- Konu Sahibi portakalkek
Ne zaman yapacaksınböyle bilinmezlikte zor oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yapacaksınböyle bilinmezlikte zor oluyo
İnşallahhÜzülme canım, Rabbim en doğru zamanda nasip edecek emin ol
Uygulamadan değilde siteden girmeniz gerekiyor sanırım. Cevapla dedikten sonra dosya ekle yazıyor ordan ekleyebilirsinEn son yaptığım lh i buraya atmaya çalıştım ama yapamadım nasıl oluyor
Uygulamadan değilde siteden girmeniz gerekiyor sanırım. Cevapla dedikten sonra dosya ekle yazıyor ordan ekleyebilirsin
Uygulamadan değilde siteden girmeniz gerekiyor sanırım. Cevapla dedikten sonra dosya ekle yazıyor ordan ekleyebilirsin
Benimde böyleydi regle 5 gün varkenOldu galiba,sizinde böylemi çıkıyordu lh
Ben en iyisi bugün erken gebelik testi yapayım olmicak böyle, teşekkür ederim hakkınızı helal edin.Benimde böyleydi regle 5 gün varken
Helal olsun canım ne yaptık ki. Hayırlı haberlerini bekliyorumBen en iyisi bugün erken gebelik testi yapayım olmicak böyle, teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Bu teste göre yumurtlama olmamış henüz. Tabi daha öncesinde diğer çizgiyi koyu görüp değerlendirdiniz mi bilmiyorum. Ama bu testin böyle çıkması normal. Sadece yumurtlama günlerinde iki çizgide net kırmızı olmalı. Onun dışındaki günlerde hep silik bir çizgi çıkar. Çünkü lh hormonu zaten vücudumuzda bulunur.
Gebelik testi görevi gördüğü konusunda net bir şey yok diye biliyorum. Görüyorsa bile yumurtlama günü gibi her iki çizgide koyu olmalı sanırımBen en iyisi bugün erken gebelik testi yapayım olmicak böyle, teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Canim ben 20 Şubat'ta ovulasyon gördüm pik idi sabahına çatladı siliklesti,üstünden 19 gün geçti adet olmadım,bu attığım resim bugüne ait öylesine yaptım lh ile gebelik öğrenenler varmış diye denedim ama bende yok heralde,genelde yumurtlama pikinden 14 15 gün sonra adet olurdumBu teste göre yumurtlama olmamış henüz. Tabi daha öncesinde diğer çizgiyi koyu görüp değerlendirdiniz mi bilmiyorum. Ama bu testin böyle çıkması normal. Sadece yumurtlama günlerinde iki çizgide net kırmızı olmalı. Onun dışındaki günlerde hep silik bir çizgi çıkar. Çünkü lh hormonu zaten vücudumuzda bulunur.
Canim ben 20 Şubat'ta ovulasyon gördüm pik idi sabahına çatladı siliklesti,üstünden 19 gün geçti adet olmadım,bu attığım resim bugüne ait öylesine yaptım lh ile gebelik öğrenenler varmış diye denedim ama bende yok heralde,genelde yumurtlama pikinden 14 15 gün sonra adet olurdum
Anladım canım. Gebelik olduğu zaman hep pozitif gösteriyor diyenler olmuş onu görmüştüm nette.yani yumurtlama var gibi sürekli 2 çizgide koyu oluyormuş eğer gebelik varsa Ama tabi bir garantisi yok. En iyisi gebelik testi yapman yada kanda baktırmak.
Adet günün geçti mi canımEmin olduğum bir ovulasyonun üstünden 19 gün geçti ve nasıl hala adet olmadım şaşkınlık içerisindeyim,her ay bilmediğim birşey çıkıyor karşıma erken gebelik negatif.![]()
Adetim geçmedi geçen ay 14 Şubat'ta oldum ama ovulasyonu adet bitimi yakaladım 18 inde reglm bitti 20 sinde lh pikti ve 21 de kesin catlamisti,oyuzden biraz erken bekledim adeti ama gelmediAdet günün geçti mi canım
Bende seninle aynı durumdayım. 20 sinde pikti ve hala regl olmadım. 3. Gün bugün gecikmemin pozitif test göremiyorumAdetim geçmedi geçen ay 14 Şubat'ta oldum ama ovulasyonu adet bitimi yakaladım 18 inde reglm bitti 20 sinde lh pikti ve 21 de kesin catlamisti,oyuzden biraz erken bekledim adeti ama gelmedi