- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi portakalkek
-
Yumurtlamadan 14 gün sonra illaki adet olacak diye bir şey yok. Çünkü olmuyor baktım baya araştırdım. Adete 4 gün kala bile yumurtlayip gebe kalan var. Adetinizin geçmesini bekleyin kizlar. Bazısında geç döllenme vs oluyor 10 günlük gecikmeden sonra gebelik belli olanda oluyor adet gününe 1 hafta kala öğrenende .Adetim geçmedi geçen ay 14 Şubat'ta oldum ama ovulasyonu adet bitimi yakaladım 18 inde reglm bitti 20 sinde lh pikti ve 21 de kesin catlamisti,oyuzden biraz erken bekledim adeti ama gelmedi
Kanda baktırdın mı canımBende seninle aynı durumdayım. 20 sinde pikti ve hala regl olmadım. 3. Gün bugün gecikmemin pozitif test göremiyorum
Hayır bekliyorum daha. Evdeki Testler negatif. İlk kez gecikiyorum bende.Kanda baktırdın mı canım
Canım kanda baktır yada bekle biraz daha biliyorum beklemek zor ama mecburuz. İnşallah vardır hayırlı haberler verHayır bekliyorum daha. Evdeki Testler negatif. İlk kez gecikiyorum bende.
Regl tarihi ne zamanKoca bir negatif
Ben 1.bck senedir düzenli olarak ovulasyon yapıyorum,piki gördükten sonra adetim 15 günü hiç geçmedi,ama bu sefer bask bişe oldu demekki bekliyeyimYumurtlamadan 14 gün sonra illaki adet olacak diye bir şey yok. Çünkü olmuyor baktım baya araştırdım. Adete 4 gün kala bile yumurtlayip gebe kalan var. Adetinizin geçmesini bekleyin kizlar. Bazısında geç döllenme vs oluyor 10 günlük gecikmeden sonra gebelik belli olanda oluyor adet gününe 1 hafta kala öğrenende .
14 MartRegl tarihi ne zaman
Bir buçuk senedir deniyorsun ama gebelik oluşmadı mı canımBen 1.bck senedir düzenli olarak ovulasyon yapıyorum,piki gördükten sonra adetim 15 günü hiç geçmedi,ama bu sefer bask bişe oldu demekki bekliyeyim
. Bende beklemek taraftarıyım ya yarın kan verecektim ama pazartesiyi beklicemCanım kanda baktır yada bekle biraz daha biliyorum beklemek zor ama mecburuz. İnşallah vardır hayırlı haberler ver
Yok ben daha bu ay ilk ovulasyon takibimi yapıyorum yukarıdaki test benim bugün koyulaştı daha bakalım. Adetimin 14. Günü bugün ve test koyulaştı. Beklemek en iyisi negatif çıktıkça moralin bozulur. Garanti olsun ben ilk gebeliğimde 10-12 gün bekledim test dahil yapmadım sonra gidip kanda baktırdım.Sen yaptırdın mı kan testi. Bende beklemek taraftarıyım ya yarın kan verecektim ama pazartesiyi beklicem
Ben kağıt testlerden hiç kullanmadım ama koyulaşmış canım bugünü değerlendir. Yarın daha koyu olursa onu da değerlendir. Yarın silinirse günün bugün olabilir. Çatlama olacak mı bakalımKizlar benimde bu ay ilk ovulasyon takibim. Benim testimide yorumlar mısınız
Tamam canım çok sağolBen kağıt testlerden hiç kullanmadım ama koyulaşmış canım bugünü değerlendir. Yarın daha koyu olursa onu da değerlendir. Yarın silinirse günün bugün olabilir. Çatlama olacak mı bakalım
11 senelik evliyim ben,2016 da tüp bebekle bir oğlum oldu coksukur,ama normal yolla hiç gebe kalmadım pko var,esimdede varikosel vardı ameliyat oldu,ovulasyon testiyle 1.5 sene önce tanıştım her ay kullanıyorum ama hiç gebelik oluşmadı...insan ümit ediyor isteBir buçuk senedir deniyorsun ama gebelik oluşmadı mı canım
Anladım canım. İnşallah olur Allah büyüktür sen umudunu kaybetme. Benimde bir oğlum var 9 yaşına girecek Nisan'da. Artık 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay bende başladım teste bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.11 senelik evliyim ben,2016 da tüp bebekle bir oğlum oldu coksukur,ama normal yolla hiç gebe kalmadım pko var,esimdede varikosel vardı ameliyat oldu,ovulasyon testiyle 1.5 sene önce tanıştım her ay kullanıyorum ama hiç gebelik oluşmadı...insan ümit ediyor iste
Merhaba,Merhaba, hamileliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış. Bazılarında da ovulasyon testi pozitif fakat hamile değillermiş. Hamile olupta hamileliğini öğrenmeden bir kaç gün öncesinde ovulasyon testi negatif çıkan var mı ? Y
Merhaba benimde 12 sinde bitti adetim yani 2 gun once dunden beri uzayan akintim var kasiklarda atma ve sizida var ama goguslerde sislik yok acaba yumurtlama olabilirmi birde adet bittimi gelen o kahverengi de o uzayan akıntıya karışıyor aklimda deli sorularAslında en son adet tarihim 14 Şubat,ama ben lh testinde hemen adet bitimi yumurtlama gördüm,18 inde reglm bitti 20 si akşami tesadüfen yumurtlamayı yakaladım kopkoyu iki cizgiydi ertesi gün siliklesti ve değerlendirdik,o hesaba göre 5martta adet olurum diye tahmin ettim yani yumurtlamadan en geç 15 gün sonra adet olunmasi lazım,ama olmadı,dünde lh silik çıkınca ümidi kestim 14 martı bekleyeceğim olmazsam ozaman test yapacagim ama nasıl sabrediyorum bilemessin catlicam meraktan
Adet bitimi ovulasyon olabilir,elinizde lh testi varsa yapınMerhaba benimde 12 sinde bitti adetim yani 2 gun once dunden beri uzayan akintim var kasiklarda atma ve sizida var ama goguslerde sislik yok acaba yumurtlama olabilirmi birde adet bittimi gelen o kahverengi de o uzayan akıntıya karışıyor aklimda deli sorular
Yok canim bugün bide hafta olmadi yarinn alir yaparim cok saolAdet bitimi ovulasyon olabilir,elinizde lh testi varsa yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?