Hamile olmak istiyorum...

Kaç aydır korunmasız ilişki var ? gerekli muayene testler yapıldı mı ?yapıldıysa hersey normalse; 3 cocuk annesı olarak yazıyorum : alıp bebegı rahmine koyamayacagına göre akısına bırakmaktan başka çaren yok. kader diye bişey var . her nasip vaktini bekler .

yani siz ne yazıdıgnızın farkında mısın. çocugu olan anneleri başta empati yoksunu olarak adlandıran sizsiniz. haklısınız kadının kadına yaptıgını kımse yapmıyor. o cumleyı yazmadan da yardım ısteyebılırsınız .

sen dua diye beddua edip duruyosun ya . bir sakin ol .

Bence siz bu konuda hassas olduğunuz için normalde güleceğiniz şeylere şu an sinirlenebiliyorsunuz. Kimse size burada kötü bir niyetle yaklaşmadı tabiki de kadın olarak sizi herkesten çok burada çocuğu olanlar anlar. Sizin çocuk isteyipte burada herhangi bir üyeye cevaben tek vasfı çocuk yapmak derseniz bu hoş olmaz. Bence kafanızı bir müddet başka şeylerle meşgul edin sırası gelince Allah en güzelini nasip edecektir size

Teşekkür ederim Allah hepimizin işini rast götürsün huzur mutluluk versin bence konu kapanmışken insanlara hakaret edip tekrar açmayalım sanırım cezada almıştınız tekrar bu olmasın sizin için diye bileceğim tek şey bence insanların okadar dediklerini önemsemeyin bence kendinizin gerçekten ne istediğini düşünün ve ona göre bir yol belirleyin çocuk konusunda insanlarida okadar kayda almayın gerek kötü yorumda bulunan gerek kendi çevrenizde her şey gönlünüzce olsun

2 doğmamış yeğeni anne karnında kaybeden biri olarak empati yapabilirim sanırım.
Stresinizi yok edip akışına bırakmadığınız sürece olmasını beklemeyin.
Herkesin imtihanı farklı nasibinizde ne zaman varsa o zaman gelecek size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…