- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
inşallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın. Ben yeni bebek düşünmeye başlamama rağmen beklemek gerçekten çok zormuş
Insallah canim Evet cook zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın. Ben yeni bebek düşünmeye başlamama rağmen beklemek gerçekten çok zormuş
Adet düzensizliğin varsa önce Ovulasyon testi kullanmaya başka.İşi teste bıraktığın için stres kalmıyor.Benim eşim asker oldugu için mecbur takip yapmak zorundaydım.Yumurtlama günleri izin alır gelirdi.Yani sağlık yerindeyse Allah'ın İzniyle de 3 5 takiple oluyor.Yeterki o günleri net bil.Bir de eşler kontrole gitmeden stres yapmayın.2 yılımı benim yüzümden zannederek boş boş geçirmişiz biz de.Megerse çok kolay hamile kalabiliyormuşum şükür Pkoya rağmen.En önemlisi hayırlı saglıklı evlat ama.Çünkü evlat bizler için bir sınav.evet canım insnaın bu durumu aklından çıkartıp rahat olması da çok önemli okuduğum yorumlarda hep akıllarından çıkartıp rahatladıktan sonra çok kolaylıkla hamile kaldıklarını yazmışlar. Ama akıldan çıkarmakta çok kolay olmuyor malesef Hayırlısı inşallah
evet canım bazen düzensizleşiyor adetim 2 ay önce damardan röntgen için aldığım ilaç bende ara kanama yaptı ve 10 gün sürdü bu da adet tarihimi düzensileşti şuan yumurtlama günü bilmiyorum bu sebeplede ovulasyon testi aldım ve bu ay ilk defa vücut ısısı takibine başladım.Adet düzensizliğin varsa önce Ovulasyon testi kullanmaya başka.İşi teste bıraktığın için stres kalmıyor.Benim eşim asker oldugu için mecbur takip yapmak zorundaydım.Yumurtlama günleri izin alır gelirdi.Yani sağlık yerindeyse Allah'ın İzniyle de 3 5 takiple oluyor.Yeterki o günleri net bil.Bir de eşler kontrole gitmeden stres yapmayın.2 yılımı benim yüzümden zannederek boş boş geçirmişiz biz de.Megerse çok kolay hamile kalabiliyormuşum şükür Pkoya rağmen.En önemlisi hayırlı saglıklı evlat ama.Çünkü evlat bizler için bir sınav.
Bu kadar stres yaprsanız olmaması doğal.Bende bebegimin olmasini cook istiyorum
Neredeyse 10 aylik evli olacagim hala tik yok. Iki devlet hastanesine gittim. Hormon testi istedim, bebeim olmuyor dedim. Bana sadece bir kac hormon testi yaptilar vajinal ultrasyonla baktilar hicbirseyin yok bekle dediler geri gonderdiler. Yasim 34 olacak. Zamanim kisaliyor oyle kendiliginden olsun diye iki uc yil bekleyecek zamanim yok. eltim ucuncu bebegini dogurdu gorumcemin desen iki tane var. Kayinvalidemler olsun annemler olsun benimde bir bebegim olsun istiyorlar ki annemle babamin daha torunu hic olmadi Yaslari zaten 60 a yakin artik torun sevgisini tatmak istiyorlar icim burkuluyor. Dun esime pko olmasamda Inofolic Combi tablet aldirdim yumurta kalitem artsin diye bu ay uzerinde duracagim ins Rabbim tum isteyenlere saglikli sihhatli bebek nasip eder
evet bu en önemlisi gerçekten akışına bırakmak lazım rahat olmak lazım ama onu düşünmemekte çok zorÖncelikle bence kafana fazla takmamalısın benim 4 senelik bir bekleyişim oldu ve şuanda 4 aylık Hamileyim ve her seferinde kafama takardım ayaklarımı diker öyle uyuya kalırdım süt buharı denedim onu te dediler yedim günlerce ağladığım oldu umudumu kestiğim artık olmazsa olmasın dediğim ay hamile olduğumu öğrendim darısı başına diyorum kafana takmamalısın bana söylendiğinde aldırış etmiyordum ama bence kendini yıpratmaktan başka bişey geçmez eline ..
Bu kadar stres yaprsanız olmaması doğal.
Akışına bırak düşünme. Senın gibi yakınanlar genellikle tatillerde kafası rahatken hamile kalıyor :)