• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak istiyorum...

Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım ❤️
Bak kardeşim ben de 14 aydır evliyim ve çocuğum olmadı. Hiç de korunmadım. Eşim de ben de istiyoruz. Eşim 'de sperm düşüklüğü çıktı. Biz de tedaviye karar verdik. 36 yaşındayım. Çevre ne demiş umrumuzda bile değil. Tedavi olacağız umrumuzda bile değil. Çünkü tedavi olmak zorundayiz. Normal yolla olmuyorsa bunu kabul etmek de zorundayız. Şunun bilincindeyiz. Allah nasip ederse olur. O nasip etmezse olmaz.

İnancıma göre ayet de diyor ki: Biz kimine kız evlat,kimine erkek,kimine hem kız hem erkek veririz. Kimine çocuk bagişlamayiz diyor. Eğer inancınız varsa O dilerse o oluyor. Haa tedavi ile olacaksa da tedavi göreceksiniz. İnsanların konuşması ile yol alınmaz. Evet kafaya takmak ya da stres her şeyi etkiliyor. Bu da bir gerçek.

İstemekle olsa idi herkes patır patır hamile kalırdı. Önce kendinize değer verin. Nasip ne zamansa o zaman olacaktır. Çevreyi kafaya takarsan ohooo.. Tek tavsiyem bu. Tevekkül et...

Yok canım boş teneke değilim kariyer yapıp tez yazdığım için sık sık giremiyorum 😂
Allah yolunuzu acik etsin, biz bos tenekeler boyleyiz, elimizde degil, halbuki siz okumus kadinlar oyle mi, empati yapabiliyor ama ovulasyon testi okuyamiyorsunuz.

Hep bizim cehaletimiz.

Şu da garip gerçekten yardım istedim manevi olarak zor durumdayım dedim insanlardan tavsiye bekledim örn: fazla kilon varsa ver havuç armut avokado yumurta protein/Akdeniz diyeti yap vs vs insanlar beni manevi olarak daha çok yıpratmaya çalışmış... Deprem bölgesindeyim ve yalnızım bu yalnızlık arkadaşsızlık değil bunu da yaşamayan bilmez.. karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var sonuçta empati yoksunu demekle hiç de hata yapmadığımı gördüm.. geç yazdığım için sevişmeye gitti yazan arkadaş senin yaptığın da ne yazık ki bı çocuk doğurmak işte

Allah yolunuzu acik etsin, biz bos tenekeler boyleyiz, elimizde degil, halbuki siz okumus kadinlar oyle mi, empati yapabiliyor ama ovulasyon testi okuyamiyorsunuz.

Hep bizim cehaletimiz.
Ne yazık ki cahilsin evet yardım isteyip manevi olarak yıpranmış birine sevişmeye gitti diyecek kadar... özür dilemek yerine bu çirkefliğe devam ettiğin için de... Allah büyük o gönlüne göre versin hayatını

Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım ❤️
Milletin baskısından onun bunun dedikodusundan dolayı çocuk yapılmaz. Siz ve eşiniz hazırsanız ve gerçekten anne baba olmayı istiyor bu psikolojiye hazırsanız çocuk sahibi olmak daha sağlıklı bir karar olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz soruyu düzgün sordunuz mu ki insanlardan düzgün cevaplar bekliyorsunuz? Hiç tanımadığınız insanlara küçümser gibi empati yoksunu demişsiniz.
Doğal olarak sizin o empati yoksunu dediğiniz tecrübeli anneler, hamileler gelip yazmıyor, öyle emrettiğiniz için.
Deprem bölgesinde olmakla konunun hiçbir ilgisi yok.

Üslup sorununuz var, ne kadar okumuş kariyer sahibi olmuş olsanızda faydalı olmamış bu konuda. Çocuğunuz olmuyorsa bunun çaresini doktor sunabilir size, diğer insanlarda teselli edebilir, sakin olmanız için telkinde bulunabilir, inançlı insanlar tevekkül edin vakti gelince olur diyebilirler.. Çocuklu insanları kıskandığınız için (kötü anlamda demiyorum) normal konuşmaları bile sizi rahatsız etmiş..

Doktor bi şeyiniz yok dediyse yemenize içmenize dikkat edin, kiloluysanız zayıflayın, spor yapın, zihninizi dağıtacak aktiviteler yapın puzzle gibi..

Şu da garip gerçekten yardım istedim manevi olarak zor durumdayım dedim insanlardan tavsiye bekledim örn: fazla kilon varsa ver havuç armut avokado yumurta protein/Akdeniz diyeti yap vs vs insanlar beni manevi olarak daha çok yıpratmaya çalışmış... Deprem bölgesindeyim ve yalnızım bu yalnızlık arkadaşsızlık değil bunu da yaşamayan bilmez.. karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var sonuçta empati yoksunu demekle hiç de hata yapmadığımı gördüm.. geç yazdığım için sevişmeye gitti yazan arkadaş senin yaptığın da ne yazık ki bı çocuk doğurmak işte
Milleti azarlamaya mi konu açtın sen buraya.terbiyesizlik yapıyorsun.kadın şaka yapmiş sadece.çocuğu olmayan herkes yas mı tutsun? Hayat devam ediyor.

Ne yazık ki cahilsin evet yardım isteyip manevi olarak yıpranmış birine sevişmeye gitti diyecek kadar... özür dilemek yerine bu çirkefliğe devam ettiğin için de... Allah büyük o gönlüne göre versin hayatını
Kimin ozuru hak edecegini bilecek hayat tecrubem var ki buradaki üyeler beni iyi bilirler, asla da gocunmam hata yapsam ozurdilerim.

Ama sizden ozurdilemiyorum, rahatsiz olduysaniz aglayarak gunlugunuze pardon tezinize yazabilirsiniz, onsoz olarak.

Çocuk isteyip neden çocuğu ile vurmaya çalışıyorsunuz milleti anlam veremedim? Yok 3 çocuğu olan akıl vermesin modu şimdide bu kadına tek yaptığın çocuk doğurmak diyorsunuz iyi misiniz?

Okuyan herkes kim cahil fark ediyor hiç merak etme sen. 👍

Bir çocuk doğurmak ha. Küçümsediğin şeyi bile yapamıyor olman çok üzücü senin için. Bence kalbinin ekmeğini yiyorsun sen.

Çocuk isteyip neden çocuğu ile vurmaya çalışıyorsunuz milleti anlam veremedim? Yok 3 çocuğu olan akıl vermesin modu şimdide bu kadına tek yaptığın çocuk doğurmak diyorsunuz iyi misiniz?
Bir şey acısı diyoruz biz bunlara. Kendi yapamıyor ya böyle değersizleştiriyor aklınca.🤣

Gittim tabi ki bir sıkıntı yok 3 sene olacak
Tüp bebek gibi yöntemleri deneyin o zaman. Demek ki doğal yollardan olmasını engelleyen bir şeyler var. Bu 3 çocukluların dediği gibi stres de olabilir başka şeyler de. 3 yıl normal değil, bence zaman kaybetmeyin. Yani kilo ver, şunu yap bunu yap denecekse bunları doktor demeli.

Bir şey acısı diyoruz biz bunlara. Kendi yapamıyor ya böyle değersizleştiriyor aklınca.🤣
5. Senem tüple gebeyim şuan hiç kimseye fesatlanmadım zamanı vardır dedim Allah isterse nasip ediyor işte hayret ettim ya çocuk istiyorum diyip milleti çocuğu ile vurmak nasıl bir şey yazık :KK43:

Hep bizim cehaletimiz.
Konu sahibinin yazdıkları hiç içaçıcı değil ama ben boş teneke değilim demek sizler boş tenekesiniz demek değil şimdi.sen hep buralardasin dememis ki.ben hiç üstüme alınmamıştım mesela.

5. Senem tüple gebeyim şuan hiç kimseye fesatlanmadım zamanı vardır dedim Allah isterse nasip ediyor işte hayret ettim ya çocuk istiyorum diyip milleti çocuğu ile vurmak nasıl bir şey yazık :KK43:
Kardeş en son fesat olacak insan benim yakın çevrem bilir beni tanimdan burda atıp tutuyorlar.. Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın.. ben burada sadece birkaç tavsiye istedim bazı arkadaşların dediği gibi belki üslubun yanlış oldu çünkü sürekli stres diyorlar yani stres olmadığımda bile olmadı kimseyi kırmak da istemedim.. arkadaşın "sevişmeye gitti" demesi beni sinirlendirdi çünkü hayattaki tek amacım çocuk değil kendi dertlerim varken bir taraftan topluma hizmet etmeye çalışıyorum... Yani bu edepsiz yorumu bile şaka yaptı diye görmeyen hala beni linçlemeye çalışan insanlara da acayip sinirlendim dolayısıyla şaka yapmak güzeldir ama karşıdakinin canı sikkinsa dalga geçer gibi şaka yapmak kötüdür... Annesi ölünce bir insana "anasını emmeye gitti" demek gibi.. belki üstte yazan arkadaşların dediği gibi kötü kalpliyimdir kalbimin ekmegini yiyorumdur benim sınavım budur... Bu kötü yorum yapanın sınavını da merak ediyorum Allah da sana sinavini verir.. bu arada yorum yapan abla kusura bakma sana yazmadım bu kadar yorumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 tavsiye verenlere de teşekkür ederim okudum mesajları sağ olun❤️🌸

Back