlamadan itibaren 9.gunden beri erken gebelik normal gebelik yapiyorum hicbirsey cikmiyor bugun 11.gunum yine birsey yok. 4veya 5 gundur ara ara gelen kasık ağrılarım var iki gun de bas agrim oldu normal vücut ısım normale gore cok az yuksek çıkıyor.negatifi gormekten bıktım gidip hastaneye kan vermek istemiyorum cunku daha yumurtlama gordugumde onceden yumurtlama oldu diye kan verdim cunku asiri akintim vardi ovulasyon da tekrar pik gosterince hamilemiyim diye kan verdim iki kere yine husran megerse yeni yumurtlama oluyormus.pco hastasiyim ben. Ben artik gebelik degilde yumurtamin kistlestigini düşünüyorum cunku adet olmadim hos 14 gun diyorlar gebelik icin de 17.gun yap diyorlar erken davranmis olabilirim ama yok umitlenmek istemiyorum artik.ovulasyon testini de yapiyorum o da aşırı silik degil ama koyu da degil her gun ayni koyulukta olunca dedim hamile degilsin artik kendine bunu alıştır diyorum.uzuluyorum acikcasi yazilanlari okuyunca merak ettim hamile olan var mi diye

Merhaba,

benim 2 gün öncesinde pil olmuştu

Merhaba benimde 12 sinde bitti adetim yani 2 gun once dunden beri uzayan akintim var kasiklarda atma ve sizida var ama goguslerde sislik yok acaba yumurtlama olabilirmi birde adet bittimi gelen o kahverengi de o uzayan akıntıya karışıyor aklimda deli sorular

Adet bitimi ovulasyon olabilir,elinizde lh testi varsa yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…