- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Ben ilk hamileliğimde denemiştim elimde kalan ovü testlerini yapmıştım. Adet geçtikten sonra pik oldu bende. Herkeste aynı olmuyor ama çok öncesinde de olan var benim silikti gebeliğimi öğrendiğimdeMerhaba, hamileliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış. Bazılarında da ovulasyon testi pozitif fakat hamile değillermiş. Hamile olupta hamileliğini öğrenmeden bir kaç gün öncesinde ovulasyon testi negatif çıkan var mı ? Y
Teşekkür ederim cevabınız içinBen ilk hamileliğimde denemiştim elimde kalan ovü testlerini yapmıştım. Adet geçtikten sonra pik oldu bende. Herkeste aynı olmuyor ama çok öncesinde de olan var benim silikti gebeliğimi öğrendiğimde
Bende o durumdayım şuan,20 Şubat'ta ovulasyonda pik gördüm ve ertesi çatladı siliklesti,14 15 gün sonra adet olunmasi gerekiyor yani 5martta ama olmadım,lh ile gebelik öğrenenler varmış diye bende yaptım bugün ama silik ikinci çizgi aynı koyulukta felan değil, bekliyorum bakalım supheliyimMerhaba, hamileliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış. Bazılarında da ovulasyon testi pozitif fakat hamile değillermiş. Hamile olupta hamileliğini öğrenmeden bir kaç gün öncesinde ovulasyon testi negatif çıkan var mı ? Y
Canım regllerin düzenliyse ve 5 inde geleceğine eminsen 3 gündür gecikmişsin istersen kan ver. Yada evde idrar testi yap. Lh gebeykende silik çıkabiliyormuş dediler bana. Benimde yarın regl günüm. Umudum yok benim ama bakalımBende o durumdayım şuan,20 Şubat'ta ovulasyonda pik gördüm ve ertesi çatladı siliklesti,14 15 gün sonra adet olunmasi gerekiyor yani 5martta ama olmadım,lh ile gebelik öğrenenler varmış diye bende yaptım bugün ama silik ikinci çizgi aynı koyulukta felan değil, bekliyorum bakalım supheliyim
Aslında en son adet tarihim 14 Şubat,ama ben lh testinde hemen adet bitimi yumurtlama gördüm,18 inde reglm bitti 20 si akşami tesadüfen yumurtlamayı yakaladım kopkoyu iki cizgiydi ertesi gün siliklesti ve değerlendirdik,o hesaba göre 5martta adet olurum diye tahmin ettim yani yumurtlamadan en geç 15 gün sonra adet olunmasi lazım,ama olmadı,dünde lh silik çıkınca ümidi kestim 14 martı bekleyeceğim olmazsam ozaman test yapacagim ama nasıl sabrediyorum bilemessin catlicam meraktanCanım regllerin düzenliyse ve 5 inde geleceğine eminsen 3 gündür gecikmişsin istersen kan ver. Yada evde idrar testi yap. Lh gebeykende silik çıkabiliyormuş dediler bana. Benimde yarın regl günüm. Umudum yok benim ama bakalım
Seni çok iyi anlıyorumAslında en son adet tarihim 14 Şubat,ama ben lh testinde hemen adet bitimi yumurtlama gördüm,18 inde reglm bitti 20 si akşami tesadüfen yumurtlamayı yakaladım kopkoyu iki cizgiydi ertesi gün siliklesti ve değerlendirdik,o hesaba göre 5martta adet olurum diye tahmin ettim yani yumurtlamadan en geç 15 gün sonra adet olunmasi lazım,ama olmadı,dünde lh silik çıkınca ümidi kestim 14 martı bekleyeceğim olmazsam ozaman test yapacagim ama nasıl sabrediyorum bilemessin catlicam meraktan
Benim bugun adet günüm. Henüz gelen giden yokBende ilk lh testi ile öğrendim. Yumurtlama gününden tam 1 hafta sonra acayip silik bi çizgi vardı. Adet günü yaptığımda yumuurtlama günü gibi kopkoyuydu. O ay klomen kullanmıştım. Acaba dedim başka yumurtalar da mı büyüdü. Daha sonra gebelik testi yaptım pozitifti
Nezaman gördünüz yumurtlamayıSeni çok iyi anlıyorumaynı ben gibisin. Bende çatlıyorum. Yumurtlama günümden sonra zaman geçmedi resmen bana. Bugun regl günüm ama henüz olmadım akşama doğruda umarım gelmez. Ama cidden hiç umudum yok sürekli negatif gördüğüm için kendimi ona hazırladım yani benimde LH silik çıkıyordu nasip bakalım
Bugun tam 14 gün oldu. Bugun regl günüm. Olmadım ama akşama kadar belki olurum bilmiyorum. Dün normal test yaptım negatifti. Erken gebelik yapsam mı diyr düşündüm sonra adetim geçikirse yaparım dedim negatif görünce cok üzülüyorum cunküNezaman gördünüz yumurtlamayı
Yani 22 şubatta yumurtladım 23 şubatta çatladıNezaman gördünüz yumurtlamayı
Yaa 3 gün var aramızda,insallah vardir,benim şuan gecikmenin 4.gunu,tam 5martta kasiklarim agirmaya başladı Ogün karnım ağırdı heh tamam regl geliyor dedim gelmedi,karın ağrım geçti ama kasiklarim zonkluyor hala,sizin bir şikayetiniz varmiYani 22 şubatta yumurtladım 23 şubatta çatladı
Canım test yap bence sen. Ben olsam coktan yapmıstım 3 gün gecikseYaa 3 gün var aramızda,insallah vardir,benim şuan gecikmenin 4.gunu,tam 5martta kasiklarim agirmaya başladı Ogün karnım ağırdı heh tamam regl geliyor dedim gelmedi,karın ağrım geçti ama kasiklarim zonkluyor hala,sizin bir şikayetiniz varmi
Canım test yap bence sen. Ben olsam coktan yapmıstım 3 gün geciksebenimde kasıklarım ağrıyor ve akıntım var ama bugun adet günüm ona bağladım olabilirim diye düşünüyorum
Negatif görmekten okdar biktimki busefer sabredecegim,regl gelmezse 14 Mart'ta test yapacagim,sizde burdan haber ederseniz sevinirim,Allah gönlünüze göre versinCanım test yap bence sen. Ben olsam coktan yapmıstım 3 gün geciksebenimde kasıklarım ağrıyor ve akıntım var ama bugun adet günüm ona bağladım olabilirim diye düşünüyorum.
Sorma bende cok üzülüyorum o negatifleri gördükçe. Bekliyorum eğer bugun regli olmazsam test ypacağım haber veririmNegatif görmekten okdar biktimki busefer sabredecegim,regl gelmezse 14 Mart'ta test yapacagim,sizde burdan haber ederseniz sevinirim,Allah gönlünüze göre versin
İnşallah,ovulasyon takip ettinizmi bu ayBenimde adet tarihim 14 mart insallah hepimizin vardir insallahh
Sizden bir gün sonra yumurtlamışım. Benim regli günüm bugün. Sizin sonuç ne oldu regl oldunuz mu?İnşallah,ovulasyon takip ettinizmi bu ay
Evet ettim ilk denemem. 28 nde yumurtlama gordum. Ama temmuzda ameliyat oldum dis gebelik tek tupluyum. Sag tupum yok ve sag tarafim agridi yumurtlama gununde umudum pek yokİnşallah,ovulasyon takip ettinizmi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?