• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

Garip dimi?
Kimi kadinlar evlat hasreti ile her gun gozyasi dokerken,
Kimileri dogurup tuvalete veya kopeklerin yemesi icin acik alanlara atiyorlar!
Bu terazi sinirimi bozuyor!
Haşa lakin
Her gun isteyip de sahip olamayanlarin haberlerini gorup duyuyorken, kolayca sahip olan vicdansizlarin masumlara yaptiklarini duydukca onlari tirnaklarim ile parcalamak iatiyorum!!

Canım gittim muayenemi oldum. Biz tüpe karar verdik... İğne verdiler gonal diye. Şimdi benden bide e2 testi aldılar öğleden sonra bilgilendircekler sonuç için. Doktor yarın başlamamı söyledi ama bu testin sonucuna göre bi kaç gün ileriye atabilirmiş ilaç kullanımı. Haber vercekler bakalım... Ama benim bi sorunum daha var ben bu ayın başında biyopsi oldum troidden. Doktor sakıncalı bişey görünmediğini söyledi ama inşaAllah da öyle çıkar. Mesaj geldi şimdi cerrahpaşadan sonuc cıkmıştır diye. Yarın eşimle doktora göstercez kbb ye sonucu. Eğer kötü bişey çıkarsa ameliyat durumu var bebek 2. Plana kalcak. Dua edin nolur kötü bi sonuçla karşılaşmıyim @nur mawish canım senle aşılama üzerinden konusmustuk hep tüpte karar kıldık...
canim hayirlisi olsunda tup icin erken degilmi tsh zaten troid.Doktorunmu onerdi senmi istedin tup bebegi

Garip dimi?
Kimi kadinlar evlat hasreti ile her gun gozyasi dokerken,
Kimileri dogurup tuvalete veya kopeklerin yemesi icin acik alanlara atiyorlar!
Bu terazi sinirimi bozuyor!
Haşa lakin
Her gun isteyip de sahip olamayanlarin haberlerini gorup duyuyorken, kolayca sahip olan vicdansizlarin masumlara yaptiklarini duydukca onlari tirnaklarim ile parcalamak iatiyorum!!

Bunu bende çok düşünürdüm önceleri.
Haberlerde görüyodum konteynıra atılan bebekler, tuvalete atılan bebekler... çokda üzülürdüm Allahım böyle yapan insanlara, değer bilmeyenlere neden veriyosun diye..
Düşündüm , düşündüm ve sonra dedim ki. Zaten bu dünya bi imtihan değil miydi?
Allah kimine vererek, kimine vermeyerek bizleri sınıyo..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin daima...

Bunu bende çok düşünürdüm önceleri.
Haberlerde görüyodum konteynıra atılan bebekler, tuvalete atılan bebekler... çokda üzülürdüm Allahım böyle yapan insanlara, değer bilmeyenlere neden veriyosun diye..
Düşündüm , düşündüm ve sonra dedim ki. Zaten bu dünya bi imtihan değil miydi?
Allah kimine vererek, kimine vermeyerek bizleri sınıyo..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin daima...
Haklisin canim.
Hepimiz farkli farkli imtihanlardayiz.
Sen bebekten, ben farkli birseyden, digerleri bambaska biseyden.. Kimi farkinda kimi degil..
Anneyiz neticede kadiniz etkileniyoruz, koruma icgudusu ile bazen sorguluyoruz duzeni ama bunlar gayet normal..
Sabrini, metanetini asla kaybetme.
Guzel bir kizin olacak insallah..
Inci koyacaksin adini :)
Yada oyle bir dusuncen var bilemedim..
Ama Allah sana bir kiz evlat nasip edecek
Oyle hissediyorum..
Sevgiler..

Haklisin canim.
Sen bebekten, ben farkli birseyden, digerleri bambaska biseyden.. Kimi farkinda kimi degil..
Anneyiz neticede kadiniz etkileniyoruz, koruma icgudusu ile bazen sorguluyoruz duzeni ama bunlar gayet normal..
Oyle hissediyorum..
Sevgiler..
aman arkadasim ne geliyosa o incilerden geliyo basimiza :KK48:

Başka bir uğraş bul kendine. Evdeysen işe gir iş olmazsa bir kursa git. Hobi edin. Kitap oku örgü ör elişi yap.
Böyle oturup bebek videosu izlemekle olmaz.

Haklisin canim.
Oyle hissediyorum..
Sevgiler..

Ayyy canım benim ya ağzından bal damlıyo :))) inşaAllah.... Ama isim konusuna gelebilirsek eğer. Bir kızım olursa daima Elif koymayı düşündüm... :)

Ayyy canım benim ya ağzından bal damlıyo :))) inşaAllah.... Ama isim konusuna gelebilirsek eğer. Bir kızım olursa daima Elif koymayı düşündüm... :)
Benimki sadece bir icten gelen ses :)
Insallah canim Elif isminde imci tanesi gibi bir kiz evladin olsun ozaman ;)

Kizlar selamlar yazdiklarinizi okudum belki bana da bi umut olursunuz ben icimi kimseye doke.iyorum daha once uye olmustum burdaki kizlarla konusunca rahatliyorum konu basligini gorunce girip okumak istedim yaklasik iki yildir bende cocuk sahibi olmak istiyorum daha yasim kucuk ama bu bi istek icime engel olamiyorum 2 yildir evliyim ve hic korunmadik cunku esimdr bende istiyorduk 6 ay bekledik olmadi sonra dr gittim yumurtaliklarim calismiyordu hap igne vs hepsini uyguladik 3 aya kalirsin dedi dr 3 ay degil aradan 8ay gecti gelen giden yok tabi bu aralarda adet gecikmeleri testler girla gidiyor yipranmasi da cabasi sonra esimle tekrar gittik bende hersey yoluna girmisti yumurtaliklarim calisiyordu artik esimden test istendi gecen ay testi yapip dr a tekrar gittik esimde sikinti cikti ilac verdi ve bu kez 1 aya hamile kalirsin dedi esim ilaclarin yani sira keci boynuzu fistik findik ceviz ne bulduysam yedirdim yumurtlama gunlerimi full gecirdik simdi adetime 4 gun var sirtim agriyo goguslerimde aci ve kasiklarimda batma vr gerginlik hissi var bu surecleri cok yasadim tekrar umutlanip hayal kirikligina ugramak istemiyorum bana da bi seyler soyleyiverin su gonlume su serpilsin biraz uzun oldu kusura bakmayin kizlar

Vakti gelince olur inş herkesin bebesi ama denemek isterseniz soğan kuru ise yarıyor yumurtlama zamanı taze soğanı kaynatıp suyunu iciyorsunuz her gün taze olarak.sonra adete 7 gün kala tekrar bu işlemi yapıyorsunuz.

Kizlar selamlar yazdiklarinizi okudum belki bana da bi umut olursunuz ben icimi kimseye doke.iyorum daha once uye olmustum burdaki kizlarla konusunca rahatliyorum konu basligini gorunce girip okumak istedim yaklasik iki yildir bende cocuk sahibi olmak istiyorum daha yasim kucuk ama bu bi istek icime engel olamiyorum 2 yildir evliyim ve hic korunmadik cunku esimdr bende istiyorduk 6 ay bekledik olmadi sonra dr gittim yumurtaliklarim calismiyordu hap igne vs hepsini uyguladik 3 aya kalirsin dedi dr 3 ay degil aradan 8ay gecti gelen giden yok tabi bu aralarda adet gecikmeleri testler girla gidiyor yipranmasi da cabasi sonra esimle tekrar gittik bende hersey yoluna girmisti yumurtaliklarim calisiyordu artik esimden test istendi gecen ay testi yapip dr a tekrar gittik esimde sikinti cikti ilac verdi ve bu kez 1 aya hamile kalirsin dedi esim ilaclarin yani sira keci boynuzu fistik findik ceviz ne bulduysam yedirdim yumurtlama gunlerimi full gecirdik simdi adetime 4 gun var sirtim agriyo goguslerimde aci ve kasiklarimda batma vr gerginlik hissi var bu surecleri cok yasadim tekrar umutlanip hayal kirikligina ugramak istemiyorum bana da bi seyler soyleyiverin su gonlume su serpilsin biraz uzun oldu kusura bakmayin kizlar

Canım. Gerçekten bu kadar çok istiyosan üstüne düş. Bak bende istiyodum çokca fakat hep evdeyim evde oturduğum yerde isteyip duruyodum... ama ne mi olda. Kaybolan geçen yıllarım var şimdi kucağımda..
Tedavinizi olun ihmal etmeyin. Tek bi yerde devam edin canım. Ben hep başladım bıraktım başladım bıraktım...

Canım. Gerçekten bu kadar çok istiyosan üstüne düş. Bak bende istiyodum çokca fakat hep evdeyim evde oturduğum yerde isteyip duruyodum... ama ne mi olda. Kaybolan geçen yıllarım var şimdi kucağımda..
Tedavinizi olun ihmal etmeyin. Tek bi yerde devam edin canım. Ben hep başladım bıraktım başladım bıraktım...
2 yil boyunca zaten surekli olmasada ara ara umutlarim bittiginde tekrar tekrar tedaviye basladik simdi en basindan gittigimiz dr gidiyoruz dr degistirmedim hic cnm yine tedavi surecindeyiz ve en sikintili bekleme sureci

Back