- Konu Sahibi portakalkek
-
Regl olmadım yumurtlamadan sonra bugün 18.gunumSizden bir gün sonra yumurtlamışım. Benim regli günüm bugün. Sizin sonuç ne oldu regl oldunuz mu?
Allah'tan ümit kesilmez ben senelerdir deniyorum,Allah gönlünüze göre versinEvet ettim ilk denemem. 28 nde yumurtlama gordum. Ama temmuzda ameliyat oldum dis gebelik tek tupluyum. Sag tupum yok ve sag tarafim agridi yumurtlama gununde umudum pek yok
Yumurtlamadan beri 16. Günüm bugün. İdrara geçmeme ihtimali var mı ?Regl olmadım yumurtlamadan sonra bugün 18.gunum
Catlamayi 21 Şubat'ta mi gördünüz kesin olarakYumurtlamadan beri 16. Günüm bugün. İdrara geçmeme ihtimali var mı ?
Piki görünce çatlamaya bakmadım. Bi umutsuz denemeydi bu ay. Yani boşvermişliğe girmiştim. Pik c den çok daha koyuydu muhtemelen yarısı gün çatlamıştır. 21 şubat pik günüCatlamayi 21 Şubat'ta mi gördünüz kesin olarak
Anladım,peki bugün lh yada HCG yapmayı denediniz mi,dün bugün adet gününüz çünkü hesaba gorePiki görünce çatlamaya bakmadım. Bi umutsuz denemeydi bu ay. Yani boşvermişliğe girmiştim. Pik c den çok daha koyuydu muhtemelen yarısı gün çatlamıştır. 21 şubat pik günü
11.gun siz çok erken öğrenmişsiniz maşallah Allah bağışlasın.Ben 19 martta yumurtlama olmuştu. Ovülasyona devam ettim.30 martta tekrar çift koyu çizgi yakaladım. Erken gebelik testim vardı yaptım hamileymişim. Bende adet düzensizliği vardı belki ondan erken öğrendim
Adet günüm bugün canım 28 günde bir oluyorum. Pik günüm hep 12. Gün oluyor.12. günden sonra sayarsak 16. Günümde regli oluyorum. Son bi haftadır gebelik testi yaptım hep negatif. Dün de yapmıştım. Günü günüme regli olurken bugün olmayınca kafam karıştıAnladım,peki bugün lh yada HCG yapmayı denediniz mi,dün bugün adet gününüz çünkü hesaba gore
Adet günüm bugün canım 28 günde bir oluyorum. Pik günüm hep 12. Gün oluyor.12. günden sonra sayarsak 16. Günümde regli oluyorum. Son bi haftadır gebelik testi yaptım hep negatif. Dün de yapmıştım. Günü günüme regli olurken bugün olmayınca kafam karıştı
Test yaptınız mıSorma bende cok üzülüyorum o negatifleri gördükçe. Bekliyorum eğer bugun regli olmazsam test ypacağım haber veririmallahım hepimizin gönlüne göre versin
Hayır canım yarın sabah ilk idrar ile yapmayı düşünüyorum :)Test yaptınız mı
Regl oldum canımTest yaptınız mı
İnşallah vardırHayır canım yarın sabah ilk idrar ile yapmayı düşünüyorum :)
Yaaaa .. hakkımızda hayırlısı olsun vakti var demekRegl oldum canım
Demekki canım. Kafamdan cıkaracağım artık bu şekilde yıpratıyor beniİnşallah vardır
Yaaaa .. hakkımızda hayırlısı olsun vakti var demek
Ne zaman yapacaksınBende sabah tekrar lh yaptım gerçekten silik sipsilik yani gebelik olsa günden güne hicmi koyulasmaz,oyuzden bende ümidi kestim,yok muhtemelen ama neden olmuyorum bilmiyorum düşünmekten başım agirdi
Üzülme canım, Rabbim en doğru zamanda nasip edecek emin olDemekki canım. Kafamdan cıkaracağım artık bu şekilde yıpratıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?