• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olupta ovulasyon testi çift çizgi olmayan oldu mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210310_114422.jpg
    IMG_20210310_114422.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 169
Bu teste göre yumurtlama olmamış henüz. Tabi daha öncesinde diğer çizgiyi koyu görüp değerlendirdiniz mi bilmiyorum. Ama bu testin böyle çıkması normal. Sadece yumurtlama günlerinde iki çizgide net kırmızı olmalı. Onun dışındaki günlerde hep silik bir çizgi çıkar. Çünkü lh hormonu zaten vücudumuzda bulunur.

Bu teste göre yumurtlama olmamış henüz. Tabi daha öncesinde diğer çizgiyi koyu görüp değerlendirdiniz mi bilmiyorum. Ama bu testin böyle çıkması normal. Sadece yumurtlama günlerinde iki çizgide net kırmızı olmalı. Onun dışındaki günlerde hep silik bir çizgi çıkar. Çünkü lh hormonu zaten vücudumuzda bulunur.
Ben en iyisi bugün erken gebelik testi yapayım olmicak böyle, teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Gebelik testi görevi gördüğü konusunda net bir şey yok diye biliyorum. Görüyorsa bile yumurtlama günü gibi her iki çizgide koyu olmalı sanırım

Canim ben 20 Şubat'ta ovulasyon gördüm pik idi sabahına çatladı siliklesti,üstünden 19 gün geçti adet olmadım,bu attığım resim bugüne ait öylesine yaptım lh ile gebelik öğrenenler varmış diye denedim ama bende yok heralde,genelde yumurtlama pikinden 14 15 gün sonra adet olurdum

Canim ben 20 Şubat'ta ovulasyon gördüm pik idi sabahına çatladı siliklesti,üstünden 19 gün geçti adet olmadım,bu attığım resim bugüne ait öylesine yaptım lh ile gebelik öğrenenler varmış diye denedim ama bende yok heralde,genelde yumurtlama pikinden 14 15 gün sonra adet olurdum

Emin olduğum bir ovulasyonun üstünden 19 gün geçti ve nasıl hala adet olmadım şaşkınlık içerisindeyim,her ay bilmediğim birşey çıkıyor karşıma erken gebelik negatif. 🙄🙄

Adetim geçmedi geçen ay 14 Şubat'ta oldum ama ovulasyonu adet bitimi yakaladım 18 inde reglm bitti 20 sinde lh pikti ve 21 de kesin catlamisti,oyuzden biraz erken bekledim adeti ama gelmedi
Bende seninle aynı durumdayım. 20 sinde pikti ve hala regl olmadım. 3. Gün bugün gecikmemin pozitif test göremiyorum

Back