Gebeliğe Hazırlık Hamile olupta ovulasyon testi çift çizgi olmayan oldu mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok onu sonradan gördüm ben ya. Aklımda ovulasyon testi hiç yoktu tesadüf bir sayfa gördüm Emel abla ondan aldım .
Benim gécen yıl düşükle sonuçlanan hamileliğin olmuştu. Üstüne adet olmuştum be tesadüf kan testiyle öğrenmiştim inanamayıp bide test yapmıştım adetimden 9 gün geçmesine rağmen çok silikti. Yani demek istediğim bazılarının testte dahagec çıkıyo

Ben ilk gebeliğimde hiç test bile yapmadım. Gidip kanda baktırdım gecikmeden sonra. Şimdi bekliyorum yine gecikme devam ederse ona göre davranırım. Bana güven vermiyor bu testler açıkçası.

Kizlar bunlar testlerim ben bugün 14.gün hala seffaf uzayan akintim var normalmi sizce 11.gün pikti 12.günde ve 12.gün aksam catlamaya basladi bugün 14.gün ama hala devam ediyo seffaf akintim böyle bisi hic yasamadim sizdede varmi ? Test dün siliklestigi icin devam etmiyorum

Eklentiler

• 20210407_133521.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 61
Ben hamile olduğumu ovülasyon ile öğrendim . Adet günü iki çizgi eşitti bugün adetimin 3. Günü olması gerekiyordu şuan test böyle

Eklentiler

• 2A968E86-0371-4428-9F5B-77F8581AE096.jpeg
    175,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…