Hamile Olmak İstiyorum :((((

üzülmeyin inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim ben 4 yıl sonra anca kalabildim çok iyi anliyorum seni beklemek çok zor aklınızdan çıkarabilseniz keşke cok iyi olurdu..

İnşaAllah canım Allah razı olsun... keşke ama benimde bayağı oldu evleneli artık yuvamda çocuk sesleri duymak istiyorum aile olmak istiyorum... Beni anlarsın :)

: )bebekten baska bir sey dusunmeme sebebin bu olabilir o zaman.
Yinede biraz hobi edinebilirsen psikolojik olarak kendini sartlandirmazsan cok daha kolay hamile kalacaksindir.
Ins.allah hayirlisiyla saglikla gonlun gore verir

Yinede biraz hobi edinebilirsen psikolojik olarak kendini sartlandirmazsan cok daha kolay hamile kalacaksindir.

Amin canım inşaAllah..

Ya bu son zamanlarda böyle ama sencede normal değil mi 6. Yıla gireceğiz :) az çok uğraşlarım var canım kitap okuyorum, ney üflüyorum, kokulutaş yapıyorum seviyorum böyle uğraşları ama yaş ilerliyo zaman akıp gidiyo çaresinede bakmak lazım :))

Reactions: H M

Yani aslında eşlerimiz sabah işe gidiyo akşam eve geliyo... akşamdan akşama görüyoruz diyebiliriz... insan yanına bide arkadaş arıyo akşama kadar sessiz pussuz evde :)) Babamız işte biz evde babamızı bekliyoruz genç kızlığımdan beri en çok hayal ettiğim tablo

Reactions: H M
Ben 25.yasimda anne oldum.cok cok erkendi benim icin.
Suan 33 yasim.yeni evlilik yeni bebek planlari vs.var.
Daha herseyi yasamis doymus gezmekten yorulmuş daha hazirim.
Yani yasin geçmiyor: )
Ama elbette esinle artik tamam biz ebeveyn olmaya haziriz zamandi geldi dediyseniz.zamanidir tabi ki.

: ))ay ya gercekten biyolojik saatin alarm veriyor fena sekilde senin.
Yumurtlama gunlerini vucut isini takip et.
Once 1 jinekologa gidip bebek istedigini soyle hatta sana takviye folik asit vs verecektir.

Ay canim ya hayal etmek ésini sevmek evinize nese istemek tabiki insan engel olamiyor birde kadin oldugumuz icin hormonlar bole calisiyor :)) guzel seyler yapiyormussun bende ugraslar edindim elimden geldigince mesguliyet sagliyorum kendime. En cok sevdigim sey doktora gitmemek ama mecbur kalmakts sinirimi bozuyor. :-D

: ))ay ya gercekten biyolojik saatin alarm veriyor fena sekilde senin.
Yumurtlama gunlerini vucut isini takip et.
Once 1 jinekologa gidip bebek istedigini soyle hatta sana takviye folik asit vs verecektir.

Canım eşimle bugun zaten aşılama için ilk görüşmemizi yaptık.. aşılama düşünüyoruz :) adet olmayı bekliyorum...

Benim zaten troidden son zamanlarda hobim haline gelmişti doktorlara gitmekde. Korkularım vardı acaba kötü bi hastalıkmı çıkıcak falan diyede onca doktora gittim kötü bişey olmadığını söylediler... kafam biraz daha rahat o açıdan...

Sağol canım ama bende tıkanıklık filan çıkmadı ki tüplerim açıkmış :/

V Veaskgittibizden canım ben de adet olmayı bekliyorum aşılama için gitcem..aynı anda başlıyoruz demek ki
Bide aynı anda hamile kalıyomuşuzz
Ayy ne süper oluuur

Ama kızlar ben sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum size de öyle oluyor mu???

Tlc kanalında “bebek geldi işler değişti” diye süper bi program var şuan kızlar izleyinn mutlaka
Size de tecrübe olur annelik için
Bebeklerinden önceki hayatları bebek olduktan sonra nasıl değiştiğini anlatan bebişleriyle vakit geçirirken mücadele eden anne babaları gösteriyo hemenşimdi açın

Bu kadar düşüp üzerine yoğunlaşmanız doğru değil. Kendinizi başka şeylere verin. Yazar Seda Diker'in bunla ilgili bir yazısı var. Ne zaman ki herşeyi oluruna bıraktım, bebek istemekten vazgeçtim, o zaman hamile kaldım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…