- Konu Sahibi Papatyamnm
allah tez zamanda bebeni kucagina almayi nasip etsin bacım....uzme kendini ama bebek yaparken uzgun olursan bebek tutmaz rahmin....bide hayit tohumu kullan benim gorumcenin oyle bebesi oldu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dün konuştuk. Bana biraz kızdı. Böyle düşüncemin saçma olduğunu, beni sevdiğini ve çocuğumuzun olacağına inandığını, psikolojik olarak kendime ve belki gebeliğe zarar verebileceğimi söyledi. Ve bunları konulurken eşim onu üzdüğünü ve içini kararttığımı fark ettim. Biliyorum ona da kendime de bu şekilde zarar vermiş oluyorum. Ama bazen gerçekten insan elimde olmadan kaygılanıp üzülüyor. İnşallah anlatacağım herşeyi Allah’ın izniyle.O kadar korkuyorsaniz esinize bu korkunuzdan bahsedin. O da mujtemelen olurmu oyle şey tabiki ayrilmayiz diyecektir .iciniz rahatlar. Bu korkulari cift olarak asin onin bu sözu zaten sizi baya rahatlatır
Allah razı olsun teşekkür ederim. Bir haftadır civan perçemi çayına başladım. Yurt dışından gelen arkadaşım da çocuğu olmuyor ona doktoru önermiş ek olarak bu bitki çayından da iç diye. ÜZüntümü, kafamı dağıtmaya çalışıyorum Allahım hakkıyla çocuğuma bakabilecek hiç bir anneyi evlatsızlkkla sınamasın inşallah Bana dua edin. Bazıları beni anlamıyor bu durumu yaşamadıkları için kolay geliyor. Bebeğimin odası hazır bomboş bekliyor. O gelecek diye o odaya hiç bir şey alıp koymuyorumallah tez zamanda bebeni kucagina almayi nasip etsin bacım....uzme kendini ama bebek yaparken uzgun olursan bebek tutmaz rahmin....bide hayit tohumu kullan benim gorumcenin oyle bebesi oldu....
Teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun. İlk defa tüp bebek deneyeceğim dua edin banaSuan saf hormon aldgınızdan saglıklı düsünemiyorsunuz sanırım.
Cocuk olmazsa bırakıp gidecek diye endiselendiğiniz adamdan cocık yapmazsnız sonucta.
Cocuk harika bisey ama cocuksuzlık dünyanın sonu degil.
Olmuyorsa korıyucu aile olunur yine tadılır.
Allah saglıkla bebeginizii kucagınıza almayı nasip etsin
Bunları düsünüp yormayın kendinizi derim.
allah gönlünü kucagini bos koymasin bacim....eskiler bu isleri bilir bitkilerden sifa bulan coktur sende bulursun ...hic tasalanma olur bebegin...nasil buyudugunu bile anlamazsin goz acip kapayincaya onun bile bebelerini gorursun inan... allaha guvenAllah razı olsun teşekkür ederim. Bir haftadır civan perçemi çayına başladım. Yurt dışından gelen arkadaşım da çocuğu olmuyor ona doktoru önermiş ek olarak bu bitki çayından da iç diye. ÜZüntümü, kafamı dağıtmaya çalışıyorum Allahım hakkıyla çocuğuma bakabilecek hiç bir anneyi evlatsızlkkla sınamasın inşallah Bana dua edin. Bazıları beni anlamıyor bu durumu yaşamadıkları için kolay geliyor. Bebeğimin odası hazır bomboş bekliyor. O gelecek diye o odaya hiç bir şey alıp koymuyorum
Teşekkür ederim. Evet toparlanmaya çalışıyorum. Ben üzülünce eşimde etkileniyor. Onu da karamsarlığa sürüklüyorum sanki böyle. İyice moral kalmıyor. İnşallah iyi olacak her şey. Dua edin benim içinAh sars kendini toparlan ne bicim kotulukler dusunuyorsun beyninde
Bir kere bu surecte stres en buyuk dusman o yuzden stres yapma cevreye hic bakma
Boyle dusunerek yasayamayiz ki emin ol kaderinde Esinden ayrilmak varsa bu bebek olsun yada olmasin gerceklesir
Keza bebek de oyle nasibinde varsa yasarsin ama sen boyle kotu dusunerek isleri daha koyuye sokuyorsun
Polistik olup hamile kalan ne cok insan var ilk denemede bu kadar strese birakma kendink
4 sene cabaladim bebek icin suan hamileyim stres yapinca da onlari kaybetme korkusu gelip oturuyor uzerime seni cok iyi anliyorumTeşekkür ederim. Evet toparlanmaya çalışıyorum. Ben üzülünce eşimde etkileniyor. Onu da karamsarlığa sürüklüyorum sanki böyle. İyice moral kalmıyor. İnşallah iyi olacak her şey. Dua edin benim için
Aminnn İyi ki yazmışım, duygularımı paylaşmışım me güzel insanlar destek mesajları attı. Sizin gibi bana inanç ve güç verdiler bir nebze Yakın çevreme kimseye durumu paylaşamıyorum. Akraba akrabayı istemezmiş derler, anında kısır diye dillere dolar baskı yaparlar çünkü. Ki öyleler de. Yakınlardan da şanşım yok olmadı maalesefallah gönlünü kucagini bos koymasin bacim....eskiler bu isleri bilir bitkilerden sifa bulan coktur sende bulursun ...hic tasalanma olur bebegin...nasil buyudugunu bile anlamazsin goz acip kapayincaya onun bile bebelerini gorursun inan... allaha guven
4 sene cabaladim bebek icin suan hamileyim stres yapinca da onlari kaybetme korkusu gelip oturuyor uzerime seni cok iyi anliyorum
Sen sakin olursan hersey guzel olur o yuzden insallah da hamile kalirsin
Buna bir bak belki rahatlatir
Insallah cok tesekkur ederim rabbim sizide sevindirsin hayirlisiyla hamile kalip sag salim kucaginiza alinRabbim sağlıcakla aldırsın kucağına inaşşalşah en güzel günleri birlikte yaşayın Sakin olmaya çalışacağım elimden geldiğince
Yaşınız o kadar genç ki. Zaten normal insanların bile birkaç ayda oluyor çocuğu. Lütfen kendinizi yıpratmayın böyle strese girerseniz herşey daha da zorlaşabilir. Bu zamanda birçok tedavi var hemen umutsuzluğa kapılmayın daha 2 sene olmuş benim bir akrabam 17 sene çocuk bekledi Allah’ın hikmetinden sual olunmaz kaç sene sonra oldu çocukları. Siz hayırlısını dileyin . İnşallah hakkinızda hayırlısı olur.Uyuku tutmadı ağlıyorum… Tüp bebek tedavisi görüyorum. 33 yaşındayım eşimde 39. İki yıldır bebeğimiz olmuyor ve bu konu beni çok yıprattı sürekli ağlıyorum dua ediyorum, içimi anlamsız korkular sarıyor, insanların sürekli sorularından dolayı insanlardan kaçıyorum. Eşimi çok seviyorum. Hayatımda en büyük şansım, ya eşim başka bir evlilik düşünürse ya da benden bebeğim olmadığı İçin soğursa gibi saçma sapan aklıma düşünceler giriyor ve kurtulamıyorum. Şuan bile şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Biliyorum eşiniz sizi gerçekten seviyorsa sizden çocuk İçin gitmez diyeceksiniz ama korkuyorum işte. Çünkü beni hayata daha çok bağlayan seven ve bana hayata farklı açılardan bakmayı eşim öğretti. Bu hayatta en sevdiğim kişi kendisi. Çocukluğum acılarla geçti. Hiç görmediğim babam bile beni sokakta görmüş yanımdan geçmiş ve tanımamazlıktan gelmiş. Sonradan bana teyzem söyle. Ben şok. Babam beni bir kere olsun merak edip görmedi. Dedemin elinde büyüdüm, aile içinde oradan oraya sürüklendim. Dedem vefat edince herkesten Nedret ettim beni hayata bağlayan hiç bir şey kalmamıştı artık. Annemde yeni eşiyle iki bebek bakmaya çalışıyordu ve cail ve eğitimsizdi. Neyse devamını anlatmaya bile gerek. Hayatta babam bile beni istememiş sevmemişti. Beni gerçekten başka kim severdi ki, derken eşim çıktı karşıma. Yaralarımı iyileştirdi. Çok mutlu ve güzel bir yuvam var. Yuvam bozulacak diye çok korkuyorum. Birbirimizi çok seviyoruz beni bırakmaz ama hep bir acaba çocuk özlemine yenik düşer ve o da babam gibi gider mi diye düşünüyorum elimde olmadan Yani ben bu bebeği evliliğim için değil kendi içimden gelen evlat sevgisi ve hasreti için istiyorum önce tabi. Hem hiç çocuğumun olmayacağı korkusu hemde evliliğimin zedeleneceği korkusu beni maaf ediyor. İçime atmaktan gizlice ağlamaktan son dönemlerde iyi değilim. Belli etmemeye çalıştıkça daha çok içim şişiyor ve boğazıma bir şeyler otuyor. Belki anlatırken bir şeyleri iyi anlatamadım belki saçmaladım ama psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Böyle.ç ne yapacağım bilmiyorum. Tedavimin sonuçlanmasına aksilik olmaSa iki ay var. Dua edin bana. Tüp bebek yapacağız. Bende polikistik var. Yumurta takibinden aşılamaya denemediğm şey kalmadı iki yıldır
Dualarımız sizinleTeşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun. İlk defa tüp bebek deneyeceğim dua edin bana
Dualarımız sizinle
Tez vakitte dilekleriniz gercek olsun insallah
Yaşınız o kadar genç ki. Zaten normal insanların bile birkaç ayda oluyor çocuğu. Lütfen kendinizi yıpratmayın böyle strese girerseniz herşey daha da zorlaşabilir. Bu zamanda birçok tedavi var hemen umutsuzluğa kapılmayın daha 2 sene olmuş benim bir akrabam 17 sene çocuk bekledi Allah’ın hikmetinden sual olunmaz kaç sene sonra oldu çocukları. Siz hayırlısını dileyin . İnşallah hakkinızda hayırlısı olur.