- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
-
üzülmeyin inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim ben 4 yıl sonra anca kalabildim çok iyi anliyorum seni beklemek çok zor aklınızdan çıkarabilseniz keşke cok iyi olurdu..
: )bebekten baska bir sey dusunmeme sebebin bu olabilir o zaman.Canım eşim çok yoğun çalışan birisi. Maalesef öyle seyahat işlerini yazdan yaza 10-15 gün kadar yapabiliyoruz ondada memlekete gidiyoruz. Birbirimize öyle fazla zamanda ayıramıyoruz genel anlamda da sürekli kv kp içiçe yaşıyoruz.(
: )bebekten baska bir sey dusunmeme sebebin bu olabilir o zaman.
Yinede biraz hobi edinebilirsen psikolojik olarak kendini sartlandirmazsan cok daha kolay hamile kalacaksindir.
Ins.allah hayirlisiyla saglikla gonlun gore verir
: )bebekten baska bir sey dusunmeme sebebin bu olabilir o zaman.
Yinede biraz hobi edinebilirsen psikolojik olarak kendini sartlandirmazsan cok daha kolay hamile kalacaksindir.
Ins.allah hayirlisiyla saglikla gonlun gore verir
Ben 25.yasimda anne oldum.cok cok erkendi benim icin.Amin canım inşaAllah..
Ya bu son zamanlarda böyle ama sencede normal değil mi 6. Yıla gireceğiz :) az çok uğraşlarım var canım kitap okuyorum, ney üflüyorum, kokulutaş yapıyorum seviyorum böyle uğraşları ama yaş ilerliyo zaman akıp gidiyo çaresinede bakmak lazım :))
: ))ay ya gercekten biyolojik saatin alarm veriyor fena sekilde senin.Yani aslında eşlerimiz sabah işe gidiyo akşam eve geliyo... akşamdan akşama görüyoruz diyebiliriz... insan yanına bide arkadaş arıyo akşama kadar sessiz pussuz evde :)) Babamız işte biz evde babamızı bekliyoruz genç kızlığımdan beri en çok hayal ettiğim tablo
Ay canim ya hayal etmek ésini sevmek evinize nese istemek tabiki insan engel olamiyor birde kadin oldugumuz icin hormonlar bole calisiyor :)) guzel seyler yapiyormussun bende ugraslar edindim elimden geldigince mesguliyet sagliyorum kendime. En cok sevdigim sey doktora gitmemek ama mecbur kalmakts sinirimi bozuyor. :-DYani aslında eşlerimiz sabah işe gidiyo akşam eve geliyo... akşamdan akşama görüyoruz diyebiliriz... insan yanına bide arkadaş arıyo akşama kadar sessiz pussuz evde :)) Babamız işte biz evde babamızı bekliyoruz genç kızlığımdan beri en çok hayal ettiğim tablo
bende sorayim diodumCanım bu polikistik overe iyi gelirmi?
pcosa nasil iyi geliyor kistlere etkisi oluyomu baya bn bi denesem adet olamiyorumevet canim iyi geliyor. adetleri de duzenliyor
: ))ay ya gercekten biyolojik saatin alarm veriyor fena sekilde senin.
Yumurtlama gunlerini vucut isini takip et.
Once 1 jinekologa gidip bebek istedigini soyle hatta sana takviye folik asit vs verecektir.
Ay canim ya hayal etmek ésini sevmek evinize nese istemek tabiki insan engel olamiyor birde kadin oldugumuz icin hormonlar bole calisiyor :)) guzel seyler yapiyormussun bende ugraslar edindim elimden geldigince mesguliyet sagliyorum kendime. En cok sevdigim sey doktora gitmemek ama mecbur kalmakts sinirimi bozuyor. :-D
canim konu acmissin bk neguzel dualar alirsin kk uyelerinden hic canini skma hep birlikte dualar ederizCanım eşimle bugun zaten aşılama için ilk görüşmemizi yaptık.. aşılama düşünüyoruz :) adet olmayı bekliyorum...
İnşaAllah canım. Şu zaman diliminde çok ihtiyacım var dualarınıza eksik etmeyin lütfencanim konu acmissin bk neguzel dualar alirsin kk uyelerinden hic canini skma hep birlikte dualar ederiz
evet iyi geliyor canim.bende sorayim diodum
pcosa nasil iyi geliyor kistlere etkisi oluyomu baya bn bi denesem adet olamiyorum
Tüylenmeyedemi iyi geliyo canım. Denemek lazım ozaman...evet iyi geliyor canim.
benimde pcosum vardi reglim düzenli ama tuylenme sancilarimin çok olması sikayeti için yapmıştım.
canım pcos da yumurtaliklarda kistler olduğu için. yaptım. tüylenme sebebi pcosTüylenmeyedemi iyi geliyo canım. Denemek lazım ozaman...
Sağol canım ama bende tıkanıklık filan çıkmadı ki tüplerim açıkmış :/arkadaşlar mesajimi duzenleyemiyorum .
elma yağını en fazla 1 hafta kullanıyoruz.
pamuga 4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru koyuyoruz çok girmesine gerek yok.
mesela akşam yatarken koyun sabah cikarin veya hiç vaktiniz yoksa ben gün icinde 2 kere koyuyordum tuvaletten tuvalete değişiyordum.
tuplerde tikaniklik falan ne varsa açıyor.
zaten 3 gün sonra felan akintiniz çok artıyor alip indiriyor anlıyorsunuz zaten
cok sagolasin canim ay bn korkarim iceri kacarsa ya tampon diye .Bana etki edermi acep hic bisey etki etmiyoevet iyi geliyor canim.
benimde pcosum vardi reglim düzenli ama tuylenme sancilarimin çok olması sikayeti için yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?