- 25 Mayıs 2020
- 84
- 49
- 38
- Konu Sahibi Kuzukulagi
Yok canım boş teneke değilim kariyer yapıp tez yazdığım için sık sık giremiyorumSevismeye gitti, donecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım boş teneke değilim kariyer yapıp tez yazdığım için sık sık giremiyorumSevismeye gitti, donecek.
Bak kardeşim ben de 14 aydır evliyim ve çocuğum olmadı. Hiç de korunmadım. Eşim de ben de istiyoruz. Eşim 'de sperm düşüklüğü çıktı. Biz de tedaviye karar verdik. 36 yaşındayım. Çevre ne demiş umrumuzda bile değil. Tedavi olacağız umrumuzda bile değil. Çünkü tedavi olmak zorundayiz. Normal yolla olmuyorsa bunu kabul etmek de zorundayız. Şunun bilincindeyiz. Allah nasip ederse olur. O nasip etmezse olmaz.Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Allah yolunuzu acik etsin, biz bos tenekeler boyleyiz, elimizde degil, halbuki siz okumus kadinlar oyle mi, empati yapabiliyor ama ovulasyon testi okuyamiyorsunuz.Yok canım boş teneke değilim kariyer yapıp tez yazdığım için sık sık giremiyorum
Örneğin ben; Ne yaşadıklarımı size anlatmadım. Feleğin çemberinden geçtim. Ama size yine tek tavsiyem TEVEKKÜL...karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var
Ne yazık ki cahilsin evet yardım isteyip manevi olarak yıpranmış birine sevişmeye gitti diyecek kadar... özür dilemek yerine bu çirkefliğe devam ettiğin için de... Allah büyük o gönlüne göre versin hayatınıAllah yolunuzu acik etsin, biz bos tenekeler boyleyiz, elimizde degil, halbuki siz okumus kadinlar oyle mi, empati yapabiliyor ama ovulasyon testi okuyamiyorsunuz.
Hep bizim cehaletimiz.
Milletin baskısından onun bunun dedikodusundan dolayı çocuk yapılmaz. Siz ve eşiniz hazırsanız ve gerçekten anne baba olmayı istiyor bu psikolojiye hazırsanız çocuk sahibi olmak daha sağlıklı bir karar olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Hmm gerçekten çok olmuş.Gittim tabi ki bir sıkıntı yok 3 sene olacak
Milleti azarlamaya mi konu açtın sen buraya.terbiyesizlik yapıyorsun.kadın şaka yapmiş sadece.çocuğu olmayan herkes yas mı tutsun? Hayat devam ediyor.Şu da garip gerçekten yardım istedim manevi olarak zor durumdayım dedim insanlardan tavsiye bekledim örn: fazla kilon varsa ver havuç armut avokado yumurta protein/Akdeniz diyeti yap vs vs insanlar beni manevi olarak daha çok yıpratmaya çalışmış... Deprem bölgesindeyim ve yalnızım bu yalnızlık arkadaşsızlık değil bunu da yaşamayan bilmez.. karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var sonuçta empati yoksunu demekle hiç de hata yapmadığımı gördüm.. geç yazdığım için sevişmeye gitti yazan arkadaş senin yaptığın da ne yazık ki bı çocuk doğurmak işte
Kimin ozuru hak edecegini bilecek hayat tecrubem var ki buradaki üyeler beni iyi bilirler, asla da gocunmam hata yapsam ozurdilerim.Ne yazık ki cahilsin evet yardım isteyip manevi olarak yıpranmış birine sevişmeye gitti diyecek kadar... özür dilemek yerine bu çirkefliğe devam ettiğin için de... Allah büyük o gönlüne göre versin hayatını
Çocuk isteyip neden çocuğu ile vurmaya çalışıyorsunuz milleti anlam veremedim? Yok 3 çocuğu olan akıl vermesin modu şimdide bu kadına tek yaptığın çocuk doğurmak diyorsunuz iyi misiniz?Şu da garip gerçekten yardım istedim manevi olarak zor durumdayım dedim insanlardan tavsiye bekledim örn: fazla kilon varsa ver havuç armut avokado yumurta protein/Akdeniz diyeti yap vs vs insanlar beni manevi olarak daha çok yıpratmaya çalışmış... Deprem bölgesindeyim ve yalnızım bu yalnızlık arkadaşsızlık değil bunu da yaşamayan bilmez.. karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var sonuçta empati yoksunu demekle hiç de hata yapmadığımı gördüm.. geç yazdığım için sevişmeye gitti yazan arkadaş senin yaptığın da ne yazık ki bı çocuk doğurmak işte
Okuyan herkes kim cahil fark ediyor hiç merak etme sen.Ne yazık ki cahilsin evet yardım isteyip manevi olarak yıpranmış birine sevişmeye gitti diyecek kadar... özür dilemek yerine bu çirkefliğe devam ettiğin için de... Allah büyük o gönlüne göre versin hayatını
Bir çocuk doğurmak ha. Küçümsediğin şeyi bile yapamıyor olman çok üzücü senin için. Bence kalbinin ekmeğini yiyorsun sen.Şu da garip gerçekten yardım istedim manevi olarak zor durumdayım dedim insanlardan tavsiye bekledim örn: fazla kilon varsa ver havuç armut avokado yumurta protein/Akdeniz diyeti yap vs vs insanlar beni manevi olarak daha çok yıpratmaya çalışmış... Deprem bölgesindeyim ve yalnızım bu yalnızlık arkadaşsızlık değil bunu da yaşamayan bilmez.. karşıdakinin ne yaşadığını bilmiyorsunuz buraya yazılmayan bir sürü şey var sonuçta empati yoksunu demekle hiç de hata yapmadığımı gördüm.. geç yazdığım için sevişmeye gitti yazan arkadaş senin yaptığın da ne yazık ki bı çocuk doğurmak işte
Bir şey acısı diyoruz biz bunlara. Kendi yapamıyor ya böyle değersizleştiriyor aklınca.Çocuk isteyip neden çocuğu ile vurmaya çalışıyorsunuz milleti anlam veremedim? Yok 3 çocuğu olan akıl vermesin modu şimdide bu kadına tek yaptığın çocuk doğurmak diyorsunuz iyi misiniz?
Tüp bebek gibi yöntemleri deneyin o zaman. Demek ki doğal yollardan olmasını engelleyen bir şeyler var. Bu 3 çocukluların dediği gibi stres de olabilir başka şeyler de. 3 yıl normal değil, bence zaman kaybetmeyin. Yani kilo ver, şunu yap bunu yap denecekse bunları doktor demeli.Gittim tabi ki bir sıkıntı yok 3 sene olacak
5. Senem tüple gebeyim şuan hiç kimseye fesatlanmadım zamanı vardır dedim Allah isterse nasip ediyor işte hayret ettim ya çocuk istiyorum diyip milleti çocuğu ile vurmak nasıl bir şey yazıkBir şey acısı diyoruz biz bunlara. Kendi yapamıyor ya böyle değersizleştiriyor aklınca.
Konu sahibinin yazdıkları hiç içaçıcı değil ama ben boş teneke değilim demek sizler boş tenekesiniz demek değil şimdi.sen hep buralardasin dememis ki.ben hiç üstüme alınmamıştım mesela.Allah yolunuzu acik etsin, biz bos tenekeler boyleyiz, elimizde degil, halbuki siz okumus kadinlar oyle mi, empati yapabiliyor ama ovulasyon testi okuyamiyorsunuz.
Hep bizim cehaletimiz.
Kardeş en son fesat olacak insan benim yakın çevrem bilir beni tanimdan burda atıp tutuyorlar.. Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın.. ben burada sadece birkaç tavsiye istedim bazı arkadaşların dediği gibi belki üslubun yanlış oldu çünkü sürekli stres diyorlar yani stres olmadığımda bile olmadı kimseyi kırmak da istemedim.. arkadaşın "sevişmeye gitti" demesi beni sinirlendirdi çünkü hayattaki tek amacım çocuk değil kendi dertlerim varken bir taraftan topluma hizmet etmeye çalışıyorum... Yani bu edepsiz yorumu bile şaka yaptı diye görmeyen hala beni linçlemeye çalışan insanlara da acayip sinirlendim dolayısıyla şaka yapmak güzeldir ama karşıdakinin canı sikkinsa dalga geçer gibi şaka yapmak kötüdür... Annesi ölünce bir insana "anasını emmeye gitti" demek gibi.. belki üstte yazan arkadaşların dediği gibi kötü kalpliyimdir kalbimin ekmegini yiyorumdur benim sınavım budur... Bu kötü yorum yapanın sınavını da merak ediyorum Allah da sana sinavini verir.. bu arada yorum yapan abla kusura bakma sana yazmadım bu kadar yorumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tavsiye verenlere de teşekkür ederim okudum mesajları sağ olun5. Senem tüple gebeyim şuan hiç kimseye fesatlanmadım zamanı vardır dedim Allah isterse nasip ediyor işte hayret ettim ya çocuk istiyorum diyip milleti çocuğu ile vurmak nasıl bir şey yazık